2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر منم سونو رفت بهش گفتن اب دور جنینش زیاد هیچیم نشد نگران نباش الان عشق خاله 5ماهشه ماشاللع

استراحت مطلق شد؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم ان شا الله نی نیت سالمه نگران نباش اون روز یه خانمی رو دیدم باورت نمیشه میگفت از سه ماهگی تا ه ...

وای درکش میکنم خیلی بده
حالا خدا رو شکر دکتر گفته همه چیزش نرماله اما خب استرس میگیره ادم
من باید دوشنبه برم پیش دکترم تا ببینم نظرش چیه

عزیزم شما ازداشتی امروز نه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من امروز انتقال جنین داشتم دوتا پر سلولی ۴ روزه انتقال دادن یکی ضعیف بود دکترم گفت نزاری ...

به سلامتی عزیزم
امیدوارم به زودی خبر خوشتون رو بشنویم

وای درکش میکنم خیلی بده حالا خدا رو شکر دکتر گفته همه چیزش نرماله اما خب استرس میگیره ادم من باید ...

عزیزم من امروز روز۱۷بودم و بتام شد۲۴/۱۶ !باز باید شنبه برم آز بدم. اما چون روز هفده بوده چندان نمیشه امیدوار بود

ممنونم عزیزم😍

وای بهار جون مثبت شدی عزیزم؟
من وقت نکردم ص های قبلو بخونم حالم هم بد بود تازه اومدم به خوندن نشستم

مبارکه عزیزم به سلامتی طی کنی این دورانو

خانمها من آزم منفی شد

متاسفم عزیزم
امیدوارم خداوند به شما و همسر ارامش بده و خیلی زود نتیجه ی صبر و تلاشتون رو بذاره تو دامنتون

عزیزم نگران نباش. والا من تا حالا نشنیدم از روی سونو بشه گفت کسی قند داره یانه. از لحاظ آب دور جنین ...

از رو سونو نگفت ، گفت علت زیاد بودن مایع دور جنین یا مشکل دیابت مادر هست یا مشکل کلیه و معده خود جنین

اره منم چند تا انومالی بچه ها که برام فرستاده بودن قبلا نگاه کردم دیدم همه شون همین وزن رو داشتن یا نزدیک همین وزن
انگار تو جدولا خیلی فرق داره با وزنی که تو سونو اندازه میگیرن

عه بچه لاله جون دختره؟؟ مبارک باشه لاله جوون انشالله سالم و سلامت بغلش کنی عزیزم

ممنون عزیزم
ان شاء ا... به زودی نی نی خودت فدات شم

نی نی ما پسمله ان شاء ا... دومی قراره دختر باشه :))

سلام دوستان

اگه چیزی میدونید منو راهنمایی کنید خیلی استرس دارم

تو سیکل انتقال جنین فریز هستم از دوشنبه باید استرادیول میخوردم به این صورت که دوشنبه سه شنبه روزی یکی چهارشنبه پنجشنبه روزی دوتا استرادیول 2 میلی 

الان بعد از چهار روز یهو متوجه شدم داروخونه بی شعور به جای ۲ میلی استرادیول ۱ داده منم چک نکرده بودم یعنی تا حالا نصف دز لازم خوردم😭😭😭😭😭

الانم که هیچ جا باز نیست زنگ بزنم بپرسم تنها کاری که میتونستم بکنم یه قرص الان خوردم 

فردا هم که جمعه است تا شنبه چکار کنم

نکنه سیکلمو کنسل کنن 😭

نمیبخشمشون 

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
سلام دوسنان و تورک آنا من امروز رفتم سونو آنومالی ولی‌گفت جنین گوله شده و سرش خیلی بطرف پایینه ، کلی ...

عزیزم منم تا حالا تکونش رو حس نکردم اما تو سونو تکون میخورد و گفت خوبه
شما حتما به دکترت اطلاع بده یا اگه دوست داری برو یه سر بیمارستان ان اس تی بگیرن ازت

در مورد طول سرویکس هم که حتما باید سرکلاژ بشی

عزیزم فدات شم ،، دختره  گلم اینکه توو سونو تکون نخورد با اینکه ۲-۳ ساعت اونحا بودم و ۳ بار شکل ...

روشا جان بچه ی جاری منم هر کاری کردن تو سونو تکون نخور
اما شما اگه خیلی نگرانت کرده یه سر برو بیمارستان ان اس تی بده
البته ضربان قلبش اگه اکی بوده مشکلی نیستا
ضربان قلبش نرمال و منظم بود؟ عددش چند بود؟