2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ممکنه باز هنگ کنه این تخمکام.من موندم اخه مشکل کجاست اگر از ایمنیمه من دارم پردنیزولون میخورم از غلظ ...

عزیزم من با سایز 15اینا هم ازم تخمک کشیدن بیرون 4تا که شد3جنین فولی هر روز با این امپولا دو میل رشد داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم اونطور که از توضیحات لاله جون یادمه اگه اشتباه نکنم، گونال بیشتر تعداد رو بالا میبره الان منوپ ...

آناجون آخه به نظرت با توجه به ذخیره ی تخمدانم که 5هست 12تا دونه فولیکول خوبه اونم 5تاش زیر 10هست خودمو بکشم هم خودشونو نمیرسونن بالا که توی پانکچر بشه بهش گفت تخمک بالغ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نکرانی برات سمه دوستم اروم باش قندت نرمال بود یعنی؟چون مال خواهرم بالا بود با پرهیز اومد پایین

امروز با دستگاه گرفتم 87 بود
نمیدونم این دستگاه ها چقدر معتبر هستن
اما شنبه آز میدم حتما

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممکنه باز هنگ کنه این تخمکام.من موندم اخه مشکل کجاست اگر از ایمنیمه من دارم پردنیزولون میخورم از غلظ ...

ثمین جان خوبی عزیز دل؟
من ص های قبل رو نخوندم
چی شده؟
فولی هات رشدشون نرمال نیست؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناجون آخه به نظرت با توجه به ذخیره ی تخمدانم که 5هست 12تا دونه فولیکول خوبه اونم 5تاش زیر 10هست خود ...

ثمین تدعادش که عالیه دختر
سری های قبل یادت نیست کم بود تعدادش؟
سایزش هم بالا میره
روز چند سیکل سایزش این بود؟

سلام بچه ها کسی سوال منو ندید

من هفته ی پیش جمعه پانکچر کردم که یه جنین از اون همه فولکول تشکیل شد و بل کلی تلاش شکمم اب نیاورد

الان خونریزی دارم یعنی پریودی هست؟؟؟

۱۴ روز از پاکیم میگذره تقریبا

عزیزم متاسفم اما خوشحالم که راحت کنار اومدین امیدوارم در بهترین که نزدیک هم باشه مادر بشین عزیزم ...

ميبخشيدلاله جون  دير پيامتون رو ديدم

دوز پروژسترون رو ابن سينا گفت بيشتر از اين نميتونيم بكنيم خطرناكه ولي خيلي از دوستان اينجا گفتن كه بيشتر مصرف ميكنن

من دو شياف و يك آمپول٥٠ داشتم

اسپرين هم نداشتم 

بهم گفت ديواره رحمت زودتر تخريب شده

نميدونم مشكل از چي بوده

ممكنه به خاطر نزديك بودن به عمل پانكچرم باشه و اينكه رحمم آماده نبوده🤷🏻‍♀️

لاله جون اناي عزیز دکتر برای من پرگووريس روزی یکی نوشته دورش کم نیست ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

عزیزم تنبلی تخمدان داری ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ثمین جان خوبی عزیز دل؟ من ص های قبل رو نخوندم چی شده؟ فولی هات رشدشون نرمال نیست؟

لاله جون برات دعا میکنم ک نی نی خوب باشه . لاله جونم ی سوالی منم مث ثمین فولیکولام با آمپولم رشد نداره . من ک تو ایمنی و انعقادی مشکل داشتم دو روز قبل رفتم پیش دکترم و دکتر گفتش ک این ماه بیا تو سیکل و بعد فریز میکنم و بعد پردنیزولون و آسپرین بخور و بعد انتقال . الان ب نظر شما احتمال داره ک اسن بزرگ نشدن سایز فولی ی کم ب ایمنی و انعقادی هم ربط داشته باشه ؟ خیلی نگرانم کرده 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه بابا اینا روتینن... هر کسی بهتره حتی برا اقدام طبیعیم اینارو بده..... تکمیلیارو اول صفحه گذاشتم ...

آنا جونمممم .من ک سایز فولیام با آمپولم بالا نمیره و مشکل ایمنی و انعقادی داشتم احتمال داره ک سایز فولیام ک بالا نمیره بخاطر ایمنی و انعقادی باشه و باید از قبلش آسپرین و پردنیزولون بخورم و بعد برم تو سیکل میکرو . دکترم گفته اول برو تو سیکل میکرو و فریز میکنم و پردی و آسپرین بخور بعد انتقال . ب نظر شما سایز فولی ک بزرگ نمیشه ربطی ب ایمنی و انعقادی داره ؟؟؟

آهان بار اولته؟ والا اگه بار اولته و دوست داری شانست بالاتر بره نسخه ۳ و ۴ رو فقط بده!!!!!

من نسخه یک و دو رو قبل از شروع سیکلم به درخواست خودم انجام دادم.نمیدونستم نسخه 3و4هم وجود داره. کسی جدیدأ تو ابن سینا اینارو انجام داده با بیمه تامین اجتماعی?هزینش چقدر میشه