2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر اونو میگید برای شوهرم مریونال داد 8تا که زیاد تاثیر رو تعدادش و کلا همه چیز نداشت ولی بار دوم که رفتیم کپسول مختلف داد و خیلی تاکید کرد استفاده از یخ که همسرم روز پانکچر  99%مورفولوژی نرمال داشت البته تعداد تغییری نکرده بود طفلی شوهرم نزدیک به 20کیلو فقط خرنوب خورد40تا نطفه تخم مرغ رسمی کلی نان باروری اقایون که اصلا  نمتونست هضمش کنه البته خانگی درست کردم ولی قبلا که گرفته بود راحتر میخورد خودم درست کردم که مواد داخلش اصل باشه تا روز ازمایشم یخ استفاده کرد. خدا کنه همه کسایی که تو این راه درمانی قدم میزارن به حق امام رضا جواب بگیرن ما هم بین اونا باشیم 

سوم بود

عزيزم از صميم قلبم بهت تبريك ميگم، انشاالله اينبار به نه ماه ختم بشه و خودت و ني ني صحيح و سلامت باشي، بهار جون منم آدم خرافي نيستم ولي تا سونو قلب وحتي يه كم بيشتر به هيچكس نگفتم، خدا برات نگه داردش انشاالله

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
پرگووریس رو چند قیمتی گرفتی ؟؟

6 تاش شد یک میلیون و صد

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آنا جون من اعصابم خیلی خرده.امروز رفتم سونوی مجدد.سایز فولیکولام استپ کرده خیلی ناراحتم باز مثل قبل ...

عزیزم نگران نباش ایشالله منوپیورا کارشونو میکنن و تو رشد فولیا کمک میکنن.....

سعی کن آرامشتو حفظ کنی.....

دیدی استرس رو پریودت چه قدر تاثیر داشت پس سعی کن ریلکس باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید گشتم پیدا نکردم جوابتون رو انا جون بعد تا کی احتما رشد دارن جمعه میشه یک هفته

عزیزم دقیق نمیتونم چیزی بگمچون به جزئیاتش وارد نیستم اما معمولا بعد پنج شش روز دیگه معلوم میشه چی به چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان یه سوال.اگه کسی میدونه راهنمایی کنه. یه نفر بعد ازدواج سه ماه بعد حامله میشه طبیعی.ولی تو پن ...

ببین عزیزم چون بحث چسبندگی و کیست این حرفهاست به نطرم بد نیست کلینیک آندومتریوز ابن سینا یه بررسی از لحاظ رحم و....بشه......

حتی لازم بود مشکلاتشو رفع کنه.....

بهش بگو حتما کاریوتایپ رو هردوشون انجام بدن چون سابقه سندرم داون دارن......

ایشالله که بهترینا منتظرشه.....

گلم اونجا ک گفتین فولیام ۱۰ و ۱۱ هست چی ؟؟ یعنی تازه سونو کردی سونو اول و سایزت فولی اینه ؟

عزیرم ثمین جون هنوز پانکچر نشده که داره آمپولاشو میزنه.....

؟ گونال اف پن 900 که روزی 150واحد میزنم از امروز منو پیور 2پودر 1آب به گونالم اضافه شد.من میگم مثلا ...

عزیرم اونطور که از توضیحات لاله جون یادمه اگه اشتباه نکنم، گونال بیشتر تعداد رو بالا میبره الان منوپیوره که سایز رو کمک میکنه بالا بره اما بازم لاله جون بهتر توضیح میده بهت.....