2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
سلام به همه  آنا جون من تازه tsh.t4ازمایش دادم فروردین بود از دادم ک دکتر غددم گفت نرمال شدی د ...

عزیزم گفتم با هم بدی چون ممکنه تو تفسیر همزمان انجام دادنشون مهم باشه.....

گفتم چون آنتی تی پی او رو میدی و به خاطرش خون میدی تیروئیدتم چک کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب انوکسان داشتی کم کم دو هفته باید صبر کنی..... عزیزم دکترت مینویسه؟؟؟ امیدوارم بنویسه.... ...

والا نمیدونم بنویسه یا نه ولی اگه ایشون ننویسن حتما یه دکتر دیگه رو پیدا می کنم که برام بنویسن 

دکترم عارفی به نظرتون مینویسن؟ 

آنا جانم ببخشید من خیلی اطلاعات ندارم در مورد اینکه می گید 6 تا جنین داری سخت می شه شانسم پایین میاد یعنی چی؟ متوجه نشدم متاسفانه 

فقط آنا جان با توجه به شرایط من تمامی آزمایشهایی که شما لطف کردید اینجا گذاشتید من و همسرم باید انجام بدیم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهااااااااااار چطوري نيم ساعت ديگه جوابم مياد ولي هييييييييچ حسي ندارم 😞😞

ایشالا خوشحال میشی عزیزم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
انا جون اون  mthک مشکل داره راه حلش چ دارویی بود؟بعد انتقال؟یا قبلش باید دارو بگیرم؟ اگ انتی ت ...

عزیزم والا برا من هتروزیگوت بود که اینا تجویز شدز

چند ماه قبل سیکل ب۶ و ب۱۲ و فولیک ۵ تجویز کرد.....

ولی مال تو هموزیگوت موتانه و ممکنه تجویز بیشتری واست داشته باشه.....

باید ببینی نظر دکتر چیه.....

من برا پای وان هم که سلکسان داشتم......

برا آنتی تی پی او فکر کنم پرد و احتمالا سرم دقیق نمیدونم چون برا من نرمال بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو کمد دیواریتون چی بود؟ هدف ترسوندن نیست اما چون مساله مهمه لازمه یه توضیح بدم اگه توش لباس و این ...

لاله جون کمد خالی بود، مثلا میخاستم محکم کاری بشه بعد با خیال راحت وسیله بچینم توش

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم به عددش فکر نکن.....

آنا جون دیروز دکتر به مشاورش در مورد سینال اف صحبت میکرد گفتم چرا سینال اف ؟؟؟؟ دکتر گفت پیورگان نیست اگه نباشه مجبوریم اینو بدیم . گفتم حداقل مریونال بنویسین گفت منو پیور بهتره . نظر شما چیه ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
فدات عزیزم..... تو این مدت درمان همسرت که کم کم سه ماه حتی بیشتر زمان میخوایین خودتم طبعتو شناسایی ...

سلام آنا جان 

جواب ازمایش دی اف ای همسرم رو

بردم اورولوژیست گفت سیکل میکرو رو ادامه بده یه سری دارو داد و گفت گوجه بخوره همسرم 

گفت که مشکلی نداره 

الان چی کار کنم شک افتاده به دلم😣

سلام عزیزم...ببخشید چطور میشه از دکتر توکلی نوبت گرفت؟

زنگ بزن کلینیک ابن سینا داخلی 882 بهت وقت میده 

انا جون اون  mthک مشکل داره راه حلش چ دارویی بود؟بعد انتقال؟یا قبلش باید دارو بگیرم؟ اگ انتی ت ...

اف اس هاش و ال هاش بهتره روز دوم سوم پری داده بشه.....

بهااااااااااار چطوري نيم ساعت ديگه جوابم مياد ولي هييييييييچ حسي ندارم 😞😞

ایشالله قراره برات پایکوبی کنیم و عیدیتو بگیری.....

سلام  آنا جون   عزیزم ، من چند روز مربای گل دارم میخورم ، برامون آورده بودن ، بعد تا ...

نگران نباش اما دیگه نخور.....

زعفرونش انقدری نیست که مشکل ساز بشه.....

زعفرون خالی رو دم کنی بخوری مشکل سازه اما ترجیحا دیگه نخور که بیخودی بهت استرس نده....

موفق باشی عزیزم دوشنبه صبح وقت مشاوره دادن؟ یادت باشه صبح ها کلا دکتر مهر افزا نیستا مجبوری چند نوب ...

عزیزم بعدالظهر وقت داد، ولی نرفتم، آزمایش سمن شوهرم خوب نبود اصلا. گفت واریکوسل برگشته، دکترش میگفت ممکنه الان بریر آی وی اف با وضعیت اسپرم ها، خدای نکرده بچه مشکل دار بشه، فعلا گفت ۳ ماه قرص بخوره تا اسپرم ها خوب بشه، رشت میگه تعیین جنسیت میکنه بچه اول رو ولی۱۲ میگیره، شما چند تا جنین گزاشتن؟ ممکنه ۴ تا بزارن ۴ تا بگیره؟

یه سوال دیگه هم داشتم ، اگه یادته من ۳ هفته پیش گفتم ترشحات سبز دارم و پماد واژینال استفاده میکردم ، ...

عزیزم شیاف رطوبت رو بیشتر میکنه پس سعی کن تند تند خودتو خشک کنی و لباس زیرتو عوض کنی.....