2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

ارع بابا مراکز سرشون شلوغ بشه یادشون میره رویانم مشاورش تو حساب کتابش اشتباه کرده بود امپول کم داده بود چقدر گشتم تا امپولمو پیدا کنم بعد اینک فهمیدم کم نوشته مدرک مامایی دارن جدول ضرب بلد نیستن😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی 

انصاف نیست از رفتار خوب ماماها و پرستارها نگم

واقعا خوب بودن و هر سوالی میپرسیدی جواب میدادن و نسبت به وضعیتت، باید ها و نباید ها رو میگفتن

تزریق دور ناف رو هم همونجا برای چند نفر انجام دادن و بهشون یاد دادن که منم تقلب کردم یاد گرفتم😁 آخه من تازه از امروز باید بزنم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
حالا انشالله ک بعد ی مدتی جای آبسه خوب میشه آیا میشه باز آمپول پروژسترون زد ؟

ممنونم عزیزم.به دکترم گفتم که یک طرف میتونم بزنم فعلا.گفت چون بارداری اتفاق افتاده دیگه خیلی لازم نیست حتما آمپول بزنی و فقط شیاف کافیه.امیدوارم که همینطور باشه

دوستاي  عزيزم ممنون از همه راهنمايي هاتون❤️ آزمايش من منفي شد☹️ بار دومم بود . انتقالم فرش ب ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم.انشاالله در بهترین زمان ممکن مزد صبوری و تلاشت رو میگیری

شهرستان انجام میدم چسبندگی شدید دارم یکی از لوله هام بسته است اون یکی اطرافش چسبندگی  داره تو م ...

عزیزم شایدم برا درمان چسبندگیاته.....

پیگیری کنی شاید عیار دستت بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم.اگه قابل باشم حتما دعاگوی شما و همه منتظرا هستم. بتا 890 بود عزیزم

مبارکت باشه عزیزم، ان شاءالله به سلامتی....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام عزیزم ۵ شنبه آزمایش دارم    خیلی التماس دعا دارم

ان شاءالله با دل خوش خبر مامان شدنتو میدی عزیز دلم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام به همه دوستان من دیروز پانکچر شدم😀  صبح اول رفتیم آزمایشگاه ، با کلی نذر و نیاز ، مسئول ...

به سلامتی عزیزم انشالله هر چی زودتر به خواسته دلتون برسید

یه سوال داشتم از خدمتتون سرم IVIG آزاد چند تهیه کردید؟ هزینه تزریقش تو بیمارستان بهمن چه قدر شد؟ و اگه دوست داشتید اسم دکترتونو بگید

به سلامتی عزیزم انشالله هر چی زودتر به خواسته دلتون برسید یه سوال داشتم از خدمتتون سرم IVI ...

ممنون گلم، انشالله همگی لذت مادرشدن رو به زودی بچشیم

گلم هر سرم رو ما از داروخانه بیمارستان۹۲۰ هزار تومن گرفتیم، مسئولش میگفت تا ۲۰ روز پیش۷۲۰ هزار تومن بود!!!!!(فینقیلی آمریکا😒)

برای تزریق سرم و یه دونه پروژسترون هم ۱۸۸ هزار تومن گرفتن

میخواستم بیام درمانگاه سر کوچه مون تزریق کنم اما ماما گفت جاهای دیگه ممکنه ندونن چیه و چجوری باید بزنن و اذیتت کنن!!

والا همونجا هم واسه تزریقش، پرونده برام تشکیل دادن و کلی سوال جواب کردن

دکترم هم دکتر عارفیه که خیلی از بچه ها ازش جواب گرفتن، انشالله دستش به منم بیفته

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
ممنون گلم، انشالله همگی لذت مادرشدن رو به زودی بچشیم گلم هر سرم رو ما از داروخانه بیمارستان۹۲۰ هزار ...

انشالله خانمی امیدوارم که همه به آرزوی قلبیشون برسن

ممنونم از اطلاعاتتون 

مملکت گل و بلبل دقیقا همینجاست