2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام . منم به لطف خدا وارد سیکل شدم . برام آمپول پرگووريس دادن . روزي یکی دیگه نمیدونم دوزش کم نیست ...

پرگووریس رو چند قیمتی گرفتی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من منفی اولم داغونم کرد ولی دومین منفی ی گریع کوتاه تمام خدا  قدرت داده بهمون 

نمی گم الانم سختم نیست خیلی سخت خیلی مخصوص تیکه کنایه مردم ک همیشه انگشت اتهامشون سمت زنه  جالب اینک هرکس منو میبینه می گ تو خیلی ارومی چ خوبه ههه نمی دونن تو خودم ریختم همه چیرو 

عزیزم خوب الان نمیشه چیزی گفت باید جوابا بیان بعد معلوم میشه میتونی تا ۱۵ مرداد وارد سیکل بشی یا بای ...

آها بله باشه اين موارد رو حتما رعايت ميكنم 

ان شاءالله ك جواب آزمايشات خوب باشه  

خيلي ممنون عزيزم 😘

عزیزم برا سونوی اولت عالیه نگران نباش..... مال من که سایزشون پایینترم بودو نهایتا ده تا تخمک عالی د ...

آنا جون من اعصابم خیلی خرده.امروز رفتم سونوی مجدد.سایز فولیکولام استپ کرده خیلی ناراحتم باز مثل قبل شدم از امروز 150واحد گونال اف+منوپیور داد 2تا پودر 1 آب تا شنبه صبح مجددا برم سونو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم اینو که جواب دادم..... گفتم که پیش اومده بعدا رشد کنن..... حتی گفتم برا همینه که اکثر تا چند ...

ببخشید گشتم پیدا نکردم جوابتون رو

انا جون بعد تا کی احتما رشد دارن جمعه میشه یک هفته

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

بهاااااااااااااار خیلی خوشحال شدم خداروشکر.امروز کلی بابت رشد نکردن فولیام اعصابم خرد شد و گریه کردم الان که پیامتو دیدم خیلی خوشحال شدم خدایا شکرت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم عزیزم انشالله فردا شما هم خوش خبری..الان همسرم زنگ زد و گفت بتا ۱۵۰۳...نه بیبی چک نزاشتم

الهی شکر .ماشالله به بتات چند قلو داری؟الهی شکر

بچه ها من منفی اولم داغونم کرد ولی دومین منفی ی گریع کوتاه تمام خدا  قدرت داده بهمون  نمی ...

ساناز عزیزم شما که پبش دکتر طرازی رفتید نگفتن که همسرتون پیش دکتر امیر جنتی ویزیت بشن؟ اگر ویزیت شدن چه داروهایی دادن؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

دوستان یه سوال.اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

یه نفر بعد ازدواج سه ماه بعد حامله میشه طبیعی.ولی تو پنج ماهگی میگن سندروم دان .در کل یه مشکلی داره.و اجازه سقط میدن .ایشون زایمان طبیعی میکنه که نمیشه و سزارین میکنن.و همین باعث میشه که بعد این عمل که سهل انگاری یا خبره نبودن دکتراش.بهش بگن که لوله هاش چسبندگی پیدا کرده.و دیگه طبیعی باردار نمیشه.یه بار میکرو ناموفق داشته . کیست هم داره.همسرش سالمه مشکلی ندارن.

الان میگن میخوام برم تهران .کجا برم که مشکلم دقیق بررسی بشه و دکتراش خوب باشن.

حالا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه .بهش بگم ممنون میشم .

میگه فقط مرکز رویان رو میشناسم ..

بازم سپاس از راهنماییتون.

با این سایز فولی جنین هم تشکیل شد ؟؟

فعلا توی مرحله ی سونوهای سیکلم خواهری.امروز روز 9 سیکل بودم 7روزه امپولا رو شروع کردم