2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم یعنی برا سکل میکرو کلا از روز دوم پریودی باید سونو شد و مطابق با سونو آمپول بده ؟

اگه کسی سیکلش بلند باشه بدون ال دی ولی با استرادیول ،  روز 19 تا 21 پریود میره سونو
اگه با ال دی باشه روز دوم سوم پریود میره
در هر حال دو روز قبل پریود تا حالا ندیدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها خب پس مدلش همينه ، ميگفتم من چرا بعد ازون همه درد و آمپول و عمل و اينا اينجوري دردم مياد نكنه حس ...

دردناکه چون دوزش بالاست
باید خیلی خیلی اروم تزریق کرد که البته بازم درد رو داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آها متوجه شدم، پس دوزش واسه همه يكسانه تقريبا همون هفته اي ٢٥٠ ميشه، به منم گفت ٢٥٠ بزن كه داروخانه ...

خب تشخیص داده انقباض نداری برای همین گفته نیاز نیست 

یه سوال دارم، دکترم بهم ول وومن داده، بعد سه چهارتاش معده دردای شدید گرفتم، نمیتونم بخورم. یه جا خون ...

لی لا جون تا جایی که یادمه شما مشکل معده داشتی، ول من و ول وومن هم جزو عوارضش هست متاسفانه ایجاد درد معده
دیگه نخورش
با یه چیز دیگه دکتر باید جایگزینش کنه 

نه. دو واحد ال اچ یک واحد اف اس اچ . من فکر میکنم برای اولین سیکل دکتر نمیتونه یه دفعه دوز بالا بده ...

https://medikamio.com/es-es/medicamentos/pergoveris-150-ui75-ui-polvo-y-disolvente-para-solucioninyectable/pil

عزیزم اصلا دارویی که ال اچ بیشتر از اف اس اچ باشه نداریم
چون همچین دارویی بی معنیه !!
اال اچ برای رشد فولیکول هست، باید اف اس اچ بیشتر یا مساوی باشه فولیکول تولید کنه بعد ال اچ باعث رشدش و بالغ شدنش بشه

میتونی خودت اصلاعات دارویی لینک بالا رو بخونی

شما که دفعه اولت نبود
قبلا یه دور مریونال داشتی فک کنم

نه. دو واحد ال اچ یک واحد اف اس اچ . من فکر میکنم برای اولین سیکل دکتر نمیتونه یه دفعه دوز بالا بده ...

One vial contains 150 IU (equivalent to 11 micrograms) of follitropin alfa* (r-hFSH) and 75 IU (equivalent to 3 micrograms) of lutropin alfa* (r-hLH).

After reconstitution, each mL of the solution contains 150 IU r-hFSH and 75 IU r-hLH per milliliter.

اینم یکی دیگه

https://medikamio.com/es-es/medicamentos/pergoveris-150-ui75-ui-polvo-y-disolvente-para-solucioninye ...

خب عزیزم شما گفته بودی پرگووريس برای کسایی که ذخیره کم دارن خوب جواب میده منم خیالم راحت بود . دیگه در مورد دوزش اطلاعات نداشتم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خب عزیزم شما گفته بودی پرگووريس برای کسایی که ذخیره کم دارن خوب جواب میده منم خیالم راحت بود . دیگه ...

بله خوب جواب میده اما تعدادش هم مهمه
شما فقط یه دونه داشتین

این پست هم در جواب اون پست شما گذاشتم که نوشتی دو واحد ال اچ و یک واحد اف اس اچ داره
میخواستم بدونی دوزش چطوره

انا جون و بقیه بچه ها
من چند وقته تو خواب مخصوصا ماهیچه های پاهام میگیره
حتی گاهی از دردش بیدار میشم
هر کاری هم میکنم درست نمیشه که نمیشه
بلند میشم راه میرم یه کم که بهتر بشه

انا جون شما گفته بودی دکتر گفته مربوط به غلظت خون میشه نه؟

خب باید تو نسخه های جدا بنویسن ستروتاید گرفتی؟ واقعا؟ اخه خیلی وقته میگن نیست

سلام

اره عزیزم خریدم  الان ستروتاید فقط س تا دونه می خوام مریونال16تا

دکتر همرو تو ی نسخه نوشته بود وگرنه الان همشو داشتم

داروخونه هم بد نگفت بدبخت گفت برو بنویس ک ازاد ندی 

انا جون و بقیه بچه ها من چند وقته تو خواب مخصوصا ماهیچه های پاهام میگیره حتی گاهی از دردش بیدار می ...

تا جايى كه من مى دونم اين انقباضات تو باردارى خيلى اتفاق مى افته حتى كسانى هم كه طبيعى باردار مى شن و با خوردن قرص منيزيم كاملا برطرف مى شه