2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا امروز منفی شدم داروهامو قطع کردم پریود شدم میخوام باز بلافاصله ال دی بخورم و ماه بعدش برم برای ا ...

سلام خیلی ناراحت شدم عزیزم 

امیدت بخدا باشه بازم خداروشکر جنین فریز داری 😙

خداجونم شکرت       
چون میگی طول سرویکس ازدفعه ی قبل کمترشده استراحت کنی بهتره

عزیزم ببخشید ، میدونم روزهای سختی پشت سر گذاشتی و از یادآوریشون ناراحت میشی ،،ولی میشه لطفا بگی ،‌علایم زایمان زودرست چیا بود و چند روز طول کشید ؟ البته اگه ناراحتت نمیکنه ،بازم ببخشید

عزیزم ببخشید ، میدونم روزهای سختی پشت سر گذاشتی و از یادآوریشون ناراحت میشی ،،ولی میشه لطفا بگی ،‌عل ...

عزیزم اصلا نگران نباش من دوهفته بعدازسنو انومالی زایمان کردم بعدشم توسنو همه چی خوب بوددکترم حتی گفت بچه ها خوبن ولی من دوماه قبلش شکمم سفت میشد همش حالت کش وقوس داشتم حتی دوستم که بیمارپاکروشه طول سرویکسش ۲۹ بود یه ماه دیگه زایمان میکنه واسه منکه ۳۵بود یهو درد زایمان گرفتتم پس نگران نباش ولی حتما به دکترت یابیمارستان که انتقال دادی بگو تا خیالت راحت بشه

بعدشم دوست عزیزمن پلی کیستیک بودم وهم دوقلو بارداربودم شاید رحمم نتونست نگه داره البته یه ازمایش ازبقایای جفت بیمارستان ابان گرفته دکترم گفت شاید رحمم التهاب داشته حالا جوابش بیاد میام میگم علتش چی بوده تا تجربه ی تلخم به درد کسی بخوره

عزیرم اونطور که از توضیحات لاله جون یادمه اگه اشتباه نکنم، گونال بیشتر تعداد رو بالا میبره الان منوپ ...

انا جون دکتر طرازی به من مریونال و با cetrotide 0/25میلی گرم 

به همسرمم پی دی هوموگ داده

خوبن اینا؟ 

انشالله سیکل رو به خوبی شروع کنی عزیزم

سلام 

مرسی عزیزم

اسم امپول همسرم پی دی هوموگ75واحد  زیرش نوشته منوتروپین 

گنادوتروپین منوپوزال انسانی با خلوص بسیار بالا

اشتباه دریا جون ریپلای کرده بودم 

قربونت عزیزم ممنونم پس بهونه قشنگی بود ک ی خبری هم از شما داشته باشیم 😍انشالله دوران بارداریتوب سلا ...

آره واقعا 👍👍خیلی خوشحال شدم😍

البته آرزو میکنم بارداری بی استرس و راحتی داشته باشی 

من که هر روز یه مشکلی دارم لک بینی دل درد کمر درد الانم سر دردهای خیلی بد میگیرم البته بازم راضیم  بازم روزی هزار بار خداروشکر میکنم و برای همه دوستان اینجا دعا میکنم و همیشه بیادشون هستم