2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عزیز من هم مثل شما من هم رحمم خوب بود هم جنینیهام چهار روزه پر سلول بود ولی نشد

عزیزم خیلی برای شما و الهام عزیزم ناراحت شدم فقط میتونم بگم ک خدا بزرگه و مطعن باشید بزودی قراره شمارو غافلگیر کنه و معجزه شیرینشو نشون شما بده😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اگه چیزی میدونید منو راهنمایی کنید خیلی استرس دارم تو سیکل انتقال جنین فریز هستم از دو ...

عزیزم دزتو زیاد کن منم همچین اشتباهی کرده بودم اما بعدش اصلاح کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من امروز روز۱۷بودم و بتام شد۲۴/۱۶ !باز باید شنبه برم آز بدم. اما چون روز هفده بوده چندان نمیشه ...

دوست عزیزم نگران نباش این عدد درسته کم بوده ولی منفی هم نبوده ب خدای مهربون توکل داشته باش انشالله ک شنبه برات معجزه میکنه 🙏

عزیزم دزتو زیاد کن منم همچین اشتباهی کرده بودم اما بعدش اصلاح کردم.....

سلام آنای مهربون...عزیزم من با عرض معذرت بیرون روی دارم نت سرچ کردم ک این تغییرات هورمونی برای بعضی خانمها در اول بارداری یبوست میاره برای بعضیا بیرون روی ...درسته آیا؟

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره..... میتونه با ال دی یا بدون ال دی باشه.....

یعنی بعد اینکه پریود شدم می تونم ال دی نخورن و ماه بعدش برم برای انتقال؟؟؟؟؟

من او روز رفتم از مطب دکتر پرسیدم ماما گفت اگه منفی شدی از روز دوم ال دی بخور؟؟؟؟؟

12 با 23.5 خیلی تفاوت داره انگار بالای 24 خیلی زیاده مال من لب مرزه وزنشو اما مال بچه های دیگه ر ...

عزیزم من شنیدم بعضا این قضیه آب دور جنین به مشکل کلیه پدر و مادرم بر میگرده....

نگران نباش.....

ایشالله به سلامتی این دورانم میگذرونی.....

به هر حال راهکار داره نگران نباش فقط استراحتت بیشتر باشه.....

تا ببینی دکترت چه پیشنهادی داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی بعد اینکه پریود شدم می تونم ال دی نخورن و ماه بعدش برم برای انتقال؟؟؟؟؟ من او روز رفتم از مطب ...

ببین من ک منفی میشدم و بعدش پریود میشدم اون ماه ک هیچی ...ماه بعدش پریود میشدم دکتر بهم ال دی میداد تا پریود بعدی بعدا داروهای سیکل لنتقالو برام شروع میکرد یعنی سومین پریودی سیکل انتقالم میشد

یعنی بعد اینکه پریود شدم می تونم ال دی نخورن و ماه بعدش برم برای انتقال؟؟؟؟؟ من او روز رفتم از مطب ...

abcd عزیز بعد ای وی اف منفی خیلی پیش اومده از دوستان ماه بعد طبیعی باردار شدن بخاطر تاثیر داروها روی تخمکها و رحم ،من جای شما باشم یک یا دوماه صبر میکنم بعد میرم دنبال انتقال جنین ،خدا رو شکر جنین داری 

آناجون آخه به نظرت با توجه به ذخیره ی تخمدانم که 5هست 12تا دونه فولیکول خوبه اونم 5تاش زیر 10هست خود ...

عزیزم اتفاقا چون ذخیرت بالاست بهتره خیلی تحریک نشه.....

ایشالله همین تعداد برات بالغ میشن و با کیفیت.....

فقط فکرای خوب کن چون تنها کاریه که الان ازت بر میاد.....

من از صبح روز شونزدهم تا بعد از ظهر روز هفدهم که دیروز بود دوباره لک بینی داشتم که خیلی خفیف بود که ...

وروجکت داره برات ساختمون سازی میکنه جاشو سفت کنه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
سلام بچه ها کسی سوال منو ندید من هفته ی پیش جمعه پانکچر کردم که یه جنین از اون همه فولکول تشکیل شد ...

عزیزم احتمال داره زودتر پریود شدی.....

لاله جون اناي عزیز دکتر برای من پرگووريس روزی یکی نوشته دورش کم نیست ؟

فکر کنم ذخیرت بالا بود درسته؟

آنا جونمممم .من ک سایز فولیام با آمپولم بالا نمیره و مشکل ایمنی و انعقادی داشتم احتمال داره ک سایز ف ...

والا به انعقادی شاید اما ایمنیو نمیدونم.....