2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
خوب من باید چی بهشون بگم که بررسی کنم؟  البته من ۴ سال پیش بارداری و زایمان طبیعی داشتم. و خو ...

عزیزم خوب بارداری قبلیت دلیل نمیشه الان بدون مشکل باشی.....

عزیزم حتما لااقل آزهای ایمنی و انعقادیو بده یه دکتر زنان معمولی بنویسه انجام بده و طبق جوابشون ببین شرایطت چطوره.....

الان آزهای تکمیلیو واست میذارم نسخه ۳ و ۴ رو بهتره انجام بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . منم به لطف خدا وارد سیکل شدم . برام آمپول پرگووريس دادن . روزي یکی دیگه نمیدونم دوزش کم نیست یا اندازه اس؟؟ همسرمم آزمایش داد مجدد که خیلی فرقی نکرده بود و دیگه نمونه جدید فریز نکردیم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...