2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بحث خوب و بدش نیست بحث هدر رفتن الکی ذخیره تخمدانه.....

یعنی تخمک رو الکی هدر میدن؟ اخه دکتر من این ماه داده بهم . شمااینجوری گفتید میگم استفاده کنم یانه با این ذخیره نسبتا پابین؟ 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
عزیزم میتونی خنکیم بخوری اما به هر حال انقدری رو نتیجه تاثیر نخواهد گذاشت..... زردی مربوط به تغذیم ...

آنا جون من کمرم درد میکنه هفته ای یه دونه پرولوتون دارم جمعه باید بزنم .قرص ایزوپرین هم ندارم تو خونه امروز یه کم راه رفتم کمرم درد میکنه میتونم یه شیاف بزارم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اين قضيه باعث نشد تخمك كمي توليد بشه واسه پانكچر؟

من اشتباهم طولانی کردن دوره درمانم بود و وقفه های زیاد و طولانی که انداختم

اتفاقا الان خیلی ضعیفتر از همین چندماه پیش بود. ولی بنظر خودمم برای بار اول میکرو داروها اندازه بود

عزیزم بنظرم شما داری خیلی خودتو اذیت میکنی از الان. زیاد بهش فکر نکن. فکر اتفاقات پیش نیومده نباش. برو جلو برا درمان سعی کن در حال زندگی کنی. پیگیر باش و مصمم و مطلع اما نه اینکه قبل هرچیزی تا اخرشو فکر کنی و استرس بدی به خودت

یادت باشه بدترین چیز استرسه 🌹

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
كلنيك اندومتريوز كجاست؟ ممكنه حجم زياد داروهاي تحريك تخمك گذاري براي اي وي اف اندومتريوز ايجاد كنه؟

عزیزم من کلینیک آندومتریوز ابن سینا رفتم.....

سر یخچاله....

ممکنه تشدیدش کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی تخمک رو الکی هدر میدن؟ اخه دکتر من این ماه داده بهم . شمااینجوری گفتید میگم استفاده کنم یانه با ...

عزیزم این داروها هدر نمیدن که.....

با این داروها تخمک بیشتری آزاد میشه و اگه نتیجه نگیری خوب هدر میره دیگه.....

یعنی به نظرم طولانی کردن درمان به معنی هدر دادنشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من کمرم درد میکنه هفته ای یه دونه پرولوتون دارم جمعه باید بزنم .قرص ایزوپرین هم ندارم تو خون ...

عزیزم ایزوپرین بگو همسرت یه بسته بخره ارزونه و آزادم میتونی بخری....

الکی شیافتو زیاد نکن.....

عزیزم والا تا حدی شامل بیمه تامین میشه بقیشم برا ما تکمیلیمون داد..... خانوم دکترم آبان میکرو میکنه ...

مرسی انا جون اینهمه وقت میزاری برای جواب سوالام ❤

فردا آز دارم بدم بعد یه نوبت بگیرم 

عزیزم من کلینیک آندومتریوز ابن سینا رفتم..... سر یخچاله.... ممکنه تشدیدش کنه.....

همون ابن سينا كه رفتم سريخچال بود، همونجاس پس، خودتون رفتين براي معاينه ي اندومتريوز يا ارجاعتون دادن؟ منتظر باشم دكتر بگه يا بهتره هركسي خودش يه سري بزنه و معاينه بشه از اون نظر؟

...
من اشتباهم طولانی کردن دوره درمانم بود و وقفه های زیاد و طولانی که انداختم اتفاقا الان خیلی ضعیفتر ...

ممنونم، درسته خيلي اذيت كردم خودمو و دكتر نظرش اينه كه همين مسئله مانع بارداريه ولي كاريه كه شده و من الان افتادم تو موج استرس و به سختي بتونم كنترلش كنم، اين سوالا رو ريز پرسيدم تا بلكه بتونم همونطور كه اناجون ميگه جلوي ازمون و خطا رو بگيرم ولي گويا اين حالت فايده نداره بهتره پيش برم تا ببينم خدا برام چي صلاح ديده

...
بازم مرسي از راهنماييت عزيزم🌺🌺 اگر ابن سينا برم و اصرار كنم دكتر طرازي رو ميخوام برام اونجا وقت اب ...

سلام، من ابن سینا میرم و تا جایی که سیکلم اجازه داده با طرازی ویزیت شدم، طرازی شنبه و سه شنبه ها هست، باید زنگ بزنی و بگی برای مثلا شنبه از طرازی وقت میخوای، راحت وقت میدن ولی روزش رو درست نگی خودش با یک دکتر دیگه وقت میده، یک هفته قبل هم میتونی نوبت رو بگیری

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید
عزیزم این داروها هدر نمیدن که..... با این داروها تخمک بیشتری آزاد میشه و اگه نتیجه نگیری خوب هدر می ...

منظورمن هم همینه عزیزم یعنی بیشتراز یه تخمک آزار میشه با لتروزول . ؟ چون من سال پیش قبل از لاپرا ذخیرم ۲و نیم باباتر بود ولی بعد از میکرو ۶ماه پیش به ۱و۹ رسیده بود خیلی کم شده بود...

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
يه سوال ديگه، من الان سه دوره است سفكسيم ٤٠٠ ميخورم، با اينكه آز ادرار منفيه، چون زير دلم و واژ ...

عزیزم رده ی بی هست
اما خب کلا مصرف داروها بدون نیاز خیلی هم جالب نیست
یه سونو کلیه میدادی عزیزم اگه از ادرار منفیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو