2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
کلا دوباره رفتم دکتر گفت هایپرشدی و سرم داد بهترشد حالم ...ولی گفت دوغ زیاد بخور ..دوغم که  مید ...

عزیزم علتش هایپر شدنت هست
ببخشید منم که هایپر شده بودم دو سال قبل به شدت مشکل داشتم یعنی کاملا 3 هفته دست شویی نرفتم
هر دارویی هم دادن اثر نکرد
حتی شک کردن به پیچ خوردن روده
فقط قرص بیزاکودیل بخور و نگران نباش
هر 8 ساعت بخور ممکنه دو سه روز طول بکشه اما بلاخره راحت میشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی عزیزم چرا ۱۲ تا بود نمیدونم چرا هایپر شدم چشم دوغ و سفیده تخم مرغم میخورم

حتما وزنتون کمه و لاغرین
رژیم رو رعایت کنین ان شاء ا... زود خوب میشین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره تصمیم دارم بگم بهشون البته اگه گوش بدن  ولی دکترم هم همینو گف که اینسری نمیزارن تخمکام انق ...

خیلی خوبه پس حواسش هست خودش

يعني برا چ كسايي خوبه؟؟   اگه برامون خوب باشه  خوبه مصرف كنيم  ممنونم ميشم توضيح ب ...

عزیزم لازمه طبعتون رو بدونین تا مشخص بشه براتون خوبه یا نه
در ضمن سونوی پستان هم لازمه
برای افراد فیبروکیستیک مناسب نیست

مرسي عزيزم بالا ميره؟ ماه پيش اين موقع ٨بود 😢

میتونه بره
یه کم دیر شده اما گاهی تا 20 سیکل هم ادامه میدن داروها رو

عزیزم چه دکترای با ملاحظه ای یعنی نگران صد تومن دویست تومنمون هستن؟ اون وقت میلیون میلیون هدر میره ...

اتفقا انا جون دکتر من میگه طبق استاندارد های ART  حتما برای سشیکل میکرو تست عدد ذخیره لازمه!!
بنابراین ناراحتی شما خیلی هم درسته
واقعا ادم شاخ در میاره گاهی از دست دکترا

آره.البته گفت شما نیاز نداشتی و ذخیرت خوبه .البته نمیدونم از کجا میگفت. ولی انگار حال نداشته باشه ب ...

چرا این قدر زیاد تو هر بسته؟

شیاف رو گفته ادامه بدم ولی آمپول رو پایان 5 هفته گفت قطع کنم. به همه بچه هایی که مثبت شدند، همینه می ...

عزیزم امپول هم نباید یهو قطع کرد
میتونه باعث ایجاد هماتوم بشه
امپول رو تا هفته 10 باید دو تایی ادامه داد طبق نظر خیلی از دکترا مگر اینکه بیمار از اول فقط شیاف داشته باشه
در غیر این صورت یه مقدار ریسکه

سلام عزیزم رفتی سونو؟ شما چند‌روز قبل من ازمایشت مثبت شد من استرس دارم چند روزه :( تاحالاشو نداشت ...

سلام عزیزم نه هنوز برای سونو نرفتم..این استرسها بالاخره عادیه منم خیلی استرس دارم برای سونو حالا توکل ب خدا تا اینجا خدا بهمون کمک کرده و هوامونو داشته از این ب بعد هم داره😍..در مورد دردهات هم منم کم و بیش دارم هرزگاهی میاد و میره البته با استراحت کردن خوب میشم...ایشالا ک خیره فقط مثبت فکر کنیم تا نتیجه مثبت هم ببینیم ایشالااااااا🙏

راستی من ۷ تیر تخمک کشی داشتم  انتقال ندادم. میخوام از دوباره تخمک کشی کنم.دیروز روز ۲۱ پریود شدم.این ماه ۲۱ روز شد.

حالا به من گفتن دو پریودی گذشت بیا .یعنی ماه دیگه ۱۰ مرداد پریود بشم بخوام برم زود نیست.به نظرتون دعوام نمیکنن چرا اینقدر زود اومدم؟

آنا جون، لاله عزيز ميشه سوال منو جواب بدين؟ ممنون

عزیزم سر خود میخوای بزنی؟ یا قبلا هم داشتی؟
اگه داشتی که خودت بخر ادامه بده

سلام دوستان تورک‌ آنا  و لاله جون من امروز رفتم پیش حنطوش زاده میشه همفگری کنین با من؟ سونو من ...

به نظرم اگه میتونی صبر کن عزیزم

سلام به همه ی دوستان خوبم الان در جوار  بارگاه امام رئوف علی ابن موسی الرضا هستم و به شرط لیاق ...

زیارت قبول عزیزم
ان شاء ا... دست پر تر از اون چیزی که فکرشو کردی بر میگردی