2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم نگران نباش چیزی نیست..... برا من تو ۱۹ هفته ۱۲ بود آب دور جنین..... وزنشم ۲۷۶ که وزن نمودار ...

12 با 23.5 خیلی تفاوت داره
انگار بالای 24 خیلی زیاده
مال من لب مرزه

وزنشو اما مال بچه های دیگه رو دیدم تو انومالی انگار همه همین حدود بودن

اره عزیزم خودم مشکل کلیه دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خيلي ممنونم پس منتظر نظر لاله جان ميمونم  بله الان تكرار كردم جوابش رو شنبه ميگيرم

عزیزم شرمنده من ص های قبل رو نخوندم و نمیدونم سوالتون چی بوده که بخوام جواب بدم
اگه میشه دوبارهبذارین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من هم منفی شدم روز ۱۵ انتقالم و عدد بتام ۳.۷۵ بود

خیلی خیلی متاسفم عزیزم
چقدر انرژی بخش بود اگه همه ی دوستانی که امروز از داشتن مثبت میشدن
امیدوارم خیلی زود این تلخکامی جبران بشه براتون

روشا جان بچه ی جاری منم هر کاری کردن تو سونو تکون نخور اما شما اگه خیلی نگرانت کرده یه سر برو بیمار ...

فدات شم لاله جان ،،، من انقد حواسم جمع این بودکه تکون میخورد یا نه ، اصلا نپرسیدم ، فقط دکتر گفت خپبه ، اگه مشکلی داشت بهت میکفتم ، فقط چون خپدشو جمع کرده نمیتونم درست سونو کنم ،،منم توو مانیتور فقط به جنین نگا میکردم نه علایم اطرافش ، چشماشو نشون داد و دور سرشو اندازه گرفت ،،، گفت شنبه بیا شاید وضعیتش فرق کرده باشه

ایشالا به سلامتی گل پسرمونو بغل بگیری

آره عزیزم پیش صدر رفتم‌، نگرانیم از اینه که توو‌سونو جرا تکون نخورد‌،،،بعد دکتر صدر بدون اینکه بهدقل ...

عزیزم قلبش رو خودش میبینه که میزنه
اگه پخش نکرد دلیل نمیشه که خودش چک نکرده

عزیزم من امروز روز۱۷بودم و بتام شد۲۴/۱۶ !باز باید شنبه برم آز بدم. اما چون روز هفده بوده چندان نمیشه ...

امیدوار که باش ان شاء ا... نرمال میره بالا
توکل به خدا

سلام دوستان اگه چیزی میدونید منو راهنمایی کنید خیلی استرس دارم تو سیکل انتقال جنین فریز هستم از دو ...

عزیزم دیگه شرایطیه که پیش اومده
احتمالا کنسل نمیشه اما ممکنه چند روز دیرتر ضخامت بره بالا

استراحت مطلق شد؟

نه عزیزم نیاز نبود به استراحت 

فقط یادم دیابت بارداری گرفت ک اون ازمایش مخصوص داد ک باید سری دوم ی پودری بخوری بعد بری ازمایش دو مرحله ای بود ازمایشش  

شیرینی اینا زیاد می خورد کم خورد قندشم درست شد خداروشکر 

فدات شم لاله جان ،،، من انقد حواسم جمع این بودکه تکون میخورد یا نه ، اصلا نپرسیدم ، فقط دکتر گفت خپب ...

حالا شنبه از قبلش حتما مایعات شیرین بخور ان شاء ا... اون قدر تکون میخوره که ابرو ریزی میکنه دکتر میگه چقد شیطونه !!

نه عزیزم نیاز نبود به استراحت  فقط یادم دیابت بارداری گرفت ک اون ازمایش مخصوص داد ک باید سری د ...

خب اون علت زیاد بودن اب دور جنینش مشخص بود پس
من نگرانیم اینه که گفت علتش مشخص نیست
والا اگه قندم بالا بود الان ارامش بیشتری داشتم چون میگفتم علت اب زیاد رو میدونم لااقل

عزیزم دیگه شرایطیه که پیش اومده احتمالا کنسل نمیشه اما ممکنه چند روز دیرتر ضخامت بره بالا

مرسی از پاسخت دعا کنیداینطور بشه

اشکال نداره دیرتر بشه ترسم از کنسل شدنه

کلا ریختم به هم امشب😟

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
خب اون علت زیاد بودن اب دور جنینش مشخص بود پس من نگرانیم اینه که گفت علتش مشخص نیست والا اگه قندم ب ...

نکرانی برات سمه دوستم اروم باش قندت نرمال بود یعنی؟چون مال خواهرم بالا بود با پرهیز اومد پایین

عزیزم نگران نباش ایشالله منوپیورا کارشونو میکنن و تو رشد فولیا کمک میکنن..... سعی کن آرامشتو حفظ کن ...

ممکنه باز هنگ کنه این تخمکام.من موندم اخه مشکل کجاست اگر از ایمنیمه من دارم پردنیزولون میخورم از غلظت خونمه من دارم آسپرین میخورم اخه از چیه هیچ دکتری نتونست کشف کنه مشکل منو که چرا فولیکولام از سایز 10 تکون نمیخورن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....