2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
وااای سرمو بگووو😂😂دوباره داستان داریم حتما سر تاییدش ..میگم تا برگه سونوگرافی نبریم تاییدیه نمیدن؟ ...

سونو ببری راحت میدن ان شاءالله، دکتر زر نا نی به من گفت تا ماه چهر بزنم، شما تا چند ماه باید بزنی؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
باید برم بگم سر سوزن مخصوص تزریق عضلانی می خوام؟داروخونه خاصی باید برم یا جمهوری دارن اکثرا؟

والا تقاطع جمهوری و ولیعصر البته به سمت پایینترش کلا تجهیزات پزشکیه.....

یه سریاشونم بیشتر تو کار همین چیزای تزریقاتی و سرنگ و پانسمان و.... هست.....

اگه اشتباه نکنم اسم مغازه کیان یا همچین چیزی بود.....

از تقاطع جمهوری ولیعصر به سمت جنوب که میری سمت چپه همون اوایله چند تا مغازه پایینتره.....

حالا از یکیشون بپرسین راهنمایی میکنن بگو سرنگ و این جور چیزا کجا دارن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا روزه بودم سرمم گیج رفت کلی خونه گرفتم ازم واسه ایمنی و انعقای خخخ 

حواسم نبود آز دادی.....

گیجما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همش تحت نظر طرازی بودی؟ تو رو خدا هر روز صبح و بعد ظهر صدقه بزار، چهار قل و ایه الکرسی رو بخون، و حت ...

عزیزمممم چشم حتما...والا من این چند روز همش صدقه میزاشتم و آیت الکرسی و چهار قل هم بالای سرم هست گوسفند نذر بچه های محک کردم انشالله بعد از شنیدن صدای قلب حتما ادا میکنم 🙏

حواسم نبود آز دادی..... گیجما.....

آنا جون من اینبار ب خانواده هامون نگفتم تا انشالله صدای قلبشم بشنوم بعدا بگم تا الان هم فقط دارم برای نرفتن ب اونجا بهونه میارم خوشبختانه امتحانای همسرم شروع شده فعلا اونو دارم بهونه میارم ب قول شما سری پیش ک مثبت شدم و همه خانواده و فامیل فهمیدن مامانم بعدش ک دفع شد گفت بهار از خوشحالی فامیل ک فهمیدن چشم خوردی البته من گفتم نه خواست خدا نبود ک بمونه مامانم گفت این سری انشالله باردار شدی حتی ب منم تا دو،سه ماهگیت نگو 😘الانم هیچکس خبر نداره تا انشااااااالله صدای قلبش بشنوم🙏