2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
و با این ذخیره زمان میکرو فقط ۵تا فولکول فعال داشتم که ۳تا تخمک و در نتیجه ۲تا جنین تشکیل شد..خیلی ن ...

عزیزم تعداد کم تخمک بیشتر مربوط به دوز و نوع داروی مناسب بوده
البته اگه مشکل اندومتریوز ندارین
وگرنه عدد ذخیره 1.9 کم نیست که بخواد این قدر کم تخمک بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خیلی خوشحال شدم کجا نوشته ک مایع در کلدوساک خلفی وجود دارد ؟ و اون ک میگی ضخامت رحم هم اون میو ...

پایین نوشته
بله اون ضخامته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون ازت خواهس میکنم جوابمو بدین کجا نوشته ک مایع تو کلدوساک خلفی هستش اون ک نوشته free . ضخامت ...

زین جان نیاز به خواهش نیست
نیاز به تکرار سوال هم نیست
اگه دقت کنین هر کدوم از دوستان اینجا جواب سوال بقیه رو میدن به ترتیب میخونن دیگه!!
شما صبر و تحملت کمه انگار :))))

روزی دو تا عزیزم تعدادش اخرین بار دو سال قبل 10 میلیون بود ، و هر سری کمتر شده بود این سری بعد از ...

ممنونم🌹🌹همسرم روزي يكي ميخورن اميدوارم اثرمثبتش همينطور كه گفتين مشهود باشه،، لاله جان ما با تحرك ناجور و تعداد ١٣٠ اينجوري معطل و مضطرب شديم متاسفانه، من كه شخصاً علت اصلي رو اضطراب خودم ميدونم كه از زمان اقدام ضربان قلبم غيرقابل كنترل بالا ميره و روحيه ام به هم ميريزه

...
پایین نوشته بله اون ضخامته

قربونت برم پایین ک نوشته free of fluid . یعنی نداشتن مایع . ی کم بهم توضیح بدین خواهشن 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لاله جون آنلاینی تو رو خدا جوابمو بدین سونوم چ جوره منتظرتم

😐😐😐😐😐
دیگه حس مچ گیری بهم دست داد !!

زین جان نیاز به خواهش نیست نیاز به تکرار سوال هم نیست اگه دقت کنین هر کدوم از دوستان اینجا جواب سو ...

عزیزم بخدا تو این چن ماهه خیلی داغون شدم خیلی هر دفعه ی مشکل جدید . دکتر سرش شلوغ بود من بهش گفتم ک این سونو روز پانزده عادتم هستش گفتش ک ضخامت ب این روز خوب نیستش و اینکه پی سی ا هستین میگم شاید نفهمیده . آخه من ب حرفای شما ایمان کامل دارم . وقتی گفتین ک مایع هست انگار از زمین رفتم تو آسمون گلم.

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
😐😐😐😐😐 دیگه حس مچ گیری بهم دست داد !!

ن عزیزم منظوری نداشتم من همش نگاه میکنم ک ببینم هستی یا ن گفتم الان ک هستی لطف کنین جواب بدین شاید یکباره رفتین و صب اومدین

روزی دو تا عزیزم تعدادش اخرین بار دو سال قبل 10 میلیون بود ، و هر سری کمتر شده بود این سری بعد از ...

لاله جون همسرتون چه دارويى مصرف كرد كه تعداد اسپرم زياد شد همسر من دقيقا مشكلش تعداد اسپرمهاست كه خيلى كمه.

عزيزم ممكنه بفرمايين كدوم صفحه فرق پي سي ا و تنبلي رو نوشتين؟ 

یادم نیست شماره ص
اما همین 30 ص اخیر هست

ممنونم🌹🌹همسرم روزي يكي ميخورن اميدوارم اثرمثبتش همينطور كه گفتين مشهود باشه،، لاله جان ما با ...

خب یکی کافی نیست واقعا
اما بستگی به شرایط همسرتون هم داره
ان شاء ا... جواب میگیرین عزیزم
اضطراب جزو روتین اقدم به بارداریه همه مون داشتیم ، نمیتونه تنها عامل منفی شدن باشه

قربونت برم پایین ک نوشته free of fluid . یعنی نداشتن مایع . ی کم بهم توضیح بدین خواهشن 

اره دوباره رفتم باز کردم خوندم
درسته
من فقط کلمه فری رو خوندم و بقیه اش رو نگاه نکردم
اشتباه از من بود

عزیزم بخدا تو این چن ماهه خیلی داغون شدم خیلی هر دفعه ی مشکل جدید . دکتر سرش شلوغ بود من بهش گفتم ک ...

نه عزیزم شرمنده من اشتباه کردم
باید سونو رو باز میکردم میخوندم
فقط به کلمه اول توجه کردم

در مورد ضخامت خوبه
چون حتی تو سیکل انتقال هم با اون همه دارو وقتی ضخامت 8 باشه نرماله و انتقال میدن
ولی تری لاین بودنش هم مهمه که ننوشته مال شما رو