2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
عزیزم ایشالله به زودی مامان که بشی همه این عجیبترینا واست رنگ میبازن......

ممنون عزیزم...خداکنه اینطور باشه...هرچی بیشتر جلو میرم بیشتر به مشکل برمیخورم...خدا خودش کمک کنه این روزهای سخت زودتر بگذره

د 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا غربالگری سه ماهه دوم هستش ، نقتیص لوله عصبی‌و سندروم داون ناهنحاریهای جنینی هستش

آهان اونارو برامون نمینویسه.....

آزهای غربالگری دومو نمینویسه....

فقط سونو مینویسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من آز ندادم از دکترم خواستم بنویسه گفت برای انعقادی انوکسا میدم و کلا اعتقادی به از ایمنی انعقادی ند ...

والا چی بگم؟

خوبه دکترت لااقل اعتقاد به چیزی داره.....

مثلا سن بالا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی لازم نیست ؟ چرا نمینویسه ؟ خودمون باید بریم ؟ یا ضرورتی نداره ؟ چطوریه دقیقا ؟

والا روال کارش اینطوریه ظاهرا.....

غربال اول اوکی باشه ظاهرا نمینویسه.....

دقیق نمیدونم.....

سری قبل من خودم سر خود انجام دادم.....

اما این دفعه دیگه انجام ندادم.....

عزیزم هفته بعد هم دکتر هستش ..خیالت راحت  ال دی که گفت نمیدم تا جایی که یادمه گفت استرو ...

شاینا جان من با خانم دکتر هیسترو شدم ولی به من ال دی داد و بیمارایی که اون روز با من بودن ال دی داشتن

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
فقط من الان هفته ۲۰ هستم، وقتش نگذشته که ؟

روشا جان عزیزم الان تنها کاری که میتونی صبره بعد توکل بر خدا و منتظر بشی یک ماهه دیگه باز سونو بشی 

شاینا جان من با خانم دکتر هیسترو شدم ولی به من ال دی داد و بیمارایی که اون روز با من بودن ال دی داشت ...

به بعضیا ال دی میده به بعضیا دوفاستون فکر کنم ..

عزیزم اول هیسترو کردی بعد دارو رو.شروع کردی ؟

بعد از هیسترو چقد زمان داد ؟

عزیزم علتش هایپر شدنت هست ببخشید منم که هایپر شده بودم دو سال قبل به شدت مشکل داشتم یعنی کاملا 3 هف ...

ممنون  از راهنماییت گلم ...راهکارش رو پیدا کردم ...کلی زر الو و انجیر و حتی روغن زیتون خوردم درست نشد ..دوتا پیاز با غذا خوردم معجزه کرد خیلی خوب شد 

دکترم هم گفت دوغ خوش نمک خیلی بخورم .

فقط نمیدونم  میتونم برم باشگاه و استخر یا نه ؟ تا چند ماه دیگه که شرایطم مساعد نشه نمیخوام انتقال بدم

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

سلام بر دوستان گلم .بچه ها اومدم بگم من واسه رحمم که اندمتر رشد نمی کرد رفتم پیش دکتر اصف جاه و عکس رنگی گرفتم مشخص شد چسبندگی دارم و اینک دیروز عمل شدم واسم بالن گذاشت و استروژن...گفت سه ماه دیگ بیا که اگر خوب شدی اجازه بارداری بدم .گفت مشکل چسبندگی بوده ظاهرا دکتر رزاق زده بود اندمتر م زخمی کرده بود و باعث چسبندگی شده بود .خلاصه اینک اومدم بگم انا جون اسم منو بزار توی لیست مامان های ابان ماه.🤗😙

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
به بعضیا ال دی میده به بعضیا دوفاستون فکر کنم .. عزیزم اول هیسترو کردی بعد دارو رو.شروع کردی ؟ بعد ...

عزیزم به من ال دی داد از روز سوم شروع کردم به خوردن ۱۶ تا دونه که خوردم هیسترو شدم بعد دو روز یک سوم دیفرلین تزریق کردم و ال دی که تموم شد چند روز بعد پریود شدم و داروهای انتقال شروع شد