2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
من یک اچ سی جی داشتم.و سه شنبه شب زدم.چون ۳۶ ساعت بعدش یعنی پنج شنبه صبح پانکچر داشتم. چرا به شما د ...

شما چون هایپر بودی نداد بهت دو تا
البته بهتر بود کلا هاش سی جی نمیداد
اوویترول یا دکا میداد تا جلوی اب اوردن رو بگیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان صبحتون بخیر الان زنگ زدم گفتن جنینی برای من تشکیل نشده فکر کنم فعلا خداصلاح نمیدونه من ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم اما بدون خدا بخواد معجزش رو به زودی شامل حالتون میکنه.....

یکی از دوستامون ام اس داشت و میکروش منفی شد و بعدش به لطف خدا طبیعی باردار شد.....

پس توکلت به خدا باشه و بدون بهترینارو واسمون میخواد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه... من امروز رفتم برای عکس رنگی... متاسفانه هرکاری کردن و به هر راهی متوسل شدن میگفتن م ...

بهار دهانه رحم رو پیدا کردن و ماده رو تزریق کردن اما داخل نرفت؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خوبین لاله جونم ؟؟ عملکرد آمپول مریونال و منوپیور یکیه ؟ برا میکرو هردوتاش با هم استفاده بشه یا یکیش ...

بله یکیه 

دوستان آندومتر روز ١٦ عددا ٦/٥ كمه؟؟؟ بالا ميره؟ براي انتقال چه عددي مناسبه؟

کمه عزیزم
باید حد اقل 8 باشه

عزیزم من پریودای منظم داشتم حتی یه روزم عقب نمینداختم تااینکه تپل شدم بعد پریودام نا منظم شد خودمو ل ...

خب اینایی که گفتی درسته دیگه
اما جاییشو که اشتباه متوجه شدی اینه که فکر میکنی چاقیت باعث تنبلی تخمدانت شده، در حالی که بر عکسه
وقتی تخمدان تنبل میشه شرایط هورمونی تغییر میکنه وچاقی عارض میشه اون وقت چاقی هم به نوبه ی خودش بازم باعث میشه تنبلی تخمدان شدید تر بشه و این سیکل معیوب ادامه پیدا میکنه
وقتی لاغر میکنی تخمدانت فعال میشه دوباره و تخمک گ رو از سر میگیره

دوستان خوبم ممنون میشم راجع به تصمیمی که گرفتم اگه تجربه ای دارید در میون بگذارید.. بعد 5 بار میکرو ...

عزیزم به نظرم با ویزان میتونی مهارش کنی.....

اما ببین میشه مثلا سه ماه بخوری سه ماه فاصله بدی که بتونی طبیعیم ترای کنی.....

خدارو چه دیدی شاید طبیعی جواب گرفتی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم البته از پزشکم به زحمت پرسیدم و گفتن طبیعیه اما خب من ماه دومی هست که وی ...

عزیزم خوب طولانی بودن تا این حد فکر نکنم خوب باشه بهتره پیگیر بشی.....

آره لاله عزیز فقط این وسط من خیلی عقب افتادم  اصلا نسبت به آمپول سینال اف حس خوبی ندارم کاش این ...

اره گاهی هم تعداد جنین بالا میشه
اما اصولا بهتره ریسک نکنن و نذارن تعداد تخمک ها زیاد تر از حد معمول بشه

خب عزیزم خودت بگو سینال نمیزنم

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم البته از پزشکم به زحمت پرسیدم و گفتن طبیعیه اما خب من ماه دومی هست که وی ...

عزیزم قبلا ویزان داشتی؟

یا اولین سریه استفاده میکنی؟

۷ به بالا خوب نیس درسته؟ میشه کاری کرد پایینتر بیاد  یا اینکه به نظر شما من چکار کنم که اینسر ...

پایین اوردن فقط با کوتر کردن ممکنه
لاپرا میکنن یه قسمت هایی از تخمدان کهتجمع فولیکولی زیاد دارن رو میسوزونن
اما برای عدد ذخیره های خیلی بالا این کارو میکنن
مثلا بالای 10
مال شما رو میشه با کم کردن دوز دارو و انتخاب سیکل انتاگونیست مهار کرد

انشاالله که همینطوره.... پاک روش به نظرم قابل اعتماده....به تازگی یه توده هشت سانتی مشکوک از تخمدان ...

عزیزم ایشالله دوبارم زایمان موفقو تجربه میکنی جبران میشه......

نه عزیزم اون کتفم نیست الان بیمارستانم هایپر شدم 😭

متاسفم عزیزم
عدد ذخیره تون رو نمیدونستین؟چون تو این دو هفته در مورد هایپری و رژیم مناسب که عوارضش دامن گیر نشه خیلی حرف زدیم

اگه تو بیمارستان از نظر تغذیه بهتون رسیدگی نکردن به همسرتون بگین هر روز براتون دوغ محلی پر نمگ بخره + روزی 4 تا سفیده تخم مرغ
مایعات هم فراوون بخورین

سلام لاله عزیز و تمام دوستان عزیزم عکس رحم گرفتم یه کم درد داشت اما قابل تحمل بود و بعدش هم حالم کا ...

عزیزم هموگلوبینت بالاست به نظرم پیگیر آزهای تخصصی انعقادی باش.....