2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
عزیزم پس باید دی اف آی پایین بیاد عجله نکنین با این شرایط شروع نکنین..... تعداد خیلی مهم نیست برا م ...

وزنش کم ۶۹کیلو از بس غصه خورده فعلا امپول میزنه سینال اف الکارنتین میخوره سلنیم ویتامین ای توکل بخدا

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم..... من ۳۷ ساله بودم دخترمو که با سومین میکرو باردار شده بودم بغل کردم..... الانم طبیعی ...

ای جان عزیزم

زین جان شما از استرس زیاد هر چی میپرسی دو روز بعد یادت میره انگار قبلا چند بار در مورد کوتر پرسیدین ...

خیلی ممنونتم . عزیزم چرا کوتر ب من خوب نیست ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بله عزیزم..... من ۳۷ ساله بودم دخترمو که با سومین میکرو باردار شده بودم بغل کردم..... الانم طبیعی ...

مشکلتون چی بود???

مطمئنی درست متوجه شدی؟ اخه وقتی کسی پریود نشده ، تازه گاهی هم نا مرتب هست چطور گفته دو روز قبل؟ به ...

عزیزم یعنی برا سکل میکرو کلا از روز دوم پریودی باید سونو شد و مطابق با سونو آمپول بده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مشکلتون چی بود???

عزیزم اسپرم ضعیف.....

مورفو بین صفر و یک.....

تحرک خیلی پایین نزدیک صفر.....

خودمم مشکل ایمنی و انعقادی و آندومتریوز داشتم.....

یعنی کلکسیونر بودیم واسه خودمون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یعنی برا سکل میکرو کلا از روز دوم پریودی باید سونو شد و مطابق با سونو آمپول بده ؟

بله عزیزم برا سونو روز اول تا سوم پری میری.....

تا دارو بهت بدن در صورت شروع سیکلت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من دو هفته یه بار پانصد میزنم حیفه کاش تو هم همینکارو بکنی چون پانصد دو هفته یه بار مثل ۲۵۰ هف ...

آره اينم ميشه، تازه كمترم درد ميكشم مرسي كه گفتي چون ميدوني كه عمممراً به ذهنم نميرسه اين چيزا، خدا خيررررت بده الهي 

من که میزنم تا چند ساعت کاملا فلج هستم!! جاشم تقریبا تا یه هفته گوله اس خوش بختانه چون هر هفته یه ط ...

آها خب پس مدلش همينه ، ميگفتم من چرا بعد ازون همه درد و آمپول و عمل و اينا اينجوري دردم مياد نكنه حساس و لوس شدم ؟ كه ميبينم اينجوري نيست و كلا دردناكه پس

پرپر جون اگه 250 باشه هفته ای یه دونه اس اگه داروخونه 250 نداشته باشه ، 500 میده و روش مینویسه نصفش ...

آها متوجه شدم، پس دوزش واسه همه يكسانه تقريبا همون هفته اي ٢٥٠ ميشه، به منم گفت ٢٥٠ بزن كه داروخانه ٥٠٠ داد گفت نصفشو بزن هر هفته

ايزوپرين لازم ندارم ؟؟ به دكترم سري قبل گفتم، گفت واست خيلي موثر نيست همين كافيه، حالا نميدونم چرا، چون درد و اينا نداشتم ؟

سلام‌،‌تورک آنا‌، من رفتم‌سونو قرزانه،خوشبختانه گفت مشکلی نیست ،، حالا نمیدونم ، باز دلم آروم نمیگیره ،‌باز میرم پیش اون مشاور که دکتر معرفی کرده ، حالا یه سوال دارم ، بنظرت من میتونم با هواپیما مسافرت کنم ؟ اصلا علت اینکه میگن هواپیما خطرناکه چیه ؟ چون هم جفتم رفته بالا ، هم طول سرویکسم‌گفت مشکلی نداره ،،، ۳۲ گفتن،، ولی یادم رفت از فزانه طول سرویکسو‌بپرسم ، بنظرت با‌ماشین رفتنم راحته یا هواپیما یا هیچکدوم ؟ البته چون الان دکتر در دسترسم نیست میپرسم ولی باز با دکتر مشورت میکنم