2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
سلام به همگی  لیلی مبارکه .. آنا جون همفکری میخام میدونی من نه ماهه که دارم مکملایی ...

عزیزم من که هفته بعد وقت دکتر دارم.....

یعنی لاقل باید تا اواخر هفته بعد باشه.....

عزیزم ببین اگه قراره سیکلتو شروع کنی که به نظرم شروع نکن اما مثلا شاید مقدمات شروع سیکلت باشه مثلا ال دی بده و.... اون وقت بیا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از راهنمائیت ممنونم عزیزم.انشاالله پسر گلت رو صحیح و سالم در آغوش بگیری یه سوال دیگه هم داشتم اینکه ...

عسل طبیعی بله
مخصوصا 3 ماه اول
از 3 ماه دوم گاهی برای رفع هوس میشه خورد

ماهی هم گاهی باشه عیب نداره
اما کلا در مورد ماهی قزل آلا حرف و حدیث زیاده دیگه
ماهی سالمون رو میشه تو بارداری خورد چون جیوه هم نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید آنا جون ولی نمیدونین که مشکل ازکجا بوده؟ یا اصلا مشکلی بوده یا اینکه یه چیز عادیه؟؟؟

عزیزم خوب برا بعضیا مشکل از جنین بوده.....

برا بیشترشون ایمنی یا انعقادی.....

بعضیام رحمشون مشکلاتی مثل فیبروم و پولیپ و سپتوم و.... داشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از راهنمائیت ممنونم عزیزم.انشاالله پسر گلت رو صحیح و سالم در آغوش بگیری یه سوال دیگه هم داشتم اینکه ...

عسل خصوصا عسل طبیعی به نظرم نخور.....

سلام عزیزم  خانم دکتر دقیقا کی میخواد بره مرخصی؟؟

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم ویزیت قبلی دوستان اونجا میگفتن مرداد میره....

آنا جون بیخشید شما آزمایش afp دادین ؟ من ندادم تا حالا

چیه اصلا عزیزم؟

https://niniban.com/fa/news/95642/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8Cafp-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%B2%D8%AF%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C

ببخشید اگه وقت داشتی این صفحه رو بخون ، امروز با یکی از آشناهامون در مورد سونوهام حرف میزدم ، خودش صنف دکتر هستش، کفت اینو انجام دادی یا نه ،،، منم فکر میکردم انجام دادم ، دیدم ندارم ،‌گفتم ازتون بپرسم ببینم شما انجام دادین یا نه ؟ و اطلاعاتی ازتون بگیرم در موردش

آزمایش آلفا فیتو پروتیین

مکنه یه نوع انومالی رحم باشه این جور مواقع اصولا سونوی داپلر توسط دکتر ماهر خیلی قدرت تشخیص رو میبر ...

ممنون عزیزم از راهنماییت...مثل همیشه خیلی عالی و دلگرم کننده...

مجبورم صبرکنن تاماه بعد و برم یه جای دیگه ببینم چطور میشه...

بازم ممنونم

د 

سلام آز های تکمیلی دادین شما؟ فهمیدین مورد از چیه؟؟؟ زرده و جنینم دیده شد؟؟؟

من آز ندادم از دکترم خواستم بنویسه گفت برای انعقادی انوکسا میدم و کلا اعتقادی به از ایمنی انعقادی نداره.ساک و زرده دیده شد اما بعد چند روز لکه بینی داشتم و در اخر درد شدید تخمدان راست و داروها رو قطع کردم بعد ۱۰ روز سقط شد دکترم گفت بخاطر سن بالاس سقط شده 😔😔

عزیزم من که هفته بعد وقت دکتر دارم..... یعنی لاقل باید تا اواخر هفته بعد باشه..... عزیزم ببین اگه ...

عزیزم هفته بعد هم دکتر هستش ..خیالت راحت 

ال دی که گفت نمیدم

تا جایی که یادمه گفت استروژن پروژسترون میدم 

وتو همین فاصله هیسترو.وخراش 

سیکلو.که دیگه نمیشه شروع کرد متاسفانه ..تا ببینم چی میشه !

دعا کنید وارد سیکل بشم ...خسته شدم !