2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
فرستادن تو همون اتاقه ولي متاسفانه ايشون خيلي خجالتي و معذبن موفق نشدن من هم به خاطر اينكه استرس و ا ...

خوب عزیزم چرا بهت لتروزول دادن؟

مگه مشکل تخمکگذاری داری؟

ببین تو اون دو سال با لتروزول و کلومفین و امثالهم پدر منو در آوردن.....

یکی نمیگفت آخه مگه این بنده خدا مشکل تخمکگذاری داره.....

فقط تا میتونستن تخمکامو هدر دادن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس سعی کن هر دو رو انجام بدین..... عکس و آز اسپرم..... حالا اون اتاق رو بپرسین ببینین برا نمونه می ...

بله ميشه چون خودشون فرستادن تو همون اتاق، ميدونم منظورتون كجاست،،، فقط اينو نميدونم كه ايا ابن سينا ك ا ن د و م مخصوص كه بعضي جاها خوندم حالت  اس پرم كُشي نداشته باشه ميدن برا نمونه گيري؟؟؟ به ما كه گفتن دستي و بدون هيچ روان كننده اي تهيه بشه

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرستادن تو همون اتاقه ولي متاسفانه ايشون خيلي خجالتي و معذبن موفق نشدن من هم به خاطر اينكه استرس و ا ...

متوجه مشکل همسرت شدم ولی کاش با محبت روش کار کنی نمونه بتونه بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بدون داشتن عكس ميكرو نميكنن؟

والا بستگی به دکتر و مرکزت داره.....

مثلا روتین کار ابن سینا تکمیل پروندست.....

که عکسم یکی از اوناست.....

بهتره عکس بگیری لااقل عیار دستت میاد اون تو مشکلی داره یا نه.....

درسته نمیشه هر چیزیو باهاش تشخیص داد.....

خوب عزیزم چرا بهت لتروزول دادن؟ مگه مشکل تخمکگذاری داری؟ ببین تو اون دو سال با لتروزول و کلومفین و ...

نه ظاهراً هر ماه فولي مناسب وجود داره ولي تو  هفده هجده سيكل معمولا بالغ و ازاد ميشه و سيكل سي و سه چهار روزه ميشه، با لترو افتاده جلو همون ١٤ ازاد ميشه و سيكل ٢٩ روزه شده، فقط گفتن فولي گنده تر بشه تا شايد اس پرم بهش واكنش نشون بده و احتمال لقاح اينجوري بالا بره شاااايد،،، اخه اصلا نميدونن چرا نميشه،  يه مشكلي هم هست اونم اينكه پرولاكتين من خيلي بالا بود كه كابرگولين خوردم و به فضل الهي اومد پايين هزار الحمدلله،، البته فروردين ماه تو ابن سينا فهميدن پرولاكتين بالاس يعني الان تازه نرمال شده و از ارديبهشت و خردادو دارو ميخوردم

...
بله ميشه چون خودشون فرستادن تو همون اتاق، ميدونم منظورتون كجاست،،، فقط اينو نميدونم كه ايا ابن سينا ...

بله عزیزم بدون هیچ لوبریکانتی باید باشه.....

به نطرم باید جور دیگه ای تشویقش کنی و بعد از همون روشی که گفتن جواب بگیرین.....

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.....

خوب عزیزم چرا بهت لتروزول دادن؟ مگه مشکل تخمکگذاری داری؟ ببین تو اون دو سال با لتروزول و کلومفین و ...

اخ اخ من این داستانو داشتم 

الانم به درخواست  و اصرار خودم رفتم سیکل

دوسال پیش یه دکتری داشتم که اصلا حتی راضی نمیشد بهم امپول بده و میگفت همین کلومفین انقد برات زیاده که اصلا امپول نمینویسم برات

اما به مرور تخمدان سالم من هم یه نشونه هایی از تنبلی پیدا کرد و سر سیکل با اینهمه دوز امپول تازه شد شبیه روزای بدون قرص دوسال پیشم :((

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
نه ظاهراً هر ماه فولي مناسب وجود داره ولي تو  هفده هجده سيكل معمولا بالغ و ازاد ميشه و سيكل&nbs ...

ایشالله که جواب میگیرین عزیزم.....

عزیزم من نمیگم بدتره اما احتمالش هست..... ابن سینا اتاقی هست که خودت میتونی کنارش باشی و نمونه بده ...

بيضه ها رو چه جوري بايد خنك نگه داشت غير از لباس گشاد،،، ٢٤ساعته يخ بايد گذاشت؟ يا فقط يكي دو ساعت در روز؟

...
اخ اخ من این داستانو داشتم  الانم به درخواست  و اصرار خودم رفتم سیکل دوسال پیش یه دکتری ...

واي جدي ميگين؟ براي شمام بيخودي محرك تجويز كردن؟؟ من تا همين ماه پيش مقاومت كرده بودم

شما هم همسرتون مشكل تحرك داشتن؟

...
بيضه ها رو چه جوري بايد خنك نگه داشت غير از لباس گشاد،،، ٢٤ساعته يخ بايد گذاشت؟ يا فقط يكي دو ساعت د ...

عزیزم خوب شلوار لی و تنگ ممنوع.....

شلوار پارچه ای برا سر کار بپوشه.....

خودشو تو دستشویی با آب سرد بشوره.....

حموم داغ و سونا و جکوزی ممنوع.....

شبها یه ربع قبل خواب و حتی اگه اقدام طبیعی دارین قبلش کیسه یخ از رو لباس زیر بذاره.....

لباس زیر تنگ نپوشه.....

تو خونه کمترین لباس رو داشته باشه.....

ایشالله که جواب میگیرین عزیزم.....

ببخشيد واي كه چه قد من سوال دارم، خيلي ميترسم، 

دكتر طرازي هم قبل از اي وي اف عكس رو ضروري ميدونن؟؟ ميخوام برم پيش ايشون ميگم اگه حتما عكس ميخواد بگيرم از قبل ببرم

...
عزیزم خوب میتونه نشونه مشکل خود ایمنی باشه..... باید با ایمونولوژ مشاوره کنی ببینی نظرش چیه..... ش ...

میدونم واسه هفته دیگه وقت گرفتم گفتم شاید کسی اطلاعی داشته باشه دربارا یana

ببخشيد واي كه چه قد من سوال دارم، خيلي ميترسم،  دكتر طرازي هم قبل از اي وي اف عكس رو ضروري ميد ...

عزیزم خوب من عکس داشتم لازم نشد بگیرم.....