2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
دریا جان مبارک بسلامتی عزیزم دکتر طرازی چ کرده ❤️❤️❤️ هپارین امپول بازویی؟اون چطوره؟بعدش میشه گرم ک ...

عزیزم والا من سر دخترم رفتیم طرفهای جمهوری سرسوزن مخصوص تزریق عضلانی گرفتم و با سر سوزنهایی که داروخونه میداد دارو رو میکشیدیم که سر سوزن اصلی کند نشه ولی بعدش سرسوزنو عوض میکردم و سر سوزن بلند رو میزدیم و تزریق......

خیلی تاثیر داشت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر به من گفت ناشتا برو ازمایش بده

احتمالا چیزایی داشته که ناشتایی لازم بوده.....

فقط یه چیزی ببر چون محتملا زیاد خون بگیرن بعدش بخور ضعف نکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها ممنون عزیزم  هزینه ایمنی نمیدونین چقد بوده؟

والا الان تو ذهنم نیست اما مبهم به همچین عددی تو ذهنمه....

۵۰

یا ۱۵۰....

کاش موقع تزریق سرم میدیدمت،نمیدونی چه ذوقی کردم مامان شدی بهار جون...  ان شاءالله قسمت همه بشه ...

وااای سرمو بگووو😂😂دوباره داستان داریم حتما سر تاییدش ..میگم تا برگه سونوگرافی نبریم تاییدیه نمیدن؟...قربونت عزیزم مرسی از محبتت 

دریا جان مبارک بسلامتی عزیزم دکتر طرازی چ کرده ❤️❤️❤️ هپارین امپول بازویی؟اون چطوره؟بعدش میشه گرم ک ...

ممنون عزیزم ایشالا بزودی خبر خوش از طرف شما...والا من هپارین ب شکم میزدم الان دو روزه ب ران پا میزنم ک شکمم ی استراحتی داشته باشه

عزیزم یه چشم نظرم کنار عکست بذار..... البته سوء تفاهم اینجا همه خوبی همو میخوان یه ذره هم شک ندارمم ...

درست میگی آنا جون خواستم حال خوبمو با دوستان عزیزم مشترک بشم...من بالای سرم تو خونه آیت الکرسی و چهار قل گذاشتم ...شبا خیلی از خواب میپریدم

عزیزم .مبارکت باشه خیلی خیلی زیاد .دریا جون . انشاالله نه ماه بارداری بی خطری داشته باشی و سالم بیا ...

ممنونم عزیزممممم...ب خدا من هر لحظه شماها دوستان عزیزم و همدرد خودمو دعا میکنم انشالله ک بزودی شاهد شادی شما باشم در اینجا😍

دریا جون خیلی عکس قشنگی گذاشتی. عزیزم بازم این حس مادری مبارکت باشه . میشه یه مختصر از مشکلت و چند ...

قربونت خواستم حس خوبو باشما شریک بشم و انرژی مثبت بدم بهتون😍...سومین انتقالم بود و فریز بود والا مشکل اساسیم نمیدونم چی بوده در هر حال دکتر هر کاری ک باعث افزایش موفقیت انتقالم میشد برام انجام داد

متفورمین و امگا۳ و فمیبیون و مولتی دیلی و آمپول ویتامین دی سه تا  باشگاه میرفتم ک وزنم آوردم پا ...

بهارجون منم اومدم یه سری بزنم دیدم آزمایشت بسلامتی مثبت شده! از صمیم قلب تبریک میگم. ان شالله همه چیز اینبار خوب پیش میره و سالم و بموقع نی نی نازتو بغل کنی❤❤❤ 

چندتا سوال داشتم. شما بعد از مثبت شدن بارداری هم متفورمین رو باید ادامه بدین؟ چند دوره سرم دارین؟ میشه بگین از انعقادیا کدومارو مشکل داشتین؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم والا من سر دخترم رفتیم طرفهای جمهوری سرسوزن مخصوص تزریق عضلانی گرفتم و با سر سوزنهایی که داروخ ...

باید برم بگم سر سوزن مخصوص تزریق عضلانی می خوام؟داروخونه خاصی باید برم یا جمهوری دارن اکثرا؟

احتمالا چیزایی داشته که ناشتایی لازم بوده..... فقط یه چیزی ببر چون محتملا زیاد خون بگیرن بعدش بخور ...

اتفاقا روزه بودم سرمم گیج رفت کلی خونه گرفتم ازم واسه ایمنی و انعقای خخخ 

وااای سرمو بگووو😂😂دوباره داستان داریم حتما سر تاییدش ..میگم تا برگه سونوگرافی نبریم تاییدیه نمیدن؟ ...

نه بابا همون بتا کافیه!!!!

اون زمان که بتا کفایت میکرد....