2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
نه عزیزم من دور درمان یه خط قرمز کشیدم...تموم شد رفت... گوشتو بیار یه چیزی بگم به کسی هم نگو...دارم ...

وای چقدر خوب بهترین کارو میکنی هم برای خودت و همسرت خوب میشه هم برای اون طفل معصوم عزیز ایشالله ک خیره و پاقدمش خوب و خیر باشه و مامانش براش خواهر و برادر بیاره 😍بابت عافیت هم ممنون 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر خوب بهترین کارو میکنی هم برای خودت و همسرت خوب میشه هم برای اون طفل معصوم عزیز ایشالله ک خی ...

مرسی عزیزم...خدا کنه مراحلش خوب پیش بره و بیفتیم تو نوبت...فکر کنم بچه هامون هم سن میشن  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم من فعلا در حال مصرف مکمل ها هستم وان شالله بزودی برم برا انتقال جنین فریز...التماس دعا 

انشالله که خیره و خبرای خوب در راهه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام عزیزم...خوبی؟ چه خبرا عزیزم؟در چه مرحله ای هستی؟ هرچی خدا بخواد راضیم

عزیزم خوش بحالت چه قلب پاکی داری خدا ب حق این ماه پربرکت پاداش دل مهربونتو بده و قبل اومدن بچت ب خونتون ی نی نی بیاره تو دلت ک بشن همبازی همدیگه.دختر انتخاب کردی یا پسر؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من 5خرداد ای یو ای کردم دکترم برام نوشته بود که21 خرداد از بدم دیروز از دادم که میشد16 روز بعد

عزیزم به نظرم عجله نکن خدارو چه دیدی شاید دیرتر لانه گزینی کرده.....

به هر حال مثل بارداری طبیعیه دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوش بحالت چه قلب پاکی داری خدا ب حق این ماه پربرکت پاداش دل مهربونتو بده و قبل اومدن بچت ب خون ...

نه عزیزم من کاری نمیکنم اون کوچولو کار اصلی رو میکنه که میاد خونه مونو روشن میکنه...

دختر صفش خیلی طویله....پسر درخواستش کمه ...منم که عجول...

بابت محرمیت هم مشکل داریم و پسر تا 16 سال نابالغه و مشکلی نیست تا اون موقع هم خدا کریمه

یعنی دکترم اشتباه کرده؟ از دیروز استرادیول و سیکلوژستمو قطع کردم خودم

اشتباه که نمیشه گفت اما معمولا تا بیست روزم صبر میکنن عیبی نداره.....

اگه خدا بخواد بدون دارو هم میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همچنین واسه شما عزیزم ..وتمامی دوستان گلم  

چه انرژی خوب و مثبتی گرفتم من.. امید شما و اومدن رز سفید عزیزم با خبرای خوبی ک برامون داشت و حال خوبی ک داشت حال من را هم عالی کرد امیدوارم ک برای همه دوستان عزیزم خوب و خوشی و شادی باشه