2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047593 بازدید | 684617 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم غصه نخوری ها. خدا خیلی بزرگه حتما دلتو اروم میکنه. مدام به خدا بگو که بهت صبر بده و توان و ...

ممنونم آزی عزیزم انشالله شما و همه دوستان هم به هر چیب که دلتون میخواد برسید

عزیزم چون فریز داری نسخه ۳ و ۴ رو انجام بدین..... بازم کمکی ازم بر بیاد در خدمتم.... نسخ آزهای ...

آنا جانم به من گفتن پری بعدی دوباره برم پیش دکتر الان من میخوام تو این مدت برم تمامی این آزمایشها رو دکتر برام بنویسه انجام بدم 

به غیر از این آزمایشها آیا کار دیگه ایی هم باید انجام بدم؟

با توجه به داروهایی که مصرف میکردم آیا باید زمان خاصی ازشون بگذره تا انجام بدم؟(پروژسترون آمپول و شیاف، استرادیول، اکویین، آ اس آ، آنوکسان)

و اینکه من این دفعه میخوام حتما جنینامو مورد آزمایش قرار بدن تا سالم باشن باید برم به جنین شناسم چی بگم؟ 

من 2 تا بسته 6 تایی جنین داشتم که 4 تاشو برام بلاست و هچینگ کردن و انتقال دادن که منفی شد (گفتن 2 تاش از بین رفته بعد از درآوردن از فریز)

الان یه بسته 6 تایی دارم نمیخوام ریسک کنم دوست دارم این دفعه محکم تر برم جلو 

ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم

برای آزو اسپرم خوب هستن ؟

والا جواب این سوال رو نمیدونم، اما اگر با بیوپسی بتونن اسپرم بگیرن حتما میکرو انجام میدن، شما میتونی از مادر و کودک واسه سه شنبه عصر وقت بگیری که دکتر عمویی هم باشن ،ایشون خیلی حاذق هستن 

سلام دوستان من به بد مشکلی برخوردم.من موعد پریودم 8خرداد بود که پریود نشدم و همیشه منظم و سیکلم 28روزه بوده.تا 15 خرداد صبر کردم بیبی چک گذاشتم که منفی شد و منم دوتا آمپول پروژسترون زدم باز پریود نشدم تا امروز هیچ علائمی هم ندارم برا پریود شدن.به نظرتون من چیکار کنم.به نظر خودم از استرسی هستش که ناشی از جواب آزمایش آقای شوهر هستش جواب آزمایش ایشونم نیومده و من بسیار عصبی هستم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم یعنی سقطات ب مرحله قلب نمیرسید ؟ سقطات پوچ بودش و فقط ساک خالی بودش ؟ سقطات چجور بودش ؟؟

به سونو نمیرسید .جواب مثبت .بعد میخواستم برم سونو سقط میشد ...شایدم اشتباه خودم بوده.که نرفتم زودتر سونو.البته چون نمیدونستم و سر در نمیوردم.

سلام دوستان من به بد مشکلی برخوردم.من موعد پریودم 8خرداد بود که پریود نشدم و همیشه منظم و سیکلم 28رو ...

سلام عشق من ..خوبی؟

وای ثمین دلم برات یه ذره شده بود...ذوق کردم اسمت رو دیدم..

ثمین برو یه آز بده خب...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بیمارستان مادر و کودک بهتر از بیمارستان یزد هست؟

عزیزم من تجربه بیمارستان یزد رو ندارم که مقایسه کنم، اما خانمهای بود تو بیمارستان که یزد جواب نگرفتن و شیراز داشتن ادامه میدادن 

اما نظر شخصی منو بخوای وقتی وارد سیکل میشی یه روز در میون سونو و چکاپ داری، بعد که مثبت شدی ایشالا  دردسر رفت و آمد داری، اینا خودش خیلی فاکتور مهمی هست 

عزی م به نظر سی دی ها مشکلی ندارن اما بازم دکتر ببینه بهتر میتونه تفسیر کنه..... از نظر انعقادی ولی ...

سلام به همه 

آنا جون من تازه tsh.t4ازمایش دادم فروردین بود از دادم ک دکتر غددم گفت نرمال شدی دیگه بعد باردار شدن فقط از بده سری بیا

من بعد چندسال تازه تیروییدم نرمال شده

فقط انتی تی پی او سال 95از دادم یعنی می گی فقط اونو برم از بدم باز؟چون اگ نیاز بود دکتر ط ر ا ز ی واسم tsh.t4 باز مینوشت ک بدم فقط گفت داروتو بخور چون tsh1/38

T4 9/54 ک نرمالن دکتر غددم گفت 

انتی تی پی او 382ک بیشتر از 20مثبته ک سال95از دادم

البته خانم دکتر گفت باز ازمایش دارم Lh .fsh می خواد برام بنویسه گفت بعدا مینویسه ک برم ازمایش بدم اینارم 

خب یه چیزی که جدیدا از دکترم پرسیدم بگم خدا رو شکر گاهی سوالایی یه ذهنم میرسه از دکتر میپرسم بعدا ک ...

لاله جان به نظرت خوردن آموکسی مثلا ۳ برگ تاثیر منفی روی اسپرم میذاره؟چند جا خوندم باعث میشه به طور موقت اسپرم سازی نشه

آزمایش یک ماه پیشه شوهرم ۶ میلیون بود ولی جدیدا آزمایش داد فقط ۳ تا دونه اسپرم بود 

عزیرم خدارو شکر کارات به سلامتی داره پیش میره..... ایشالله دیگه این دفعه مامانی.....

فدات عشقم . ممنونم که با راهنمایی های مفیدت آگاهمون میکنی 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

انا جون اون  mthک مشکل داره راه حلش چ دارویی بود؟بعد انتقال؟یا قبلش باید دارو بگیرم؟

اگ انتی تی پی او مشکل داشته باشه از نظر طرازی اون چ دارویی داره؟اونم قبل انتقال یا بعدش باید دارو شروع بشه؟

در ضمن fsh.Lhپارسال ازمایش دادم نرمال بوده بایدم روز سوم پری داده بشه