2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047747 بازدید | 684623 پست
سلام عشقولیا کسی از مشکل ایمنی بدن اطلاعی داره  من ana بالاست

عزیزم خوب میتونه نشونه مشکل خود ایمنی باشه.....

باید با ایمونولوژ مشاوره کنی ببینی نظرش چیه.....

شتید بخواد بررسی تکمیلی انجام بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وا حفره خالی !! دکتر رزاقی کلا چون تخصص تو زمینه لاپرا و هیسترو نداره به نظرم یه کم ریسکه ادم پیشش ه ...

ب نطر منم هر کاریو باید به اهلش سپرد...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم دوست عزيز🌹🌹🌹🌹بزرگواريد🌹 مراكز ناباروري ندادن ولي دو سه جا دادن تحركشون مورد داشت ت ...

عزیرم پس به آز همسرت اعتباری نیست.....

عزیزم چطور ابن سینا خودت آز دادی ولی همسرت بررسی نشده؟

جالبه!!!!!

ببین همسر منم نتیجش گل و بلبل بود.....

همچین میگی پنجاه درصد کمه عزیزم کاش همین پنجاهه باشه.....

ببین حتما همسرت ابن سینا آز بده بعد در مورد روال درمانت تصمیم بگیر.....

عزیزم همسر من شرایطش بیرون عالی بود رفتیم ابن سینا همه چی خیلی پایبن حتی نزدیک صفر بود.....

فقط تعدادش بد نبود.....

چقد عالی بچه ها راسته که میگن بتا هرچی بالاتر باشه احتمال پسر بودن نینی بیشتره؟😊

عزیزم برعکسشو میگن اما خیلی به این میگنا نیست.....

سلام دوستان من سه سال هست منتظرم این ماه دارو خوردم که روز دوم پریدیم برام بدا آی وی اف از خدا خو ...

عزیزم ایشالله یه معجزه شیرین قسمتت میشه.....

سن بالا يعني چند سال؟؟؟؟ هيسترو چيه انا جان؟

عزیزم من خیلی به سن بالا اعتفاد ندارم چون بودن دوستانی که سنشون پایین بود ولی ذخیرسون رو به اتمام بوده......

عزیزم برا هیسترو تحت بیهوشی دوربین میفرستن از طریق واژن و کامل بررسی میکنن این میشه هیسترو تشخیصی.....

اگه ببینن مشکلی هست ابزار میرفستن داخل و جراحی و اصلاح لازم رو انجام میدن.....

اینممیشه هیسترو درمانی.....

عزیرم پس به آز همسرت اعتباری نیست..... عزیزم چطور ابن سینا خودت آز دادی ولی همسرت بررسی نشده؟ جالب ...

همسرم اونجا نتونست نمونه بده چون استرس داشت،بقيه ي ازمايشگاه ها تو خونه نمونه گرفت ولي ابن سينا قبول نكردن گفتن بايد همونجا بدين كه ايشونم موفق نشدن متاسفانه، ديگه مجبور شديم موقتا بي خيال شيم، ولي معاينه و سونو شدن هيدرو و واريكو نبود الحمدلله،،،فقط فكر ميكنم به خاطر ديابتشون تحرك ضعيفه،، اناجان اخه كلاس آ فقط دو و نيم درصده😔 يعني حتي اوضاع از ايني هم كه هس زبونم لال ناجور تره اگه ابن سينا نمونه بده؟؟

آز همسر شما بيرون با ابن سينا چقدر متفاوت بود؟

...
همسرم اونجا نتونست نمونه بده چون استرس داشت،بقيه ي ازمايشگاه ها تو خونه نمونه گرفت ولي ابن سينا قبول ...

عزیزم من نمیگم بدتره اما احتمالش هست.....

ابن سینا اتاقی هست که خودت میتونی کنارش باشی و نمونه بده کاش این درخواستو میکردین....

عزیزم خوب قبل میکروی سوم همسرم من مورفو تحرک آ کلا صفر بود.....

بعد کلی مکمل و خنک نگه داشتن بی ضه ها مورفوش یک و تحرک آ هم پنج درصد شد و شکر خدا جواب گرفتیم....

به نظرم حتما همسرت راه آز دادن رو پیدا کنه چون ممکنه شرایطش بدتر باسه و وقتتون رو هدر بدین.....

البته نمیخوام انرژی منفی بدم اما خوب نمیخوامم مدتها دنبال نخود سیاه باشین.....

ما دقیقا دو سال دنبال نخود سیاه بودیم و کلی ذخیرم هدر رفت.....

عزیزم من خیلی به سن بالا اعتفاد ندارم چون بودن دوستانی که سنشون پایین بود ولی ذخیرسون رو به اتمام بو ...

خيلي ممنونم از توضيحتون🌹🌹 انا جان ابن سينا برام عكسم نوشت ولي من اونموقع كه همسرم نتونست آز  اونجا رو بده منم ديگه عكسو نرفتم تا به خاطر عكس يه ماه اقدامو از دست ندم، اون زمان شش ماه اقدام بوديم با خودم گفتم يه ماهم صبر كنم بلكه نتيجه بگيرم كه هموز متاسفانه موفق نشدم

...
براي همه لازمه؟؟؟ شما از دكتر طرازي راضي بودين؟

عزیزم خوب برا کسی که تجربه منفی یا سقط داره میتونه تو مشخص شدن علت شکست کمک کنه.....

والا من از دکترم در کل راضی بودم اما اعتقاد دارم همیشه خودمونم باید حواسمون به شرایطمون باشه.....

عزیزم من نمیگم بدتره اما احتمالش هست..... ابن سینا اتاقی هست که خودت میتونی کنارش باشی و نمونه بده ...

فرستادن تو همون اتاقه ولي متاسفانه ايشون خيلي خجالتي و معذبن موفق نشدن من هم به خاطر اينكه استرس و اعصاب خوردي پيش نياد قضيه رو كش ندادم و ديگه گفتم هرجور راحتي ولي الان ديگه شده ١٠ ماه اقدام و مجبوريم فكر كنم،، و اينكه من دوماهه كه براي اولين بار لترزول شروع شده برام

...
خيلي ممنونم از توضيحتون🌹🌹 انا جان ابن سينا برام عكسم نوشت ولي من اونموقع كه همسرم نتونست آز   ...

پس سعی کن هر دو رو انجام بدین.....

عکس و آز اسپرم.....

حالا اون اتاق رو بپرسین ببینین برا نمونه میتونین ازش استفاده کنین.....

برا پانکچر که میخواستیم نمونه بدیم میتونستیم استفاده کنیم.....