2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست
عزیزم اشتباه گفتن به شما بر عکسه یعنی کسی که پلی کیستیک هست، مستعد هایپر شدنه پلی کیستیک هم یعنی عدد ...

یعنی شما از قبل پلی کیستیک بودین؟

من نبودم .   و اصلا هم بهم نگفتن. آخه اگه ابنجوریه که از قبل میدونن چرا پس نمیگن به آدم قبلش.یا دز داروها رو کم نمیکنن؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی مراکز اره بعضی مراکز هم نه میذارن تا روز 5 بمونه

ببین من 6 یا 7 تا فوليکول دارم که نمیدونم چندتاش تخمک میشه . برای بلاست چیکار کنم خوبه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بعضی مراکز اره بعضی مراکز هم نه میذارن تا روز 5 بمونه

لاله جون فوليکولهاي من سايزش 18 بود . کم نیست ؟ شنبه پانکچر دارم. 

در ضمن پرد قطع کردم . فقط بیست روز خوردم تو این مدت کوتاه تاثیر روی کیفیت تخمک گذاشته؟ پروکسيدي که یک ماه و نیمه دارم می خورم چي واقعا به کیفیت تخمک کمک ميکنه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام دوستم میشه بگی از کی باید چه چیزایی را رعایت کنیم که هایپر نشیم

اول از همه عدد ذخیره تخمدان یه پیش اگهی از اینهکه جقدر ریسک وجود داره برای هایپری
از 3 به بالا باشه تعداد تخمک ها زیاد میشه
بالای 4 اصولا هایپره
بالای 6 و 7 باشه که 100 درصده
البته دوز دارو هم مهمه
و نوع سیکل هم خیلی تاثیر میتونه داشته باشه

وقتی عدد ذخیره بالا باشه ادم حواسش جمع میشه
از همون اولین سونو بعد از داروهای سیکل میکرو ، یعنی سونویی که اصولا روز 6 یا 7 انجام میشه ، مشخصه تعداد فولی ها
اگه بالای 12 14 تا باشه، یعنی فرد هایپر شده، و تخمدانش بیش از حد فعال شده

بهتره کسی که عدد ذخیره بالا داره از همون اولین امپول تحریک، خوردن سفیده تخم مرغ روزی 3 تا رو شروع کنه
اونم پر نمک

اواسط سیکل اصولا دکتر یه پیش اگهی میده که ممکنه سیکلت عقب بیوفته به خاطر تخمک زیاد، اگه قرار بر این شد میشه دوغ هم شروع کرد
اما اگه قرار بر انتقال تو همون سیکل بود دوغ خورده نشه بهتره

بعد از پانکچر هم خوردن مایعات فراوون و پروتئین خیلی نقش داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
احتمالا چون میخورد به پنج شنبه میخواستن دو روزه اننقال بدن دو روزه هم الان انتقال میدن حق داری مخص ...

گفتن هفتا بود که ۵ تا خوب بودن

خب یعنی تا الان نشده یعنی دیگه نمیشه درسته؟

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
عزیزم من جنین ۴ روزه انتقال دادم نگران نباش انشالله جنینات  تا شنبه حسابی رشد میکنن

انشالله

تا این ساعت کلی حالم بد بود ولی دیگه دست از لجبازی باخودم برداشتم 

الان دیگه فقط و فقط به همسرم فکر میکنم و از ته دلم میخوام حال اون خوب باشه با اینکه دلم خیلی شکست

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
نه. دو واحد ال اچ یک واحد اف اس اچ . من فکر میکنم برای اولین سیکل دکتر نمیتونه یه دفعه دوز بالا بده ...

بهار جون برا من اتفاقا از همون اول با دز بالا شروع میکرد.....

خوب بر اساس ذخیره میشه تخمین زد....

من ۴ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون داشتم که سونوی دوم شد پنج تا مریونال و ۲ تا فوستیمون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت لاله جون ممنونم از راهنماییت😍 آخه فکر میکردم چون حالت تهوع ندارم پس ی جای کار ایراد داره😏سو ...

برا منم نعناع خوب نیست چون رفلاکس دارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قبل از ivf چه غذاهاى را بايد خورد  چه غذاهاى بايد بعد ivf خورد

عزیزمقانون تغذیه فقط بر اساس طبع خوردنه و نمیشه گفت چی بخورین چی نخورین.....

چون ممکنه یه چیزی برا شما خوب باسه برا دیگری بد و یا برعکس.....

مثلا من قبل و بعد انتقال تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم چون شدیدا طبعم سرد بود....

سلام آنا جان من الان در ۱۱ هفته و یک روز هستم نمیفهمم چرا انقد استرس گرفتم کمردرد دارم سردردم که با ...

عزیزم سر درد و کمر درد تقریبا طبیعیه.....

من تا چهار ماه سر دخترم وحشتناک سر درد داشتم.....

الانم هر از گاهی سردرد دارم.....

کمر دردتم به دکتر و شاید ایزوپرین بده بهتر بشی

.....

سلام آنا جان من الان در ۱۱ هفته و یک روز هستم نمیفهمم چرا انقد استرس گرفتم کمردرد دارم سردردم که با ...

استامینوفنم دیگه نخور چون دردیو دوا نمیکنه که هیچ باعث بیش فعالیم میشه.....

انا جون و بقیه بچه ها من چند وقته تو خواب مخصوصا ماهیچه های پاهام میگیره حتی گاهی از دردش بیدار می ...

عزیزم شب قبل خواب آب زیاد بخور منم سر دخترم داشتم آب خوردن خیلی کمکم کرد......

ببین شب قبل خواب زیاد بخور نصف شبم هر لحظه رفتی دستشویی برگشتی بازم یه لیوان آب بخور یکی دو روزه با همین روال پاهات بهتر میشن.....

من با اینکار بهتر شدم مال منم وحشتناک میگرفت.....