2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم پرد دارویی نیست همینطوری استفاده کنی..... دکتر من حتی برا آی یو آی هم پرد نمیده چه بریه طبیعی ...

یعنی چه عوارضی داره گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات مهربونم انشالله ک خوش خبرم😍...الهی یکی یکی برای مامان شدن همدیگه اینجا ذوق کنیم🙏

الهی آمین.علائم داری اصلا؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جدی خوبه؟آنای عزیزم به نظرت با اون ذخیره ی 5 چطوریاست من فقط 12تا فولیکول دارم؟محاله بیشتر شه نه؟من ...

ثمین جون تعداد فولیها عالیه ممکنه بیشتر باشن تو سونو دوبعدی گاهی همه  دیده نمیشن  

شما زیر نظرش هستی ؟؟

آره عزیزم و از خیلی از مریضیآش پرس و جو کردم و اکثرا راضی بودن و نتیجه گرفتن، آن شاالله شما هم به زودی نتیجه بگیرید و خبر خوش بارداریتون بشنویم 

نه عزیزم فقط آ اس آ دارم. سری های قبل هوارین داشتم چون دکترم تشخیص انعقادی هم برام گذاشته بود اما ال ...

عزیزم جای نگرانی نیست 

ازین ببعد بیشتر دقت کن یادداشت برداری  کن  روی چند تا برگه اسم قرصا و ساعت مصرف هر قرص بنویس نصب کن یه جایی که جلو چشت باشه تکراری نخورری