2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
آنای جونم شما نمیفهمین یا احتمال نمیدین ک میتونه بر اثر چی باشه ک فولی من اینطوره ؟ ی چیز دیگه سایز ...

نه عزیزم تا این حدش دیگه خیلی تخصصیه اما فکر کنم اگه دارویی قبلا جواب نداده بهتره عوض بشه.....

یادمه دکترم همچین چیزی یه بار بهم گفت البته دقیق یادم نیست.....

من دو سیکل اول و دوم گونال داشتم بار سوم گفت گونال نمیدم چون گیرنده های گونالت پر شده یا همچین چیزی گفت جملش دقیق یادم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله معمولا همچین مشکلاتی هست اما خوب سعی کن جبران کنی و مایعات و مواد غذایی بدنتو حفظ کنی..... راست ...

نه داروهام تغییری نکرده..نوشتم روی برگه تا همسرم فردا ببره ب دکتر بگه...راستی آنا جون فردا من خودم نمیخوام برم دکتر همسرم میره ک ماما داروهام ک تموم شده برام بنویسه ب نظرت نیازی هست خودمم برم ؟ آخه کیشانی هر کی مثبت میشه بهش میگه مثلا یک هفته دیگه بیا سونو ب خاطر همین منم گفتم فردا نرم

عزیزم شرمنده من ص های قبل رو نخوندم و نمیدونم سوالتون چی بوده که بخوام جواب بدم اگه میشه دوبارهبذار ...

سلام لاله جان خوب هستي ان شاءالله ؟

سوالم در مورد آز هاي هورموني بود 

حالا الان آزمايش هام در دسترسم نيست ك بنويسم چقدر بوده 

آز هاي قبلا مون  براشوهر س تا از فاكتوراش بالا تر از رنجش بود برا خودم دو تاش ب نظرم 

حالا آز جديد دادم فردا جوابش رو ميگيرم 

ميخواستم بدونم اگه مثل قبل بالاتر يا پايينتر  از رنجش باشه بايد چيكار كرد ؟

و اينكه من آز هاي تكميلي رو دادم و س شنبه جوابش حاضره حالا اگر باز جوابش بالا پايين باشه و من پريود بعدي ميخوام وارد سيكل بشم تاثييري براي درمانش هست ؟؟

عزیزم به نظر خوبه فقط ظاهرا همسرت عفونت داشته اگه اشتباه نکنم درسته؟

آنا نمیدونم.

ازکجای برگه هه میشه فهمید؟

خودش که شکایتی نداره.چه دارویی باید مصرف کنه.دکترا که چیزی نمیگن😥مخصوصا این دکتر حیدر که اصلا جواب سوال آدم ر نمیده ،وفقط میگه دکتر نشووووو

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آنای جونم شما نمیفهمین یا احتمال نمیدین ک میتونه بر اثر چی باشه ک فولی من اینطوره ؟ ی چیز دیگه سایز ...

دوست عزيز شما اضافه وزن نداريد؟؟ مخصوصا چربي شكمي؟ مشكل تيروئيد چي؟؟ قند بالا چي؟؟ اگه از اين لحاظ ها مشكلي نداري و داروي مناسب هم برات تجويز ميشه فقط ميشه با رعايت يسري چيزا شرايط رو بهتر كرد👇🏻👇🏻

براي پاسخ دهي بهتر تخمدان ؛
١- خون رساني مناسب ( داشتن تحرك، مصرف آب كافي، بررسي غلظت خون، بررسي مشكل انعقادي)
٢- اكسيژن رساني ( داشتن تحرك، پياده روي...)
٣- تغذيه مناسب ( مصرف مكمل هاي مناسب قبل از شروع سيكل علاوه بر مصرف ميوه و سبزيجات تازه، عدم مصرف مواد قندي و نوشيدنيهاي كافئين دار و غذاهاي چرب)
٤- عدم استرس
٥- تعادل هورموني ( بررسي قبل از شروع سيكل و درمان آن)

من مكمل ال آرژنين رو هم براتون توصيه ميكنم...حالا اگه تو مكمل هايي كه مصرف ميكنيد داره اينو كه هيچ اگه نداره ميتونيد جدا مصرف كنيد...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

[QUOTE=63029682]عدد ذخیره ات چند بود عزیزم؟ الان دوز داروت مثل اینه که یه گونال 75 واحدی و یه مریونال داشته باشی سری

ذخیره ام 1/43 هستش . آی یو آی فروردین روزی دو تا مریونال  7 تا تخمک داشتم .اینی که شما 

گفتی گونال و مریونال خوبه ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

اگه آنتی تی پی او بالا داشته باشی ممکنه علیه تخمک فعالیت کنه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
فکر کنم ذخیرت بالا بود درسته؟

ذخیره ام مثل شما بود 1/43

عدد ذخیره ات چند بود عزیزم؟ الان دوز داروت مثل اینه که یه گونال 75 واحدی و یه مریونال داشته باشی سری ...

این دوزی که شما مثال زدی برای ذخیره من خوبه  یعنی ؟ یک آمپول پرگووریس با گونال 75 واحدی و یه مریونال برابری میکنه ؟؟؟؟

راستی به مشاور کلینیک گفتم پیورگان ننویسین گفت ما هر چی مریض داشتیم پیورگان داشتن خیلی خوب جواب داده .

عزیزم گفتم که حدسم اینه شاید انعقادی بتونه موثر باشه اونم در حد حدس  مطمئن نیستم درست باشه.....

اما ایمنیو کلا نمیدونم تاثیر داره یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه داروهام تغییری نکرده..نوشتم روی برگه تا همسرم فردا ببره ب دکتر بگه...راستی آنا جون فردا من خودم ن ...

نه عزیزم لزومی نداره بری منم اون زمان نرفتم همسرم رفت داد برام داروهای ناقصمو نوشتن.....

الکی بیکاری دو ساعت معطل بشی؟