2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
اها ذخیره تخمدانت اینجاس متاسفانه کمه عددش اما خب با سیکل مناسب و دوز مناسب و داروی مناسب میشه تعد ...

چه چیزایی واسه تقویت تخمدانها خوبن؟

خوراکی یا مکمل؟

الان دارم فمیبیون ۱ و رویال ژل که کپسولی هست می خورم 

دوستان من امروز رفتم سونو براي انتقال هميشه سونوهام مرتب بود اين دفعه تو تخمدان چپ نوشته calcification اين يعني چي؟

عجب گرفتاري شديما😡 اگه ميدونيد لطفا جواب بديد اعصابم بهم ريخته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم. وقتی درصد فریز بیشتره چرا همه فریز نمیکنن و فرش انتقال میدن؟ امیدوارم زود خوب بشم.آخه ...

عزیزم نه میشه گفت فریز بهتره نه فرش.....

ببین فرض کن جنین یه امتیازی داره بدن و رحم به امتیازی.....

جنین فریز مطمئنا بهتر از فرشه یا در حد فرشه.....

رحمی که همورمون تراپی شده بدتر از بدون هورمون تراپی هست.....

خوب برایند اینا نتیجه انتقاله.....

یعنی وقتی جنین فرش انتقال داده میشه جنین کیفیتش مطمئنتره اما خوب چون بدن تحت هورمون تراپی بوده ممکنه مساعد نباشه و نتیجه نهایی و برایند این دو امتیاز یا خوب باشه یا بد.....

تو انتقال فریز هم جنین ممکنه کیفیتش پایینتر باشه اما عوضش بدن استراحت کرده و تحت تنش نیست....

یعنی نهایتا برایند هم میتونه بهتر باشه هم بدتر.....

پس دقیق نمیشه این دو حالت رو با هم مقایسه کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دستم به دامنتون کمکم کنید   من بعد پانکچر دلم خیلی ببخشید یبوست گرفته ...همه ملین گیاهی و ...

عزیزم تغذیت چطور بود؟

غذاز پر حجم یعنی نونی هم میخوری؟

حجم غذا کم باشه یبوست گریبانگیرته ها.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من فردا پانکچر دارم میتونم بعدش برم بازار خرید کنم؟

عزیزم بهتره ریسک نکنی چون بهتره روز اول به خودت فشار نیاری.....

یادمه یکی از دوستان روز اول پانکچر زیادی پیاده روی کرده بود هم دردش تشدید شده بود هم به خونریزی افتاده بود.....

عزیزم خوب نه بالا بودنش خوبه خوبه نه پایین بودنش..... مطمئنا ذخیره متوسط بهتره.... اما خوب دکتری ک ...

امروز به دکتر گفتم ، گفت آزمایش ذخیره تخمدان چون هزینه اش بالاست ما به کسایی که مشکل ندارن توصیه نمیکنیم.

گفت شمام مشکل ذخیره نداشتی.

تعداد تخمکات خوبه. جنین هاتم احتمالا مناسب میشه.

یک کم سرگیجه داشتم و تهوع و ضعف.

یک سرم مانیتول ۲۰درصد داد.و آزمایش خوب گرفت که گفت خوبه.

تخمدان هام یکی ۵۵و ۶۲ سایزش یکیم ۶۸و ۴۵ اگر اشتباه نکنم.توی همین رنج ها بود. و دورشم دو کیسه کوچیک آب خیلی کوچولو مشاهده کرد.

یک کم حال عمومیم بهتر شد.

اما زود خسته میشم و انرژی کم میارم.همش میخوام استراحت کنم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
امروز به دکتر گفتم ، گفت آزمایش ذخیره تخمدان چون هزینه اش بالاست ما به کسایی که مشکل ندارن توصیه نمی ...

ببخشید دخالت می کنم ولی تست amh هزینه ش ۱۳۵۰۰۰ بود تو رویان

حالا مراکز دیگه رو نمی دونم و اینکه انجامش ضروری هست یا نه رو هم نمی دونم😁

من ی سوال دارم.ی لحظه شک کردم به امپول زدنم.امروز سونو شدم دکتر گفت عالی و یکشنبه صبح پانکچر.اخرین س ...

من یک اچ سی جی داشتم.و سه شنبه شب زدم.چون ۳۶ ساعت بعدش یعنی پنج شنبه صبح پانکچر داشتم.

چرا به شما دو تا داده؟ 

روز قبل از پانکچر استراحته.فک کنم هیچ تزریقی نداری

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من ی سوال دارم.ی لحظه شک کردم به امپول زدنم.امروز سونو شدم دکتر گفت عالی و یکشنبه صبح پانکچر.اخرین س ...

عزیزم دقیقا ۳۶ ساعت بعد هاش سی جی وقت عملته.....

عزیزم منم داروهام اینابودن داروخانه مادر چهارراه تحویلی کلینیک دانیال نبی یک ماه پیش گرفتم امیدوارم ...

من الان زنگ زدم گفتن ک داریم ولی اگه از تیم زینبیه باشه .ولی من دکتر رستمی برام نوشته چکار کنم . گفتم ک زینبیه هستم تا ببینم ک میده گفتش ک آره میده اگه زینبیه باشه .چکار کنم ؟ دیگه هیچ جایی غیر از ابنجا نداره .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همه دوستان مخصوصا مدیر خانم تورک آنا عزیز منو تو جمع صمیمانه خودتون بپذیرید. خانمای گل کسی ...

سلام عزیزم خوش اومدی.....

اینجا خونه خودته اجازه نمیخواد.....