2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ممکنه باز هنگ کنه این تخمکام.من موندم اخه مشکل کجاست اگر از ایمنیمه من دارم پردنیزولون میخورم از غلظ ...

ثمین جون از استرسه عزیزم. از اول که پریود شدی و داروهات را تازه شروع کردی استرس همین را داشتی. یه کم آروم باش خانمی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن دفعه ی اول بود خودشم خودم کاملا سالمم دکتر گفت ک حتما میگیره اندومم13بود ولی نمیدونم چرا اینطوری ش ...

عزيزم چي بگم والا واقعا آدم وقتي نتيجه ي منفي رو ميشنوه زبونش بند مياد نميدونه چي بگه  

اما چ ميشه كار حتما ب خير و صلاح نبوده 

خداوند بهترينها رو قسمتت كنه عزيزم 

سلام بچه ها کسی سوال منو ندید من هفته ی پیش جمعه پانکچر کردم که یه جنین از اون همه فولکول تشکیل شد ...

چه جوری 14 روز میگذره؟
یعنی پانکچرتون یه هفته پیش بوده؟
اون وقت روز 7 ام سیکل پانکچر شدین؟مگه میشه؟

در هر حال بعد از پانکچر حدودا 3 4 روز تا ده هفته بعد پریود اتفاق میوفته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ميبخشيدلاله جون  دير پيامتون رو ديدم دوز پروژسترون رو ابن سينا گفت بيشتر از اين نميتونيم بكنيم ...

مگه چند روز بعد از پانکچر انتقال دادین ؟

نه عزیزم اکثر ماها بیشتر داشتیم
کسانی که لک دارن که دو تا امپول و 3 تا شیاف هم میرسه
در ضمن شیاف ایرانی هم خیلی جالب نیست و نمیتونه اون استحکام لازم در اندومتر رو ایجاد کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اناي عزیز دکتر برای من پرگووريس روزی یکی نوشته دورش کم نیست ؟

عدد ذخیره ات چند بود عزیزم؟
الان دوز داروت مثل اینه که یه گونال 75 واحدی و یه مریونال داشته باشی
سری قبل چی بود داروت و چه دوزی؟
با این یکی مقایسه کن تا دستت بیاد

لاله جون برات دعا میکنم ک نی نی خوب باشه . لاله جونم ی سوالی منم مث ثمین فولیکولام با آمپولم رشد ندا ...

تا حالا بین دوستان نبودن کسی که مشکل ایمنی داشته باشن یا انعقادی و این قدر مشکل تو رشد فولی داشته باشن بنابراین احتمالش کمه که ارتباطی وجود داشته باشه 

سلام

آنا جان

لاله جان

،تو آیوآیی که انجام دادیم ،ازقسمت جنین شناسی این برگه ر بهمون دادن،بنظرم گزارش وضعیت اسپرم هاقبل وبعد شستشو هستش.

سردرمیارین ازش؟برام توضیح بدین اسپرم ها تو چه وضعیتی هستن؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

ممنون هستم ازبابت زحمتی که میکشین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
وای بهار جون مثبت شدی عزیزم؟ من وقت نکردم ص های قبلو بخونم حالم هم بد بود تازه اومدم به خوندن نشستم ...

سلام عزیزم بله خداروشکر مثبت شدم ممنونم انشالله ک شما هم مابقی دوران بارداریتون ب سلامتی طی کنی بدون هیچ استرسی ک میدونم تا این بار ۹ ماهه رو ما بر روی زمین بزاریم هزار جور استرس ب ما وارد میشه ولی خب توکل ب خدا ایشالا ک مشکلی برای شما و برای هیچ کدوم ما پیش نیاد😍

دستت درد نکنه. کم نباشه تعداد. به فریز میرسه؟

ایشالله میرسه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمها باید این بار پریود شدیم قرص ال دی بخوریم و بعد پریود دوم سیکل انتقال شروع کنیم؟؟؟؟؟؟

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره.....

میتونه با ال دی یا بدون ال دی باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com