سلام به همه دوستان
من دیروز پانکچر شدم😀
صبح اول رفتیم آزمایشگاه ، با کلی نذر و نیاز ، مسئول آزمایشگاه همکاری کرد و چند جا زنگ زد که جواب ما رو زودتر چک نهایی کنن و بفرستن
ساعت ۹ بخش آی ی اف بیمارستان بودیم ، پذیرش و صندوق و تشکیل پرونده و …
یک ربع به ۱۱ از همسرم نمونه گرفتن
خودم هم ساعت۲ رفتم داخل اتاق عمل و ۲:۳۰ هم به هوش اومده بودم
بهم گفتن فعلا۵ تا تخمک داری که ممکنه بعد از …(یادم رفته) بیشتر هم بشه
پنجشنبه هم قراره بهم زنگ بزنن که شنبه برم برای انتقال(گفتن نیاز نیست در مورد تعداد جنین و کیفیتشون زنگ بزنی، همون شنبه بهت میگیم!!!!😐)
با کلی پیگیری خودم( پرسنل پذیرش آزمایش پروژسترونم رو یادشون رفته بود بخوان و بزارن رو پرونده) ، دکتر برام Ivig نوشت که همون دیروز عصر تزریق کنم ( اورژانس بیمارستان بهمن فقط تا ساعت۱ ظهر تزریق این سرم رو انجام میده و من و شوهرم مجبور شدیم بریم سراغ سوپروایزر و آنژیوکت دستم و ساعت پانکچرم رو نشون بدیم تا قبول کنن تزریق کنن) و چون ساعت کاری بیمه گذشته بود و نمیتونستیم بریم دنبال تاییدیه، مجبور شدیم آزاد بخریم تا بعد همسرم با مدارک دو تا سقطم بیفته دنبالش که یا چیزی از بیمه بگیره یا حداقل واسه بعدی ها تو دردسر نیفتیم.
دارو هم که ماشالله!! از آمپول و شیاف پروژسترون گرفته تا آمپول دور ناف و تقویتی!! حساب کردم روزی ۱۳ نوبت دارو دارم.
دیشب واقعا حالم بد بود، نمیدونم از خستگی بود یا عوارض عمل، هم درد داشتم هم حالت تهوع و…
خدا رو شکر امروز خیلی بهترم
شوهرم رو هم راضی کردم چند تا فیلم آمپول زدن ببینه و یاد بگیره که از یکشنبه دیگه واسه یه آمپول، ۳ طبقه پله بالا پایین نکنم
خلاصه! ممنون از همتون
مخصوصا آنا تورک جان و لاله جان
من اصلا نمیدونستم آی وی آی جی چیه و اگه اینجا نخونده بودم و خودم به دکتر یادآوری نمیکردم ممکن بود دوباره تو دردسر بیفتم. از من به شما نصیحت، خودتون پیگیر نوع و مقدار داروهاتون باشید، انقدر سر دکتر و ماماها شلوغه که اشتباه کردنشون بعید نیست