2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048041 بازدید | 684638 پست

ممنون آنای عزیزم

چقدر خوب

خداروشکر. واسه نی نی دوم ات بینهایت خوشحالم. خداروشکر. خیلی خوبه.

چمیدونم والا. یه موقع دیدی منم دو هندونه شدم ..... هه هه هه

قربونت عزیزم

من که همه اش به یادت هستم

ایشالا هرجا هستی همیشه سلامت و شاد باشی و سایه ات بالای سر دو تا دردونه نازنازی ات باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم شما خوبی والا نی نی ها یه خودی نشون نمیدن که خیالم راحت بشه جرات بی بی چک گذاشتن هم ن ...

الهام من یکی روز 11 گذاشتم یعنی روز 11 کامل نشده بود روز 10.5 میشه گفت, گذاشتم منفی شد و حال گیری شدم شما هم اگه می تونی نزار من دیگه تا روز آزمایش نمی زارم , توکل به خدا

تورک جان من دو ماه هست قبل از انتقال میرم طب سوزنی همیشه پریود هام منظم بودن 30 روزه ولی این دو ماه همش عقب میندازم ماه اول 35 روز الان هم 40 روز شده هنوز پری نشدم سوالم اینه میشه بخاطر طب سوزنی هورمون هام به هم ریخته چکار کنم دیگه نرم یا ادامه بدم

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
سلام به همگی الان بهم گفتن غیر اون یدونه جنین که فیریز کردم چندتا چنین در حال رشد دارم مگه میشه؟؟ ...

عزیزم بله بعضا یه کم دیرتر شروع میکنن.....

برا همینه معمولا تا روز انتقال یا فریز نمیگن چند تا جنین داری.....

واسه همین دلنگرانیاست.....

پس خدا خیلی دوست داشته که تعداد وروجکاتو زیاد کرده.....

مبارکت باشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما کسی میدونه هزینه آزمایش کاریوتایب با بیمه چقد میشه؟

فکر کنم حدودای ۳۰۰ بشه مال دوتا تون.....

البته به جاشم بستگی داره نیلو فکر کنم این حدوداست.....

باز زنگ بزن بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنای عزیزم چقدر خوب خداروشکر. واسه نی نی دوم ات بینهایت خوشحالم. خداروشکر. خیلی خوبه. چمیدو ...

فدات.....

به همچنین عزیزم.....

چقدر خوبه که همچنان با صبر و حوصله و دقت جواب بچه ها رو میدی. میگم واسه خودت یه پا متخصص شدی ها.

فدات عزیزم.....

متخصق چیه همه در حد تجربیات خودمو و دوستانه....

ایشالله به اون مرحله هم برسم.....

تورک جان من دو ماه هست قبل از انتقال میرم طب سوزنی همیشه پریود هام منظم بودن 30 روزه ولی این دو ماه ...

عزیزم نمیشه گفت بری با نری.....

شاید داری رگلاژ میشی.....

آنا جون من پریود نمیشم. خیلی حالم گرفته. میخواستم دوباره اینماه برم که سیکل ای وی اف رو شروع کنم. نمیدونم چی شده. ه روزه عقب انداختم. پریود بعد ای یو ای با ۷ روز زودتر از موعد اومد اینماه نمیشه. کلی برنامه هام بهم میریزه

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون من پریود نمیشم. خیلی حالم گرفته. میخواستم دوباره اینماه برم که سیکل ای وی اف رو شروع کنم. نم ...

خب شاید بارداری خدا رو چه دیدی؟!

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم