2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
سلام به دوستای خوشگلم امروز رفتم با بیهوشی عمل پانکچر رو انجام دادم قبلش از استرس هم تهوع داشتم هم ...

عزیزم ایشالله که با همین انتقال مامانی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هایپر چی هست ....؟ فقط گفتند چون امادگی انتقال نداشتی فریز میکنیم و دارو داد .

عزیزم وقتی تخمدانات زیاد تحریک بشن هایپری.....

چند تا فولیکول داشتی؟

چند تا تخمک؟

ذخیرت میدونی چنده؟

درد چی داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان بيزحمت جواب آزمايش ژن غلظت خون منو ميبيني چي به چيه؟ ممنون

عزیرم mthfr که جهش نداری ولی پای وان یعنی عکس بعدیت هتروزیگوته و یه الل جهش یافته داری......

احتمال خیلی زیاد برا سیکلت انوکسوپارین یا هپارین خواهی داشت.....

آسپرینم احتمالا خواهی داشت.....

من نمیدونم هایپر شدم یا نه ؟ 😕 فقط از وقتی اومدم خونه میرم دستشویی و مایعات میخورم و پروتئین گفتند ...

استرس نداشته باش احتمالا هایپری خفیف داری.....

اگه شدید بود سرم آلبومینم میدادن.....

فقط رژیمتو رعایت کن و کار سنگینم نکن و آبم زیاد بخور.....

سفیزه تخم مرغم بخور.....

عزیرم mthfr که جهش نداری ولی پای وان یعنی عکس بعدیت هتروزیگوته و یه الل جهش یافته داری...... احتمال ...

ممنون عزيزم لطف كردي🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
انا جون شیطنت های عادی خب فرق داره دختر شما حتما شیطنتش عادیه مثلا دوستانی دارم که ذله شدن از دست ...

عزیزم من هیپراکتیو دیدم دخترم اصلا هیپراکتیو نیست.....

دختر من فقط خیلی شیطونه.....

همش از در و دیوار بالا میره.....

کارهای خطرناک زیاد میکنه اما شدیدا اجتماعی و خوشروئه......

اهل معاشرته.....

سریع با بچه ها دوست میشه.....

پرخاشگر نیست.....

اهل کتککاری نیست.....

فقط شیطون و نترسه.....

مادرشوهرم میگه کوپ باباشه.....

البته باباش الان اصلا بهش نمیاد یه زمانی شیطون بوده....

بچه های هیپر اکتیو بیقرارن.....

اجتماعی نیستن.....

تمرکز ندارن.....

اما دختر من از این لحاظا اصلا مشکلی نداره.....

اگه با فولیک اسید قرار بود اتفاقی بیفته که الان دمار از روزگارم در میاورد.....

خیلی راحت و بی دردسر میخوابه.....

خلاصه حداقل حدس خودم و تجربم میگه که هیپراکتیو نیست ایشالله که تشخیصم درسته.....

دکتر ِ شما؟ یا کلا دکترا؟ چون خیلی ها رو دیدم که دکتراشون نوشتن و متاسفانه الکی هم مثبت شدن رفتن امن ...

نه عزیزم من با دکتر خودمو دارم میگم.....

نه سر دخترم نوشته بود نه الان.....

اون موقع سونوی ۴ بعدی نوشته بود برا غربالگری دوم این دفعه همون آنومالی اسکن دو بعدی.....

آز برا مرحله دوم کلا ننوشته بود لااقل برا من ننوشته بود....

به سلامتی خدا رو شکر فعلا تا دیدن قلب و تشکیل کامل جفت کار سنگین نکنه که میشه حوالی هفته 7 غذا ...

بار سومش بود این دفعه مثبت شد ممنونم بهش میگممم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

بچه ها ه ها شنیدید اخبار چی گفت اولین بچه ایران ب روش پی ار پی ب دنیا امد زنه 10بار ای وی اف کرده بود نا موفق،با این روش برای اولین بار تو همدان انجام شده بچه زنه ب دنیا امده الان نشون داد تو همدان

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
بین بتای ۱۱۰۰ تا سقطت چه قدر طول کشید؟

فک کنم حدود دو هفته 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام بچه ها حالم بده . امروز رفتم سونوگرافی 6 تا تخمک داشتم . فک نميکردم با پرگووريس ايننجور جواب بده تخمدانام . با مريونال 7 تا تخمک داشتم . ماما میگفت شاید هم پشت فوليکولات باز هم فوليکول باشه که تو سونوگرافی دیده نشه . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
میتونی بگین بنویسه سوال دومتون رو متوجه شدم عزیز   گفتم که ربطی به طول سیکل پریودنتون نداره

لاله جون دکترم گفته ک دو روز قبل از پریود بیا تا برات داروها رو بگم ک چی بخوری و سونوت بکنم برا سیکل میکرو . عزیزم سونو دو روز قبل پریودی برا چی میخواد ک انجام بده چی معلومه دو روز قبل پریودی ؟؟ الان همه میگن ک ما روز دوم پریود سونو شدیم و مطابق با اون دارو گرفتیم چجور ب من گفته دو روز قبل پریودی ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بچه ها حالم بده . امروز رفتم سونوگرافی 6 تا تخمک داشتم . فک نميکردم با پرگووريس ايننجور جواب بد ...

روز چندم پری هستی ؟ فقط پرگووریس تنها داشتی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
روز چندم پری هستی ؟ فقط پرگووریس تنها داشتی ؟؟

امروز هفتم یا هشتم بودم . دوباره پرگوريس نوشته گفتم برای چیه گفت رشد فوليکولها . ستروتايد هم نوشته برای آزاد نشدن تخمک . ازش پرسیدم دوزش کم بوده گفت این دارو حاوی سه تا امپوله دو تا ال اچ یکی هم اف اس اچ