2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست
لطفا شماره دکتر زرنانی رو بدید نوبت دهیش چجوریه؟

عزیزم من شماره شو نمیدونم ولی بیمارستان گاندی زنگ بزنی فکر کنم بهت اطلاع بدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم آنا جان...آخه خانمه میگه کلا دهانه رحمت چسبیده و اصلا ماده وارد رحم نمیشه که حتی وضعیت داخل ر ...

عزیزم ایشالله به زودی مامان که بشی همه این عجیبترینا واست رنگ میبازن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یه مشکل دیگه هم دارم اینه که چند روزه یه سمت شکمم قلمبه میشه و سفت میشه نمیدونم نی نی هست یا ...

عزیزم دیگه داری به پایان شیرین راه نزدیک میشی پس اینا طبیعین.....

برا منم گاها خودشو یه سمت قلمبه میکرد.....

عزیزم لطف میکنی شماره تماس شون رو بدی  نوبت دهیشون چطوره؟ تلفنی یا حضوری چون باید از شهرستان ...

عزیزم برا تو کلی با این شماره تماس بگیر.....

۲۳۵۱۹

داخلی کلینیک های تخصصی و ایمونولوژیو بگیر.....

نتونستی وصل شو به اپراتور بهت بگن.....

برا زر نانی هم فقط میدونم بیمارستان گاندی هست.....

عزیزم چکاپهای اولیه تستهای روتینن..... بله عزیزم به منم گفتن مشکلی ندارم....  عکس رنگی نرمال. ...

دی اف آی چیه؟

یعنی اگر اول این بررسی ها رو میکردن حتما میکرو اولت جواب میداد؟

خدا رو شکر سختی ها یی که کشیدی نتیجه داد.و الان دو تا فرزند گل داری.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

من همین ماه تخمک کشی داشتم از ۹ تا تخمک ۳ تاش جنین شد و چون بچه قبلیم مشکل ناهنجاری داشت سقطش کرده بودم دکتر گفت باید پی جی دی کنی.

یه سوال مشکل چی بوده که از ۹ تا فقط ۳ تاش جنین شد

دی اف آی چیه؟ یعنی اگر اول این بررسی ها رو میکردن حتما میکرو اولت جواب میداد؟ خدا رو شکر سختی ه ...

عزیزم شکست دی ان ای اسپرمه.....

نمونه اسپرم میگیرن.....

مرکز ناباروریم باید انجام بشه.....

عزیزم مطمئنا اگه انجام داده بودم لااقل این دو منفیو تجربه نکرده بودم اما خوب اینکه کی مثبت میشد دیگه دست خداست....

بچه ها راستی من پریود شدم فقط تخمک کشی داشتم انتقال نداشتم .امروز روز ۲۱ پریودی ام هست مشکلی نداره ب ...

نه عزیزم بعضا زودتر اتفاق میفته...

من همین ماه تخمک کشی داشتم از ۹ تا تخمک ۳ تاش جنین شد و چون بچه قبلیم مشکل ناهنجاری داشت سقطش کرده ب ...

عزیزم خوب کاریوتایپ دادین؟

سلام دوستان، من نتونستم دكترم رو ببينم براي تجويز پرولوتون ميتونم خودم آزاد از داروخانه بگيرم؟ ممنون ...

آنا جون، لاله عزيز ميشه سوال منو جواب بدين؟ ممنون

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم