2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684608 پست
😘😍😘😍 آره منتطرم پری بیاد. ولی هنوز که خبری نیست. عزیزم دو تا سوال دیگه هم دارم شرمنده خسته ...

والا من این سری هر روز 4 تا تخم مرغ میخوردم
دو تا صبح دو تا شب
هر بار یه دونه زرده رو میخوردم
اما من از کلسترولم مطمئن بودم قبلش از داده بودم که خیلی پایین بود و مشکلی نداشتم
شما هم اگه مشکلی نداری تو این ایتما برای اینکه بتونی تحمل کنی خوردنش رو به نظرم اشکالی نداره

پخته باشه بهتره
کلا فعلا غذاهات پختنی باشه

در مورد اقدام هم بعد از پریود شدن، 12 تا 14 سیکل برو سونو اگه سایز تخمدانت نرمال بود یا نزدیک به نرمال میتونی با احتیاط
اما اینم بگم دکتر من برای دو ماه بعد از پانکچر قرص جلوگیری داده بود تا سایز تخمدانم عادی بشه
شما دارو نداری؟
چون بارداری میتونه دوباره هایپری رو ایجاد کنه مجددا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.مرکز گفتم گفت هر جایی رفتی ایراد نداره .فقط ترجیحا مرکز ناباروری داشته باشه که توجیه باش ...

خب از این نظر که بدونن با یه هایپر چه کار باید انجام بدن گفته 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
0,990 بوده ٥ تا تخمك داشتم كه در آخر يكيش موند  دكتر گفت اين بار اين كارو انجام ميدن ديگه نميد ...

عزیزم مکمل داشتی سری قبل؟
چون عدد ذخیره کم بوده باید تقویت بشی

عزیزم مکمل داشتی سری قبل؟ چون عدد ذخیره کم بوده باید تقویت بشی

نه ديگه لاله جون

البته فوليك و ساپليمنتهاي قبل بارداري و ويتامين دي چرا خوردم

اما اونايي كه تقويت كننده باشه تازه اين ماه خوردم مثله اينوفوليك اووابوست و پروكسيد وكيوتن 

وهمسرم هم هم پروكسيد هم فرتي ايد و اينا 

مه اونم ٢٧ روزه داريم ميخوريم ولي الانم پريود شدم

عزیزم مکمل داشتی سری قبل؟ چون عدد ذخیره کم بوده باید تقویت بشی

فقط اميدوارم با اين همه دارويي كه ميخوان بهم بدن و اين دنگ و فنگ پانكچر نتيجه بده 

عجيبه من با داشتن يه دونه بچه الان انقدر بد قلق شده همه سيستمم 

راستی عزیزم من امروز رفتم ویزیت شدم پیش نصر و قرار شده سیکل رو شروع کنم . داروها رو ماما برام نوشت ...

بله خانم دوستی تو ت ل گرام همه رو کامل بهتون توضیح می دن. روز اول پریودتون باید بهش پیغام بدین

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
عزیزم امپول هم نباید یهو قطع کرد میتونه باعث ایجاد هماتوم بشه امپول رو تا هفته 10 باید دو تایی ادا ...

عزیزم من امروز برای سونو ساک بارداری رفتم مطب، مجدد پرسیدم از دکتر گفتن یه دونه شیافتون رو ادامه بدید ولی آمپول رو دیگه نزنید. سن بارداریم 5 هفته و سه روز بود.

ولی خودم تصمیم دارم ادامه بدم و حداقل یه دفعه قطعش نکنم.

پروژسترون آسیبی به جنین وارد نمیکنه که؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
والا من این سری هر روز 4 تا تخم مرغ میخوردم دو تا صبح دو تا شب هر بار یه دونه زرده رو میخوردم اما ...

سونو هر جای مطمئن بود توی شهرستان برم؟

نه دارو نداده.نکنه نوشته من ندیدم؟ ولی نداده.

فقط گف ۳ هفته نزدیکی نه.حالا زنگ میزنم میپرسم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان عزيزم اميدوارم حال همتون خوب باشه يه سوال  كسي تا حالا خراش داده براي انتقال ؟ميشه ...

عزیزم من خراش داشتم.....

مال من لاپرا و هیسترو و خراش با هم بودن.....

سه ماه بعدش انتقال دادم.....

معمولا ماه بعد انتقال میدن.....

اما دکترم میگفت خراش با هیسترو تا ۳-۴ ماه اثرش میمونه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون ميشه بياي و راهنماييم كني براي دومين بار دارم ميرم براي انتقال تازه از امروز ميخوام قرص ضدب ...

والا هر دو میتونن موثر باشن اما خوب بعضا ممکنه مثلا پی آر پی برا یکی خوب نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خراش درد داره ،چطوريه؟😔

عزیزم خراش با هیسترو رو که نمیفهمی اما خراش تو مطب ظاهرا یه کم درد داره.....

دوستان ، اختلاف سن دو هفته ای بین اعضای بدن توو سونوگرافی خیلی زیاده ؟ تا حالا به کسی همچین چیزی گفت ...

عزیزم من عکس سونوی دخترمو گذاشتم واست.....

صبح بخير دوستان عزيزم من بازم پريود شدم ...كوفتي ول كن نيست سرويس كرده مارو😞😞😞 ماهه پيش كه اي و ...

عزیزم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم جزء قاعده آورا بودن چک کن ببین درسته؟

اگه باشن بیتاثیر نیستن....