2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جان بی بی چک اصلا قابل اعتماد نیست حتما روز آزمایش خودت آزمایش بده عزیزم.البته واقعا روزای آخر ...

چی بگم والا دیگه خسته شدم 

از اول هفته با آژانس میام سرکار که یه وقت مترو اذیت نشم

شوهرم طفلی میرسیدیم خونه میرفت تو آشپزخونه برای درست کردن شام

خونه زندگیم بهم ریخته و کثیف شده

جای آمپولام همه آبسه کرده و میخاره

شکمم یه ذره کبود شده

موهام ریزشش زیاد شده

آخه چقدر سختی باید بکشیم

این دفعه همه کار کردیم هیسترو و خراش داشتم

آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو دادم

بعد از انتقال هاش سی ژ زدم و پردنیزولون داشتم

آخرین بسته جنین فریز بود دکتر گفت کیفیتشون هم خوبه

چی بگم والا دیگه خسته شدم  از اول هفته با آژانس میام سرکار که یه وقت مترو اذیت نشم شوهرم طفلی ...

ناراحت نباش عزیزم همه هم دردیم منم همین تجربه رودارم خیلی تلخه ولی امیدوارم خدا کمکمون کنه 

چی بگم والا دیگه خسته شدم  از اول هفته با آژانس میام سرکار که یه وقت مترو اذیت نشم شوهرم طفلی ...

واقعا درکت میکنم.منم همین شرایط رو دارم و همیشه وقتی دعا میکنم از خدا میخوام مزد این همه سختی و صبر ماها رو بده.ولی به نظر من از الان اینقدر خودتو ناراحت نکن عزیزم .همه چی به جواب آزمایش بستگی داره.

نمیدونم چه جوری به شوهرم بگم آخه اون خیلی ناراحت میشه و به هم میریزه آخه همش خودشو مقصر میدونه  ...

منم همش خودمومقصرمیدونم چون شوهرم مشکلی نداره واقعا درکت میکنم من اخرین جنین فریزمو انتقال دادم که اونا هم سقط شدن دیگه جنین ندارم بعدازدست دادن پسرام سه باربه خاطر بقایای جفت کورتاژشدم امیدوارم خدا معجزشوشامله حالت کنه عزیزم