2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم به سلامتی..... پرد رو بهتره با کلسیم بخوری برا همین احتمالا شیر رو تاکید کرده..... دکتر من ب ...

خيلي ممنون ان شاءالله 

بعد من اصلا شير سرد نميتونم بخورم 

با نسكوييت ميخورم ايرادي داره يا ن ؟ برا من روزي دو تا بود .

آنا جان پرد براي چي تجويز ميشه ؟؟ ك بودنش نيازه 

چ تاثيير مثبتي داره ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بهتر بود نمیذاشتی حالا که گذاشتی برو آزم بده اگه لااقل عددش مشکوک بود امیدوار بشی....

آنا جان شوهرم منو نبرد آزمایشگاه، گفت یکدفعه پنج شنبه میریم 

گفت دیگه هم بی بی چک نزار

خلاصه قراره پنج شنبه برم آز که جای اما و اگر نمونه و جوابش مطمئن باشه

عزیزم جای نگرانی نیست  ازین ببعد بیشتر دقت کن یادداشت برداری  کن  روی چند تا برگه اس ...

عزیزم از اون بابت اشتباه نکردم. داشتم ذکر می گفتم ذهنم مشغول بود یهو اینجوری شد وگرنه قرص ها رو میشناسم

عزیزم نمیدونم چی بگم پست شمارو ک دیدم غصه دار شدم ولی از ته قلبم از خدا میخوام ک بیبی چک شما و abcd ...

ممنونم عزیزم انشالله پنج شنبه آز شما مثبت شه

من که به خاطر دل شوهرم موندم پنج شنبه آز بدم

ممنونم عزیزم انشالله پنج شنبه آز شما مثبت شه من که به خاطر دل شوهرم موندم پنج شنبه آز بدم

ما با هم همدردیم من هم از نظر علمی ناامیدم مگر اینکه روز پنجشنبه یه معجزه اتفاق بیفته حالا فقط به معجره خدا امید دارم

از روز هفتم دوغ فراوون و سفیده تخم مرغ رو استفاده میکنم با مایعات زیاد. آره ذخیرم ۱۸هست لعنتی ازدر ...

ان شاء ا... عوارض دامن گیرت نمیشه عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خيلي ممنون ان شاءالله  بعد من اصلا شير سرد نميتونم بخورم  با نسكوييت ميخورم ايرادي داره ...

عزیزم ایمنیو سرکوب میکنه که بدنت جنین رو پس نزنه.....

عزیزم لازم نیستم حتما با پرد همزمان بخوری کلا شیر بخور.....

قرص کلسیمم داری؟

منم زیاد اهل شیر خوردن نیستم.....

تو پردت رو با آب بخور فقط با شکم خالی نخور.....

یه کم قبل یا بعدش شیر رو بخور.....

به حای بیسکویبت هم خرما بخور بیسکوییت برا چی میخوری سعی کن از این جور هله هوله ها نخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان شوهرم منو نبرد آزمایشگاه، گفت یکدفعه پنج شنبه میریم  گفت دیگه هم بی بی چک نزار خلاصه ...

ایشالله دلتون پنجشنبه شاد میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.امکانش هست با این همه فولی که من دارم جنین تشکیل نشه/؟؟؟😢

عزیزم چرا به بدترینها فکر میکنین؟

طبعش نمیدونم چیه.ولی زود گرمش میشه .زود سردش میشه.خیلی لاغر.گرمی میخوره مثل همون سیاهدانه و عسل که ه ...

اگه طبعش خشکه هم سیاه دونه ضرر داره
کلا سیاه دونه فقط برای طبع هایی که تر هستن مناسبه

شما هم چه سرد باشی چه گرم اگه خشک باشی برات ضرر داره

مکمل شوهر من علاوه بر اینایی که گفتین، فرتیل اید و سلن پلاس و ال کارنتین هم داشت
البته طبق شرایطی که داشت دیدم اینا براش مناسبن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو