2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
آخی عزیزم نه نگران نباش ایشالا ک شنبه جنینای تپل مپل برات درست میشن و ب سلامتی هم انتقال میدی توکلت ...

بهار جون شما سرم داشتی، قبلش آزهای ایمنی رو دادی ؟نظر خودت بود سرم یا نظر دکترت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا دعا کنید برام حالم خیلی بد شده احتمال همه چیز رو میدادم جز این اصلا نمیتونم بروز بدم که ناراح ...

عزیزم من جنین ۴ روزه انتقال دادم نگران نباش انشالله جنینات  تا شنبه حسابی رشد میکنن 

کلا چن تا آمپول زدی ؟ روزی چن تا ؟؟

بستگی داشت.

اول یک هفته زیرجلدی تو بازو 

بعدش دزش کم شد زیر جلدی دور ناف هم اضافه شد.

بعد عضلانی هم اضافه شد.

سر جمع دوهفته تا بیست روز

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من اسفند مثبت شدم قبل از تپش قلب و گر گرفتگی داشتم  اینبار خیلی نا امیدم انشالله همه دوس ...

عزيزم من هم گرگرفتگى و تپش قلب داشتم اما جمعه قبل جوابم منفى شد.خيلى دنبال علايم نباش ايشالا خبر مامان شدنتو بهمون مى دى و ما هم انرژى مى گيريم و اميدمون بيشتر مى شه🙏🏼🌸

عزیزم به این یکی دو روز نیستا من 5 روز بعد از پانکچر حالم وخیم شد حواست به خودت باشه و همه اون موا ...

جدا؟ چه جوری شد؟

چرا رعایت نکردی؟ بهت نگفتن؟ 

الان به من گفتن شنبه برم چکاپ.

تا ۵ روز هم توی تهران بمونم.

شما کدوم مرکز انجام دادین؟

عزيزم من هم گرگرفتگى و تپش قلب داشتم اما جمعه قبل جوابم منفى شد.خيلى دنبال علايم نباش ايشالا خبر مام ...

متاسفم دوستم انشالله طبیعی باردار میشی دور از استرس ای وی اف و داروها

در مورد بلاست هم پرسیدم ماما میگفت جنین شناس موقع بلاست چک میکنه اگه خوب پیش نره انتقال میدن به رحم ...

بعضی مراکز اره
بعضی مراکز هم نه میذارن تا روز 5 بمونه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
جدا؟ چه جوری شد؟ چرا رعایت نکردی؟ بهت نگفتن؟  الان به من گفتن شنبه برم چکاپ. تا ۵ روز هم توی ...

عزیزم چرا بهم گفتن اما من جدی نگرفتم
من از اولین بعد از شروع داروهام، دکترم گفت همه ی اینا رو
هم سفیده تخم مرغ هم مایعات هم پروتئین
اما من جدی نگرفتم راستش

خوبه که شنبه چک میشی
منم 3 روز بعدش چک شدم و یه مقدار جزیی اب داخل شکمم بود
خیلی زیاد نبود
اما چند روز بعدش حالم بد شد و اون شرایطی که گفتم پیش اومد

برای همین گفتم تا دو هفته مراعات کن و فک نکن همه چیز تو دو سه روز خودشو نشون میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
روشا جون خدا رو شکر نگرانیت برطرف شد

عزیزم ممنون که پیگیر بودی ،،، ایشالا که روزهای خوبی در انتطارت باشه

ارمغان جان قربونت ، دنبال علایم نباش ، بخدا من الانشم علایم ندارم ،،، هیچ چی ،،حتی وزنمم تغیبری نکرده ، حتی شکمم مشخص نیست ،،حتی ترشحات ندارم ،،، روزهای اول که اصلا فکرتو‌مشغول نکن ،،

عزیزم من اسفند مثبت شدم قبل از تپش قلب و گر گرفتگی داشتم  اینبار خیلی نا امیدم انشالله همه دوس ...

انشاا... اینبار همه چی عالی باشه برات عزیزم 

من رویان انتقال دادم 

الهی امیدم تویی🙏
عزیزم چرا بهم گفتن اما من جدی نگرفتم من از اولین بعد از شروع داروهام، دکترم گفت همه ی اینا رو هم س ...

عزیزم یه سوال ، بعدش کاملا خوب شدی؟ 

آخه میگن هایپر که میشی پلی کیستیک احتمالش هست بشه تخمدان، راسته؟

کلا عوارضی نداره؟ 

عزیزم یه سوال ، بعدش کاملا خوب شدی؟  آخه میگن هایپر که میشی پلی کیستیک احتمالش هست بشه تخمدان، ...

عزیزم اشتباه گفتن به شما
بر عکسه
یعنی کسی که پلی کیستیک هست، مستعد هایپر شدنه
پلی کیستیک هم یعنی عدد ذخیره بالا داشتن
هم من هم شما هم هر کسی هایپر میشه، پلی کیستیک بوده که هایپر شده

اره عزیزم خوب شدم کاملا
البته منظورتون از خوب شدن رو متوجه نمیشم دقیقا

عزیزم یه سوال ، بعدش کاملا خوب شدی؟  آخه میگن هایپر که میشی پلی کیستیک احتمالش هست بشه تخمدان، ...

چی عوارض نداره؟
هایپری؟
اگه رعایت نکنه بیمار چرا داره
حتی دور از جون خطر کما هم وجود داره ، وقتی اب داخل ریه هم جمع بشه
خطر تورشن تخمدان هم هست
خطر ترومبوز و سکته هم هست