2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم خوب یه سری اخیرا انجام دادن یه سریام تو سیکلن.....

آنا جون ...به نظرت چکار کنم من.؟

برنامم این بود که از شهریور شروع کنم ..

خودم عکس رنگی و آرمایشاتم اوکیه ..اسپرم حرکت و مورفو نداره

سلام دوستان من امروز انتقال جنین داشتم دوتا پر سلولی ۴ روزه انتقال دادن یکی ضعیف بود دکترم گفت نزاری ...

عزیزم ایشالله شیرینترین ارمغان زندگیت تو راهه....

مبارکت باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم روز شما هم بخير و خوشي باشه  ان شاءالله ك چيز مهمي نيست و مشكلي پيش نمياد و ب ...

عزیزم لاله جون منتظر پرنس جیگرشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی آنا جون آزمایش تیرویید و پرولاکتین میشه هروقت انجام داد یعنی دوران پریودی هم نباشه اشک ...

عزيزم روز خاصي نداره، فقط براي تيروئيد ناشتا باشي بهتره و براي پرولاكتين هم روز و شب قبلش هيچ تحريكي نشي و صبح هم كه بيدار شدي بايد حداقل دو سه ساعت از بيداريت بگذره بعد آزمايش بدي...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
خانما من هم منفی شدم روز ۱۵ انتقالم و عدد بتام ۳.۷۵ بود

متاسفم ولي محض اطمينان دارهاتو قطع نكن و آز دوم رو هم بده... انشالله كه به موقعش دلت شاد بشه🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام خانما کسی هست ک بتونه منو راهنمایی کنه؟؟ من امروز روز14وم انتقال جنین آز دادم منفی بودم امپولام ...

عزیزم حتما دو روز دیگه تکرارش کن و ترجیحا دو روزم داروهاتو ادامه بده.....

خانما آزمایش ایمنی انعقادی رو میشه بدیم یه ماما برامون بنویسه؟ یا بدیم این مراکز بهداشت بنویسه قبول ...

عزیزم فکر کنم باید دکتر زنان بنویسه بهتر باشه و مطمئن تر.....

خانمها من آزم منفی شد

عزیزم متاسفم....

ایشالله به زودی برات جبران بشه.....