2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
چه جوری 14 روز میگذره؟ یعنی پانکچرتون یه هفته پیش بوده؟ اون وقت روز 7 ام سیکل پانکچر شدین؟مگه میشه؟ ...

لاله جون ان شاءالله که چیزی نیست و همه چی اوکی هست نگران نباش خدا خودش حافظ پسمل گلت هست

لاله جون دکتر برای من فرتیل سی ام نوشت میخواستم ببینم برای ضخامت خوبه؟

خدایا شکرت😙
انا قبل بارداری پرد خوردی؟ بعد موقع اقدام برای بچه اولت پرد میخوردی یا قطع کرده بودی بعد بارداری دوب ...

عزیزم بارداری دومم که کلا هیچی نخوردم یعنی اصلا قصد بارداری نداشتم حتی فولیک اسیدم نخوردم.....

اما بارداری قبلیم همزمان با ال دی پرد شروع شد و یه هفته قبل انتقال قطع و یه هفته بعد انتقال مجدد شروع شد تا هفته ۱۷ بارداریم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا به انعقادی شاید اما ایمنیو نمیدونم.....

من ک این سیکل میخوام برم تو سیکل و دکترم گفت ک آسپرین و پردی رو نخور و بعد فریز میکنم و بخور و بعد انتقال . من از این میترسم ک فولیم رشد نکنه . ب نظر شما پردی رو بخورم ؟ بخدا خیلی میترسم ک فولی رشد نکنه . بخاطر چیه واقعا ک فولی رشد نمیکنه 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
وروجکت داره برات ساختمون سازی میکنه جاشو سفت کنه

خدا از زبونت بشنوه. خیلی بتام پایین بوده. اما چون دیروز لک بینیم قطع شد پیش خودم میگم اگه گرفته و پس زده ک این لک بینی باید تبدیل میشد ب خونریزی و ...

سلام آنا جان لاله جان ،تو آیوآیی که انجام دادیم ،ازقسمت جنین شناسی این برگه ر بهمون دادن،بنظرم گز ...

عزیزم قبلش 40 میلیون اسپرم با تحرک گرید آ 10 درصد و بی 20 درصد و مورفوی 1 درصد
بعدش تعدادش 18 میلیون که 60 درصد تحرک آ و 40 درصد تحرک بی داشتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام دوستان من ۳ روزه ببخشید شدید یبوست گرفتم چند روزه دفع نداشتم حس میکنم بیرون زدگی مقعد هم دارم خیلی فشار رو کمرم هست . هر چی الو انجیر اب تمر و چیزای دیگه خوردم فایده نداشته دارویی هست که بشه استفاده کرد   

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزم بله خداروشکر مثبت شدم ممنونم انشالله ک شما هم مابقی دوران بارداریتون ب سلامتی طی کنی بدون ...

بله ان شاء ا... همه به سلامت این زحمتی که کشیدن رو به مقصد برسونن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من شنیدم بعضا این قضیه آب دور جنین به مشکل کلیه پدر و مادرم بر میگرده.... نگران نباش..... ای ...

اره دیگه مجبورم صبر کنم تا دوشنبه 

لاله جون ان شاءالله که چیزی نیست و همه چی اوکی هست نگران نباش خدا خودش حافظ پسمل گلت هست لاله جون د ...

ممنون عزیزم

اره عزیزم جزو مکمل هاییه که برای تقویت اندومتر و ضخامت استفاده میشه

سلام دوستان من ۳ روزه ببخشید شدید یبوست گرفتم چند روزه دفع نداشتم حس میکنم بیرون زدگی مقعد ه ...

عاتی جان دارو رو حتما باید نظر پزشک مصرف کنی
البته شربت منیزیم هیدروکسید رو برای این مشکل تجویز میکنن

عاتی جان دارو رو حتما باید نظر پزشک مصرف کنی البته شربت منیزیم هیدروکسید رو برای این مشکل تجویز میک ...

شربتش چی هست ؟، فردا نوبت دکتر دارم خیلی داغونم واقعا نمیشه صبر کنم یه قاشق بخورم ازش حداقل 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉