2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
آره عزیزم و از خیلی از مریضیآش پرس و جو کردم و اکثرا راضی بودن و نتیجه گرفتن، آن شاالله شما هم به زو ...

ان شالله . شما برا طبیعی زیر نظرش هستین یا برا میکرو ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام 

شب همه ي دوستان بخير و خوشي 

ما عصري رفتيم دكتر برا شوهرم 

گفت آزمايش نياز نيست فقط يه سري آزمايش هست ك دكتر حميد تحويز ميكنند بايد انجام بدن ك همون هورمونياست 

و يك مكمل ب نام  دي ويت اكتيو تجويز كردن 

موضوع انعقادي هم بهشون گفتم اما گفت نياز نيست انجام بده و مايعات زياد بخوره 

خنك نگه داشتن ب ي ض ه 

تغذيه ي سالم 

اينارو رعايت كنه 

همونطور ك شما آنا جان گفتين 

و نامه داد براي ميكرو آي وي اف و ميكرو زيفت 

ك گفتم اينسري ميخوام فقط آي وي اف انجام بدم 

گفتن نظر شما هم مهمه اما درصدميكرو زيفت بالاتره حالا ببينيد آقاي دكتر حميد كشاف چي صلاح ميدونن 

ك ان شاءالله فردا ميرم پيششون

اونجا هم حتما ازشون ميخوام ك آزمايش هاي تكميلي رو برام انجام بدن فقط اميدوارم قبول كنه 

فقط من دو سري قبل هم آسپرين داشتم هم پردنيزولون

ك آسپرين برا انعقاديه 

حالا پرد رو نميدونم ك تاكيد داشتن حتما با شير بخورم 

و از دكتر سعيد خواستم سفارشمون رو بكنه چون باهاش سلام عليكم داريم و تو نامه اي ك نوشتن قيد كردن 

توكل كردم ب خدا و از همين الان خودم رو آماده ميكنم براي همه چي 

ك اگر خواست خدا نشد و نگرفت ناراحت نشم و قبول كنم 

اميدوارم ب خوبي و خوشي شروع كنم 

و التماس دعااا دارم از همتون 

منم براي همه از ته دل  ميخوام مثل هميشه  بهترينها رو  براتون رقم بزنه و همه همنوع خودم رو لايق مادر شدن كنه 

و اين حس شيرين رو قسمت تمام عزيزان كنه 

الهي آمين 

ان شاءالله فردا هر چي شد و هر كاري كردم اينجا باهاتون درميون ميزارم 

ب اميد موفقيت براي همه ب خواست خدا ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان من ی اطلاعاتی بدم از خودم که خیلی سهل انگار شدم برا گزارش حال دادن اینجا . روز دوم پریود ...

ثمین جان عزیزم خیلی هم خوبه تا چند روز دیگه خوب رشد میکنن . میگم تو سیکل های قبلیت تا حالا از گونال استفاده کرده بودی ؟؟ من تو سیکلم فقط گونال داشتم خیلی خوب جواب داد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم پرد دارویی نیست همینطوری استفاده کنی..... دکتر من حتی برا آی یو آی هم پرد نمیده چه بریه طبیعی ...

شمام قبل میکرو پردنیزولون نخوردین و بعد از میکرو استفاده کردین ب محض مثبت شدن تست بارداری ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ثمین جون تعداد فولیها عالیه ممکنه بیشتر باشن تو سونو دوبعدی گاهی همه  دیده نمیشن  

من خیلی ناراحتم ولی.من توی ابن سینا 26تا فولیکول داشتم که 22تاش جنین شد اخه چرا الان اینجوریه تازه از 12تا فولیکول 8تاش 10 و 11بود بقیش زیر 10بودن اون زیر 10که قطعا فایده نداره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام  شب همه ي دوستان بخير و خوشي  ما عصري رفتيم دكتر برا شوهرم  گفت آزمايش نياز ن ...

جدی قرص پردنیزولون رو با شیر میخورین؟چرا؟یعنی اثرش بهتره؟من شبی 1دونه میخورم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان عزیزم خیلی هم خوبه تا چند روز دیگه خوب رشد میکنن . میگم تو سیکل های قبلیت تا حالا از گونال ...

والا اصلا یادم نمیاد گونال زده باشم این اولین بارم بود

بچه ها سلام کسی در مورد پودر اینوفولیک اطلاعات داره؟موارد مصرفش و اینه قبل ناهار خورده بشه یا بعد ناهار. مرسی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
یعنی چه عوارضی داره گلم ؟

عزیز دلم کورتونه میتونه هزار تا عوارض داشته باشه پس بهتره زمانی مصرف بشه که میدونی احتمال جواب گرفتنت خیلی بالاست.....

یعنی به عوارضش بیارزه.....

من شخصا جات باشم همینطوری استفاده نمیکنم.....

ضمنا نمیشه که یه چند ماه برا طبیعی پرد بخوری بعد جواب نگرفتی یه چند ماهم برا میکرو.....

پدر بدنت رو در میاری که.....

ببین اگه همسرت کوچکترین مشکلی نداشت و خودتم کوچکترین مشکلی غیر ایمنی و انعقادیت نداشتی با خیال راحت میگفتم بخور که ایمنیت مهار بشه چون شانس بارداری طبیعیت بالا بود.....

اما برا شانس پایین که نمیشه همچین ریسکی کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون اشتباهی یه آ اس آ خوردم! همیشه ساعت۱ظهر می نورم الان حواسم نبود تو فکر بودم باید دو تا استرا ...

عیبی نداره عزیزم نگران نباش.....

با یه بار اتفاقی نمیفته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون جنین ۴ روزه  چند سلولیه ؟ پنج شنبه انتقال جنین دارم فریزام سه روزه هستن اما قراره ۴ رو ...

عزیزم والا برا من پرسلولی بودن.....

و شکر خدا جوابم گرفتم.....

+ فکر کن!!!!!

سلام  شب همه ي دوستان بخير و خوشي  ما عصري رفتيم دكتر برا شوهرم  گفت آزمايش نياز ن ...

عزیزم به سلامتی.....

پرد رو بهتره با کلسیم بخوری برا همین احتمالا شیر رو تاکید کرده.....

دکتر من با شروع پرد قرص کلیسم رو هم شروع میکرد.....

شمام قبل میکرو پردنیزولون نخوردین و بعد از میکرو استفاده کردین ب محض مثبت شدن تست بارداری ؟؟

عزیزم چرا برا من از یه ماه قبل همراه ال دی پرد داد ولی خوب من قرار بود فرش انتقال بدم نه فریز.....

یعنی عملا فقط ۴۵ روز قبل انتقال پرد داشتم یه هفته قبل انتقال قطع کرد از هفته دوم انتقالم مجدد پرد رو برام شروع کرد.....

یعنی از خیلی وقت قبل از انتقال نداشتم.....

شما از الان شروع کنی برا جنین فریز کلی باید پرد بخوری که به نظرم خوب نیست.....

من خیلی ناراحتم ولی.من توی ابن سینا 26تا فولیکول داشتم که 22تاش جنین شد اخه چرا الان اینجوریه تازه ا ...

عزیزم برا سونوی اولت عالیه نگران نباش.....

مال من که سایزشون پایینترم بودو نهایتا ده تا تخمک عالی داشتم.....

برا تو بیشترم میشه شک نکن.....

جدی قرص پردنیزولون رو با شیر میخورین؟چرا؟یعنی اثرش بهتره؟من شبی 1دونه میخورم

اثرش بهتر نیست از عوارضش کمتر میشه.....

ضمنا وقتی پرد میخوری سعی کن غذاهات کم نمک باشن.....

ورم کمتر میشه چون پرد همینطوری باعث ورم میشه....