2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
سلام بر دوستان گلم .بچه ها اومدم بگم من واسه رحمم که اندمتر رشد نمی کرد رفتم پیش دکتر اصف جاه و عکس ...

سلام عزيزم، خيلي تو فكرت بودم، خدا رو شكر كه روبه راهي، انشاالله آبان با ني ني همه رو سوپرايز ميكني، از الان مباركت باشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله دكترم كه گفت ممكنه طبيعى هم باردار شى تا يكسال تلاشتون و بكنيد و دارو بخوره اگر نشد به فكر راه ...

عزيزم اگلا سنت پايينه حتما به حرف دكترت گوش بده خدا بخواد حتما ميشه

کسی دکتر حنطوش زاده رو میشناسه که توو‌آمینو کارش خوبه یا نه !

عزیزم خیلی خوبه ،من چند روزه پیغامای شما رو میخونم کاش سریع برید آمینو بشید اصلا ترس نداره و خطریم نداره تو مطبشون انجام میدن ۵ دقیقه بیشتر طول نمیکشه اصلا شرایطتونو با هیچکی مقایسه نکنید اینجا همه میان میگن چیزی نیستش و ایشاله که هیچ مشکلی نیست با ابنا مشکلتون حل نمیشه ...من چون با مشکل اینجوری از نزدیک برخورد داشتم بهتون میگم حتما امینو بشین جواب اولیه ش سه روزه میاد و یه جواب دیگش معمولا سه هفته بعد ولی تو اون جواب اولیه معمولا همه چی مشخص میشه

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

سلام آناجون و بقیه دوستان.ان شاالله همه خوب و خوش باشین.آناگلم تصمیم گرفتیم دوباره سیکلو شروع کنیم به امید خدا.چندروز پیش رفتم مرکز یه سری آزمایش هورمونی برام نوشت تست پاپ اسمیرم ازم گرفت منتها از روز بعدش دچار خارش شدم.فکر میکنین علتش همونه؟

بنظرت میتونم سرخود آنتی بیوتیک بخورم؟

پس منم انجام بدم بنظرت بهتره ؟

قیمتش مناسبه فکر کنم خواستی انجام بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس منم انجام بدم بنظرت بهتره ؟

همون کووادمارکرا هستن دیگه چهار تا هستن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط من الان هفته ۲۰ هستم، وقتش نگذشته که ؟

اگه اشتباه نکنم تا ۲۲ فرصت داری اما دقیق یادم نیست.....

ممنون  از راهنماییت گلم ...راهکارش رو پیدا کردم ...کلی زر الو و انجیر و حتی روغن زیتون خوردم در ...

نه عزیزم تا شرایطت اوکی نشده نمیتونی بری.....

باید تخمدانات به سایز عادی برگردن بعد.....