2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
بله دفعه پیش هایپر شدم

پس عزیزم آب زیاد، سفیده تخم مرغ و گوشت و مرغ و ماهی زیاد بخور....

بعد پانکچر اگه انتقالت به بعد موکول شد اون  قت دوغ میخوری...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  عزیزان میشه به این سئوالم جواب بدین برای گرفتن عکس رحم لازمه همراه داشته باشم یا نه؟

بهتره داشته باشی....

اما دلیل نمیشه حتما حالت بد بشه اما احتیاطا یکی باشه بد نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا نمیدونم. ازکجای برگه هه میشه فهمید؟ خودش که شکایتی نداره.چه دارویی باید مصرف کنه.دکترا که چیزی ...

والا دقیق نمیدونم حدسم درسته یا نه اما فکر کنم چون گلبول سفید نباید تو ادرار و منی باشه فکر کنم باشه یعنی عفونت داره......

عزیزم گفتم که حدسم اینه شاید انعقادی بتونه موثر باشه اونم در حد حدس  مطمئن نیستم درست باشه..... ...

دکتر توکلی گفتن آنتی تی پی او بالا میتونه علیه کیفیت تخمک فعالیت کنه . برای من پزد نوشتن

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام  عزیزان میشه به این سئوالم جواب بدین برای گرفتن عکس رحم لازمه همراه داشته باشم یا نه؟

بهتره داشته باشین
چون ممکنه بعدش درد و خونریزی داشته باشین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جان خوب هستي ان شاءالله ؟ سوالم در مورد آز هاي هورموني بود  حالا الان آزمايش هام در ...

خب باید صبر کنین هر دو سری ازهاتون اماده بشه بعد
ممکنه نیاز باشه دو سه ماه دارو مصرف کنین اگه این طور باشه که نمیتونین وارد سیکل بشین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
[QUOTE=63029682]عدد ذخیره ات چند بود عزیزم؟ الان دوز داروت مثل اینه که یه گونال 75 واحدی و یه مریونا ...

با توجه به عدد ذخیره و تجربه قبلیتون به نظر میاد این داروها کم هستن
یعنی دوز اف اس اچ باید بیشتر میبود
مثلا همین پرگووریس + گونال
البته باز تا مصرف نشه نمیشه گفت چقدر خوب جواب داده
حالا اولین سونو که برین ممکنه دوزتون و داروهاتون تغییر کنه و اضافه بشه

آنا نمیدونم. ازکجای برگه هه میشه فهمید؟ خودش که شکایتی نداره.چه دارویی باید مصرف کنه.دکترا که چیزی ...

سهیلا جون شما مطب دکتر حیدر میری ؟من چند ماهیه مطبشون میرم ؟الان در چه مرحله ای هستین از نظر درمان؟

خانوما اینجا کسی با دکتر رضا نصر اشنایی داره ؟

من ویزیت شدم و ایشون اصلا به DFI اسپرم اعتقادی نداشت ( چون مال همسر من بالاست . ۳۲ درصده )

یعنی با وجود این عدد میشه با آی وی اف باردار شد ؟؟؟؟؟؟ :(

اگه آنتی تی پی او بالا داشته باشی ممکنه علیه تخمک فعالیت کنه 

ن عزیزم اون درسته

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوست عزيز شما اضافه وزن نداريد؟؟ مخصوصا چربي شكمي؟ مشكل تيروئيد چي؟؟ قند بالا چي؟؟ اگه از اين لحاظ ه ...

یعنی اگه مشکل انعقادی باشه واقعا باعث میشه ک فولی بزرگ نشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دکتر توکلی گفتن آنتی تی پی او بالا میتونه علیه کیفیت تخمک فعالیت کنه . برای من پزد نوشتن

منم مشکل ایمنی دارم آنتی تیروگلوبین و سی دی ها و اچ ال آ نرمال نیستش و نیاز ب پردی و سرم دارم ولی گفت الان نخور و بعد فریز میکنم جنین و بعد انتقال نمیدم و بخور و بعد انتقال میدم برات

با توجه به عدد ذخیره و تجربه قبلیتون به نظر میاد این داروها کم هستن یعنی دوز اف اس اچ باید بیشتر میب ...

خب اگه تو اولین سونو مشخص بشه کمه تو مدت باقیمانده دوز داروهارو زیاد کنه تاثیر داره ؟؟؟؟ یعنی دوز مناسب برای شرایطم اگه از روز اول نباشه اشکال نداره ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...