2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
چطوری صبر کنم ؟‌ یعنی برا سونو صبر کنم ؟ خودمم دلم نمیاد برم آمینوسنتز . همسرمم راضی نیست  یعن ...

عزیزم منظورم این بود یه ماه دیگه دوباره سونو بدی.....

والا دقیق اختلافا یادم نیست اما یادمه یکی دو هفته یه قسمتهایی سنش متفاوت بود.....

باز سونوهامو پیدا کنم نگاه میکنم.....

میخوایی با فر زانه هم مشورت کن....

ولی نهایتش تصمیمی بگیر که خیالت راحت بشه نه اینکه هی استرس داشته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا این قدر زیاد تو هر بسته؟

نمیدونم.پرسیدم گفت تشخیص جنین شناس بوده.

گفتم اگر یکی از ۵تایی ها رو برای انتقال باز کنیم ، ۳تاشو انتقال بدیم بقیه چی؟

گفت اگه کیفیتش خوب باشه دوبتره اونارو فریز میکنن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم. مبشه بگین شوهرتون چه داروها و آنتی اکسیدانی خورد؟واینکه یعنی 5 ماه قرص خوردن ؟ ممنوننن ...

بله عزیزم 5 ماه خورد
البته اول 2 ماه و نیم خورد آز دادیم بعد ادامه داد تا روز پانکچر
شوهر من پروفرتیل و بعدا که دیگه این دارو نبود فرتیل اید خورد+ سلن پلاس+کیوتن 30+الکارنتین 2000 +ویتامین سی 1000 جوشان+ویتامین دی چون کمبود داشت+ فولیک 5+ ویتامین ای 200 یه روز در میون

عرق کاسنی + لیمو ترش+ عسل طبیعی+ زالو درمانی

البته ما چند ساله رژیم غذایی هم رعایت میکنیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همه ی خانومای عزیز  من یک ماه دیگه میخوام واسه انتقال جنین اقدام کنم اینبار دکتر میخوا ...

عزیزم به سلامتی.....

ببین بستگی به درجه سردی و خشکی داره.....

منم طبعم سرد بود از یه سال قبل لب به سردی نزدم تا ماه سوم بارداری.....

باید خودت تشخیص بدی کی طبعت برگشته.....

مثلا من ماه سوم بارداریم حس کردم دیگه طبعم داره به سمت گرمی میره از اون به بعد هم سردی خوردم هم گرمی.....

شما فعلا باید سرد و تر بخوری.....

سایت طبایع دات آی آر برو طبع خوردنیارو داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم...بچه ها من دیشب اصلا نتونستم بخوابم ب پهلو چپ و راست حتی طاق باز میخوابیدم بهم فش ...

من داشتم
اما همون اوائل تقریبا روزای 10 انتقال بود
سوزش ادرار هم داشتم و سنگینی مثانه و اینا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به نظرتون بهشون بگم میکرو کنم بهتر نیست. چون از ۹ تخمک فقط ۳ تاش جنین شد

عزیزم مگه قرار بود چه کاری کنی؟ خب میکرو هست دیگه تا همین جاش هم 

نمیدونم.پرسیدم گفت تشخیص جنین شناس بوده. گفتم اگر یکی از ۵تایی ها رو برای انتقال باز کنیم ، ۳تاشو ا ...

خب پس حتما به کیفیتشون یه مقدار شک داشتن
اگه 3 تا انتقال بدن و بقیه رو فریز کنن خوبه

من داشتم اما همون اوائل تقریبا روزای 10 انتقال بود سوزش ادرار هم داشتم و سنگینی مثانه و اینا

من سوزش ادرار ندارم ولی ادرارم بیشتر وقتا رنگش پرررنگه....لاله جون من پریروز ی لک خیلی کم رنگ دیدم ب منشی ک گفتم گفت آسپرین قطع و شبی ی دونه شیاف اصافه...من الان دو شبه ک دارم شیاف میزارم با توجه ب اینکه دیگه لک ندیدم ب نظرت شیاف بزارم همچنان؟...دیروز ب منشی ک گفتم گفت تا روز سونو بزار

به نظرم اگه میتونی صبر کن عزیزم

عزیزم میتونم یه ماه صر کنم ، اتفاقا برا صبر‌کردن مشکلیی ندارم ، برا‌آمینوسنتز رفتن استرس دارم ، یعنی شما جای من بودین صبر میکردین ؟ چون توو سل فری هم چیزی نشون نداد ،،، از دیروز کلا ذهنم مشغوله ، بخاطر پولش نیستا ،،، میترسم از آمینوسنتز

سلام دوستان عزیزم...بچه ها من دیشب اصلا نتونستم بخوابم ب پهلو چپ و راست حتی طاق باز میخوابیدم بهم فش ...

عزیزم ایشالله چیزی نیست اگه نگرانی میخوایی زودتر برو سونو....

دوستاي عزیز سه شنبه چهار شنبه یا پنج شنبه ممکنه انتقال داشته باشم که بستگی به شرایط جنین داره . بعد از انتقال سایت نمیام . براتون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم یکی پس از دیگری خبر مامان شدنتون توی تاپيک پر بشه. از لاله جون و آناجون  تشکر میکنم که این مدت همراهمون بودن و خیلی دلسوزانه راهنمایی کردن . برای منم دعا کنید . بوس بوس 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم منظورم این بود یه ماه دیگه دوباره سونو بدی..... والا دقیق اختلافا یادم نیست اما یادمه یکی دو ...

یعنی اینکه بنظرتون توو سونو یه قسمتهایی از سن بارداریو کم و زیاد بگن عادیه ؟ آنا جون فدات شم میشه یه نگا بکنی به سونوهات ،‌ببینی برا شما اصلا سرشو تا حالا زده بود ؟‌ آره خودمم تصمیم گرفتم فردا برم پیش فرزانه باهاش یه مشورت بکنم ، فوقش‌آمینوسنتز یه هفته اینور اونور میشه ، و یا با یه دکتر پریناتالوژ دیگه هم حرف بزنم ببینم چی میگه ،،،

نمیدونم اصلا دلم نیست برم آمینو ، نمیدونم شاید بخاطر اینه که نتونستم با دکتر رابطه برقرار کنم و تونم یه چیز قطعی بهم نگفت که صبر کنم یا سونو بدم ، انگار هر ذوتا که برک سونو یا آمینو ۵۰-۵۰ بود براش ،،، یعنی با ۲-۳ دقیقه حرف زدن دکتر نتونستم بهش اعتماد کنم ،،،

دوستاي عزیز سه شنبه چهار شنبه یا پنج شنبه ممکنه انتقال داشته باشم که بستگی به شرایط جنین داره . بعد ...

ایشالا موفقیت امیز باشه و خوش خبر باشی خانومی.

منم روز ۵ انتقالم😚😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘