2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
یعنی شما از قبل پلی کیستیک بودین؟ من نبودم .   و اصلا هم بهم نگفتن. آخه اگه ابنجوریه که از قبل ...

بودی عزیزم
ولی بهت نگفتن دیگه
حالا قبل سیکل لازم نبود بگن، چون پلی کیستیک بودن چیز مهمی نیست و تا وقتی تنبلی عارض نشده باشه لازم نیست بگن به بیمار
اما دیگه تو سیکل باید میگفتن
مخصوصا بعد از شروع داروهات

اینکه چرا نگفتن خب واقعا برای خود منم سواله که چرا به اکثر بیمارا نمیگن از همون اول رعایت کنن
متاسفانه بعضی دکترا بی توجه هستن
من دکتری که این سری باهاش میکرو کردم(ظهیری) یکی از کوتاهیهاش همین بود اتفاقا!
جالبه وقتی گفتم من از اول امپولام تخم مرغ رو شروع کردم یه نگاه عاقل اندر سفیه بهم کرد !! انگار یه حرف مسخره زدم
در حالی که همه میدونن رژیم غذایی مناسب برای کسانی مثل من و شما سفیده تخم مرغه

دوز داروهای من هر دو سری کمترین مقدار ممکن بود ، دیگه برای سیکل میکرو کمتر از این نمیشه
150 واحد گونال بود
البته دکترم این سری اشتباه کرده بود و با اینکه بارها گفته بودم هایپر شدم سری قبل، باز 150 واحد گونال داده بود و یه دونه مریونال!!
اما من بهش تاکید کردم هایپریم رو و اونم مریونال رو حذف کرد

حالا داروهای شما چی بود و دوزش چقدر بود؟
دکترتون کی بود؟

متاسفانه دکترا یه جوری شدن که ادم خودش 4 جشمی باید حواسش باشه
معلوم نیست ما بیماریم یا مشاور دکتر!!خودمون باید مشاوره بدیم بهشون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام اره عزیزم خریدم  الان ستروتاید فقط س تا دونه می خوام مریونال16تا دکتر همرو تو ی نسخ ...

عزیزم اون زمان برا منم یه نسخه مینوشت یه نسخه رو میبردم بیمه یه جا تایید میکرد، دیگه راحت تهیه میکردم وگرنه تایید داروخونه تعدادش محدوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من 6 یا 7 تا فوليکول دارم که نمیدونم چندتاش تخمک میشه . برای بلاست چیکار کنم خوبه؟

یعنی چی چکار کنی بهار جان؟
شما کاری نمیتونی بکنی که عزیزم
متوجه سوالت نشدم

ولی در کل با این تعداد تخمک اصلا ریسک نکن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تا جايى كه من مى دونم اين انقباضات تو باردارى خيلى اتفاق مى افته حتى كسانى هم كه طبيعى باردار مى شن ...

راستی لاله جون الان با حرف دوستمون یادم اومد دکتر برا پاهام منیزیمم تجویز کرده بود ولی آب خیلی کمکم کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون فوليکولهاي من سايزش 18 بود . کم نیست ؟ شنبه پانکچر دارم.  در ضمن پرد قطع کردم . فقط ب ...

سایزش خوب بود
دکتر ایمونولوژی من گفت نگران نباش پرد تاثیری رو کیفیت تخمک نداره
مکمل ها هم خب دو سه ماه خورده بشن بهتره اما همون یه ماه و نیم هم تاثیر داشته قطعا

دوستان منم شکر‌ خدا لطف خدای مهربون شامل حالم شد بتام شد ۵۲۰ روز ۱۴ ولیتکرار ندادم هم دکترم هم کس ...

عزیرم گوارای وجودت.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

گفتن هفتا بود که ۵ تا خوب بودن خب یعنی تا الان نشده یعنی دیگه نمیشه درسته؟

اگه از بین رفته بودن میگفتن از بین رفته نمیگفتن تا شنبه بمونه
احتمالا سرعت رشدشون کم بوده مثلا برای همین گذاشتن بیشتر رشد کنن
نگران نباش فدات شم خدا دلتو شاد کنه شنبه دل ما هم در کنارت

فقط سوال دارم پله و با ماشین رفت و امد مشکلی ایجاد نمیکنه؟  مسیر بین شهری مثلا هفته یبار فرد ...

عزیزم فقط رفتن نیست که بری خوب باید بشینی.....

به نظرم یه بهونه بیاری نری بهتره.....

مثلا بگو کمردرد داری.....

وگرنه خیلیا خونه شون پله داره و روزی دوبار برا آمپولا و کار بالا پایین میکنن......

آنا جان لاله جان  ميتونين در مورد سوالم راهنماييم كنيد  فكرم رو مشغول كرده

مامان طاها من چون هیسترو نکردم برای همین نظر ندادم چون تجربه اش رو ندارم 

عزیزم شب قبل خواب آب زیاد بخور منم سر دخترم داشتم آب خوردن خیلی کمکم کرد...... ببین شب قبل خواب زیا ...

انا جون من اب دور جنینم زیاده
راستش میترسم اب بخورم
چون میدونم مایعات خیلی هم برام خوب نیست

عزیزممم چشم من خودم روزهای مثل شمارو چندسال تجربه کردم امروز گفتم به جبران تمام بیبی چک هایی که هم ...

منم به استراحت مطلق اعتقادی ندارم اما بعضی شرایط غیر قابل پیشبینی بهتره توش قرار نگیری.....

مسیر دور.....

مهمونی ای که نتونی راحت استراحت کنی.....

یا مجبور بشی چیزی بخوری که برات خوب نیست و.....

یا مجبور بشی پاشی کمک کنی یا کار سنگین انجام بدی......

آنا جون    

جانم چی شده عزیزم؟

راستی لاله جون الان با حرف دوستمون یادم اومد دکتر برا پاهام منیزیمم تجویز کرده بود ولی آب خیلی کمکم ...

انا جون یعنی تا 4 هفته صبر نکنم و به دکتر بگم شنبه؟ شاید لازمه برام تجویز بشه؟

من ساعت ۱۲ سه شنبه عمل پانکچر داشتم الان رفتم برای انتقال گفتن جنین تشکیل نشده مگه امروز سه روز نمی ...

الهی قربونت بشم میدونم سخته عزیزم.....

عزیزم شرایط تخمک و اسپرم چطور بود؟

آنا جان پرولوتون برای چه کسایی تجویز میشه؟ راستش من اطلاعاتم در مورد دوره بارداری صفره، تازه جواب آ ...

عزیزم اولا تبریک میگم گوارای وجودت.....

پروژسترونت فعلا کافیه پرولوتون بعدا اگه نیاز باشه جایگزین آمپولای پروژسترون روزانت میشه.....