2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
امروز هفتم یا هشتم بودم . دوباره پرگوريس نوشته گفتم برای چیه گفت رشد فوليکولها . ستروتايد هم نوشته ب ...

روزی چن تا پرگووریس زدین ؟ سایز تخمکات نگفت ک چنده ؟ چن تا ستروتاید برات نوشته ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها یه سوال شما تو هفته های 19 به بالا چقدر تکون بچه ها رو حس میکردین؟ من که تا هفته قبل متوجه نم ...

لاله جان

وقتی دکتر منو سونو کرد و گفت چه دختر شیطونیه از حالا مشخصه زیاد جدی نگرفتم حرفشو ولی بعد که دخترم دنیا اومد فهمیدم که حرفش درست بود دقیقا برای پسرم خیلی اروم بود تو شکمم و زیاد تکون نمیخورد الان هم خیلی ارومه. انگار واقعا از توی شکم خودشون رو نشون میدن. ایشالا نی نی گلت سالم و سلامت باشه شبطونی فدای سرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی چن تا پرگووریس زدین ؟ سایز تخمکات نگفت ک چنده ؟ چن تا ستروتاید برات نوشته ؟

روزی یکی ستروتايد هم یکی . سايزش 14,

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها میشه با این 6 تا تخمک هم جواب بگیرم .

؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بچه ها میشه با این 6 تا تخمک هم جواب بگیرم . ؟ 

آره عزیزم صددرصد جواب میگیری سایزش ۱۴ برا روز هشتم عالیه . هر شش تا سایز ۱۴ بودش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم ایشالله که با همین انتقال مامانی....

خدا از دهنت بشنوه گلم

امروز دکتر بابت اسپرم همسرم خوشحال بود

اگر یادتون باشه گفتم شیمی درمانی شده

دکتر گفت اسپرمی کا امروز داده یه مقداریشون خوبه و جنین خوب میده به امید خدا

همش سعی میکنم مثبت فکر کنم ولی ته دلم یکم ترس دارم که جنین درست نشه یا کیفیت خوب نداشته باشه

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
سلام بچه ها حالم بده . امروز رفتم سونوگرافی 6 تا تخمک داشتم . فک نميکردم با پرگووريس ايننجور جواب بد ...

عزیزم احتمال این هست یه سریارو نبینن.....

شما + فکر کن و به خودت استرس نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها میشه با این 6 تا تخمک هم جواب بگیرم . ؟ 

بله عزیزم بخواد نتیجه بده با یه تخمکم نتیجه میگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم صددرصد جواب میگیری سایزش ۱۴ برا روز هشتم عالیه . هر شش تا سایز ۱۴ بودش ؟؟

بله . سه تا تخمدان راست سه تا چپ . آخه چجوری میشه فهمید پوچ نیستن؟ 

خدا از دهنت بشنوه گلم امروز دکتر بابت اسپرم همسرم خوشحال بود اگر یادتون باشه گفتم شیمی درمانی شده ...

خدارو شکر عزیزم......

خدایی که شفای همسرتو داده شک نکن ناامیدت نمیکنه......

بهترینارو براتون رقم زده......

بله . سه تا تخمدان راست سه تا چپ . آخه چجوری میشه فهمید پوچ نیستن؟ 

تا وقتی پانکچر نشی معلوم نمیشه پوچن یا نه اما شما + فکر کن ایشالله همه جنینای عالی خواهن شد......

بله عزیزم بخواد نتیجه بده با یه تخمکم نتیجه میگیری.....

امیدوارم . دیگه بریدم بخدا 5 ساله . برام دعا کن