2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047742 بازدید | 684623 پست
نمیدونم انا جان..ولی خب داروها تقریبا یکین دیگه...داروی عجیب غریبی نداریم که!!!!

عزیرم داروهای انتقال که در شرایط عادی همون استرادیول و پروژسترونه نهایت انوکسان و.....

که همشون ایرانیین تقریبا.....

داروهای تحریک تخمدان فکر کردم سختتره تهیش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه از بین رفته بودن میگفتن از بین رفته نمیگفتن تا شنبه بمونه احتمالا سرعت رشدشون کم بوده مثلا برای ...

سلامت باشی قوربونت برم

از صبح همه دوستانو ناراحت کردم

حلالم کنید

خدا اگر صلاح میدونه بهم بده اگر نه به زور نمیخوام ازش

همین کا همسرم سالم باشه سایش بالا سرم باشه دنیایی ارزش داره

خب سرعت رشدش کم باشه بعدا که انتقال بدن با مشکل روبرو نمیشه؟

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این که گفتید چی هست؟

جنين بلاست شانس لانه گزينيش بيشتره، ميگم شايد گذاشتن جنين هات به مرحله بلاست برسن كه پنج روز زمان ميبره اصولا، واسه همين گفتن ديرتر بري... در هر صورت انشالله كه خيره...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
الهی قربونت بشم میدونم سخته عزیزم..... عزیزم شرایط تخمک و اسپرم چطور بود؟

دکتر گفت هر دوش خوبن 

توضیح خاصی نداد

فقط گفت اول گفتن باید نمونه اسپرم تکرار بشه بعد آزمایشگاه گفت شرایطش خوبه لازم به تکرار نیست

جنين بلاست شانس لانه گزينيش بيشتره، ميگم شايد گذاشتن جنين هات به مرحله بلاست برسن كه پنج روز زمان مي ...

انشالله

تورک آنا جون .من امروز پانکچر داشتم.هایپر شدم.گویا ۲۵ تا تخمک. گفتن فریز میکنن.دو ماه دیگه انتقال. ...

عزیزم رژیم هایپریو رعایت کن.....

آب زیاد بخور.....

گوشت و مرغ و ماهی و کلا رژیم پر پروتئین داشته باش.....

سفیده تخم مرغ آب پز تا میتونی بخور.....

دولا راست نشو.....

کار سنگین نکن.....

ایشالله کلی جنین تپل مپل منتظرته عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 براي ضخامت اندومتر تغذيه هم تاثير گذار هسته يا ن همون داروها كافيه ؟؟

عزیزم خوب کم و بیش موثره اما تاثیرش در مقابل داروها انقدری نیست که خودتو درگیر این چیزا کنی......

سایزش خوب بود دکتر ایمونولوژی من گفت نگران نباش پرد تاثیری رو کیفیت تخمک نداره مکمل ها هم خب دو سه ...

عزیزم شمام قبل انتقال پردنیزولون نخوردی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مبارکه عزیزم سر کار رفتن ممنوع نبودبرات؟ وای من استرس گرفتم نکنهزیادی استراحت کرده باشم

نه عزیزم خیلیا سر کار رفتن.....

فقط سه چهار روز اولش یه کم میگن احتیاط بیشتر باشه.....

حس قشنگ مادری مبارکت باشه عزیزم انشالله نی نی تو به سلامتی و خوشی بغل بگیری پس چرا به من گفتن امرو ...

عزیزم ربطی نداره من سری آخر جنینام ۴ روزه بودن اتفاقا من اعتقاد دارم ۴ روزه خیلیم عالیه.....

ایشالله ۴ روزهای وروجکت برا تو هم به بتای تپل میارن......

به چیزای خوب فکر کن عزیزم.....

نه عزیزم خیلیا سر کار رفتن..... فقط سه چهار روز اولش یه کم میگن احتیاط بیشتر باشه.....

من دو هفته دیگه باید برم تو سیکل میکرو دکتر گفته ک روز قبل عادت بیا تا دستور دارویی بگیری البته پیش دکتر دستور دارویی و آمپولا رو گرفتم . دیگه پیش دکتر خودم نمیرم فقط دکتری ک بگه آمپولا رو چجور تزریق بشه و روزی چن تا . من ضخامتمم خیلی پایینه حالا ب ضخامتم از روز اول یا دوم پری ک آمپولا شروع کردم قرص ب ضخامت بخورم ؟ ضخامتم خیلی پایینه ب نظر شما ک تجربه دارین چ قرصی بخورم البته خارجیش ؟ علاوه بر آمپولا چ قرصای تقویتی تو سیکل میکرو همزمان با آمپولا مصرف کنم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا جون میشه بگی الان چه خطری جنین منو تهدید میکنه؟ یعنی الان که من نزدیک ۴ ماه و نیمدهستم ، هنوز جا ...

نه عزیزم منم بعد بالا رفتن جفت همه کارایی که گفتیو انجام میدادم......

عزیرم خطر که همیشه هست حتی تو بارداری طبیعی.....

ماها چون یختی بیشتری میکشیم بهتره ریسکمون کمتر باشه.....

ببین این همه دوستان میان میگن دچار زایمام زودرس شدن خوب پس همچین اتفاقی غیر ممکن نیست و فقط با رعایت کردن میشه ریسکارو کمتر کرد.....

سلام دوستان من ۸ روز قبل انتقال جنین داشتم هیچ علایمی ندارم احساس میکنم امیدی نیست دفه ی قبل از روز ...

عزیزم ایشالله این دفعه همه چی عالی پیش میره.....

با هم مقایسه نکن.....

سلام دوستم میشه بگی از کی باید چه چیزایی را رعایت کنیم که هایپر نشیم

عزیرم هر کسی هایپر نمیشه اول باید ببینی احتمال هایپری داری یا نه.....

آنا جان لاله جان  ميتونين در مورد سوالم راهنماييم كنيد  فكرم رو مشغول كرده

عزی م من یادمنیست بعد لاپرا هیسترو چند روز خونریزی داشتم اما پریودم کلی تاخیر داشت حتی مجبور شدم چند باری آز بتا بدم.....