2777
2789
عنوان

روز پنجم رژیم🤓

56 بازدید | 8 پست

امروز ۱۵گرم سبوس برنج با آب خوردم در کنار وعده هام و واقعا اشتهامو کم کرد 

فعلا شامم مونده 

امروز کالریم ب نسبت روزهای دیگم کمی بیشتر شد ولی سعی میکنم جدی نگیرمش

من میتونم💪

شکر❤️

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اب ولرم با سبوس برنج میخوردم برا ریزش مو و رویش مجدد تاثیری نداشت بعد دو ماه ول کردم شما نتیجه دی ...

فعلا اولین باره

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
خوشبحالت کاش منم بتونم ده کیلو کم کنم ۷۴ کیلوام 😓 ولی همش میخورم چیکار کنم 😓

فعلا وزن نکردم ک خواهر ۹۳کیلوام چجوری خوش ب حالم🤦‍♀️😂

فعلا وزن نکردم ک خواهر ۹۳کیلوام چجوری خوش ب حالم🤦‍♀️😂

منظورم همین که پنج روز از شروع رژیمت گذشته و شروع کردی خوشبحالت خب😁 من از فردا میخوام فقط غذای بخارپز و کبابی بخورم روغن و حذف کنم شیرینی شکر قطع کنم سالم خوری کنم میاون وعده ام چیزای کم کالری بخورم خدا کنه تا شب یلدا ۳ کیلو کم کنم تا عید هم ده کیلو انشالله عالی میشم اگه بشههههه من مشکلم میدونی دو روز اول رژیمه اگه دو روز و رد کنم میفتم رو روال قشنگ 

منظورم همین که پنج روز از شروع رژیمت گذشته و شروع کردی خوشبحالت خب😁 من از فردا میخوام فقط غذای بخار ...

اره چند روز اول هی ادم دلش می‌خواد ی چیزی بخوره 

وای افرین ولی چند روز رد کنی دیگه دلت نمیاد حیفت میشه انگیزه ام بیشتر میشه شکمت یه ذره میره تو قدت چ ...

۱۶۱. قشنگ ی تانکرم🤦‍♀️😂😂