2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
عزیزم شمام قبل انتقال پردنیزولون نخوردی ؟؟

دکتر برام نوشته بود و گفته بود اگه لازم داشتم بخورم
من مشکل ایمنی نداشتم به خاطر یه مساله دیگه قرار بود اگه لازمه بخورم، که خب لازم نشد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
راست میگی حواسم به این نبود..... ولی منیزیمو به دکترت بگو..... فکر کنم من یه روز درمیون دکتر واسم ...

حتما تماس میگیرم عزیزم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان برا اینکه بشناسید همون ستاره ک دوبار سپتومش عمل شد باردوم رزاقی عمل  کرد اندومتر نازک شد ...

عزیزم سلام ما رو بهش برسون
برای رفع مشکل کاربریش شما میتونی با کاربری خودت به نی نی یار پیام بدین

خیلی ناراحت شدم برای شرایطی که داره
ولی بگو همین جوری با آصف هم عمل نکنه
بهتره پیش دکتر نصر بره برای سونوی داپلر
بعد تصمیم بگیره
و شاید حتی بهتره صبر کنه برای عمل با خزعلی عمل کنه چون انگار خیلی مهارتش بیشتره

عزی م من یادمنیست بعد لاپرا هیسترو چند روز خونریزی داشتم اما پریودم کلی تاخیر داشت حتی مجبور شدم چند ...

پس حدس خودم درسته احتمال ميدم ك تاخير داشته باشه 

حالا در كل دوره شما منظم بود يا ن ؟ 

من دوره هام ٢٤/٢٥ روزه ست 

عزیزم دفعه دوم با رعایت هایی که کردی دیگه هایپر نشدی؟ من خیلی قبلش سرچ کردم و پرسیدم و ....  ...

عزیزم اون چیزی که شما سرچ کردی کاملا درسته
هایپری دست ادم نیست
منم اگه دقت کرده باشی گفتم هر کسی عدد ذخیره اش زیاد باشه ، هایپر میشه اصولا
ولی با رعایت هایی که گفتم میشه جلوی عوارضش رو گرفت

هایپری یعنی تعداد فولیکول بیش از حد نرمال داشتن ، اما اون چیزی که باعث میشه طرف بستری بشه و خطر داره براش عوارضش هست ، که جلوی اون رو میشه گرفت

من این سری هم هایپر شدم ، 17 تا فولیکول بالغ داشتم، اما چون از اول سفیده تخم مرغ رو خوردم روزی 3 4 تا، مایعات فراوون خوردم غذام فقط گوشت و مرغ بود و غذا پر نمک میخوردم، عوارضش دیگه سراغم نیومد و تونستم بلافاصله انتقال بدم

شما سیکلت لانگه ، تو سیکل لانگ ریسک هایپری بیشتر میشه
بهتر بود دوز داروهات رو با دو تا فوستیمون شروع میکرد یا 75 واحد گونال و یه دونه مریونال مثلا
چون دوز اولیه ات خیلی بالا بود برای همین تعدادش زیاد شد

من بار اول جنین 10 تا داشتم، اما چون دی اف ای همسرم خیلی بالا بود فقط 4 تاشو تونستن فریز کنن و بقیه اش رو ریختن دور
که اینم اشتباه از خودمون بود چون دکترم تاکید داشت بریم پیش اورولوژ و ما گفتیم خسته شدیم و میخوایم وارد سیکل بشیم و ....
اون 4 تا رو تو یه مرحله انتقال دادم که منفی شدم برای همین مجبور شدم دوباره پانکچر کنم

این سری هم موارد هایپری رو رعایت کردم، هم از مهر ماه تا اسفند ماه که وارد سیکل بشیم شوهرم کلی مکمل و انتی اکسیدان خورد
یه بار هم ازمایش دادیم و تست دی اف ایش چون خوب بود با اطمینان وارد سیکل شدیم
که شکر خدا یه بسته انتقال دادم و دو بسته هم فریز دارم

ممنون. چیزهایی هست که باید نخورم؟ چون من تغذیه ام مثل قبله فقط اینایی که نوشتین رو رعایت میکنم. میگ ...

غذای نفاخ نخور ، هندونه هم نخور

ممنون از توضیحات کاملت‌ تا حدودی فهمیدم. به من که چیزی نگفتن.متاسفانه نمیدونستم ذخیره تخمدان مهمه. ...

عزیزم شما 25 تا تخمک داشتی دیگه نه؟
بعد از پانکچر هم نگفتن هایپر شدی و باید رژیم خاصی مراعات کنی؟

آناجون و لاله جون یه سوال . من پرولوتون 500 میزنم ده روز یک بار.  این دفعه روزی که باید بزنم ه ...

من خودم 250 رو به فاصله 7 روز نمیزنم ، حدودا دو سه روز بعدش میزنم یعنی 9 روزه یا 10 روزه
البته نمیتونم بگم این کار برای شما هم درسته یا نه
من چون کم کم دوز پروژ رو کم کردم تو پرولوتون هم همین روال رو ادامه دادم

حالا فک نکنم یه روز خیلی مهم باشه

عزیزم اون چیزی که شما سرچ کردی کاملا درسته هایپری دست ادم نیست منم اگه دقت کرده باشی گفتم هر کسی ع ...

لاله جان من دو بار پانكچر شدم اما نميدونم چند تا بوده ك عكس ميذارم 

اما هايپر نشده بودم الان داروم يكي بيشتر شده 

حالا ان شاءالله سيكلم رو شروع كردم منم سفيده و بقيه ي چيزايي رو ك گفتين بخورم يا نه ؟

سيكل من از ٢١ قاعدگيم شروع ميشه