2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
مرسی عزیزم دکترم گفت چون لوله هات بازن و تخمک گذاریت خوب بود تو این چند ماه ولی باردار نشدی واسه هم ...

عزیزم پس قبل لاپرا توسط دکتری که مهارت داره حتما سونو شو چون هر سونویی و دکتری نمیتونه بعضی مشکلات رو تشخیص بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ان شاءالله ک باردار بشی ب زودیا..باز خوبه دلت خوشه ک مشکلی ندارین و یه روز مامان میشی. من چی ب ...

عزیزم دیگه نشنوم بگی هیچ وقت....

اونم اول راه.....

هموز هیچی معلوم نیست و احتمال ۹۹ درصد مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم های گل...بچه ها اگه ازتون بپرسن بهترین دکتر برای میکرو کیه کی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ آنا جو ...

عزیزم من نمیگم دکترم بهترینه یا نیست اما چون فقط این دکترو تجربه کردم و از خیلی جهات قبولش دارم میتونم پیشنهاد بدم.....

خانوم دکتر "ط ر ا ز ی"

کلا خوب وقت میذاره.....

در کل مهربونه.....

معمولا زودتر از خیلی از دکترا میره سراغ بررسیهای تکمیلی....

در کل دکتر خوبیه.....

فداااات بهار جان. آخه دیروز تولدم بود، همیشه روز تولدم دلگیر و دلتنگم.

عزیزم تولدت مبارک.....

ایشالله از سال دیگه حسرت یه کیک سالم بمونه تو دلتون....

مثل کیک تولد من و همسرم که دیگه تو حسرت سالم بودنه.....

و همش دست و پا و کله دخترم توشه....

از سال بعدم که شریک جرمش میاد و کلا فکر کنم دیگه متلاشیه.....

روند درمانی تورک آنا ادامه: خلاصه کارهایی که انجام دادم: ۱. تشخیص مشکلات ایمنی و انعقادی و درما ...

عزیزم خسته نباشی چقدر مصمم و با روحیه ادامه دادی

خدا نینی هاتون برات نگه داره الهی

مرسی ک اینهمه نوشتی مهربون

سلام تورک ونا عزیز  عزیز من بازم نگرانم ببخشید ،،، من الان هفته ۱۶ هستم ،،، آخرین بار ۲۷ اردیبه ...

عزیز دلم فقط باید بسپاریش به خدا.....

جفتت خلفی بود یا قدامی؟

ای جونم معلومه خدا حسابی دوست داره انشاالله همه نتیجه بگیرن  و خدا فرشته های شمارو هم برات حفظ ...

عزیزم برا انعقادی بله بازم تا نه ماه سلکسانو دارم.....

برا ایمنی هم اوایل پردنیزولون داشتم اما زود قطع کردن این دفعه....

اما دیگه سرم نداشتم....

آنا جون من آمپول gcsf ب طرازی گفتم میشه همون روز رو بازو برامون بزنید گفت همچین چیزی امکان نداره این ...

عزیزم شاید جی سی اس اف اون زمان اینطوری بوده الان دیگه داخل رحمی تزریق میشه.....

برا من زیرجلدی دور ناف تجویز کرده بود ولی پرستاره اون روز به بازو تزریق کرد شاید از این نظر گفته به بازو نمیشه نمیدونم.....

اما اخیرا دیدم اکثرا داخل رحمی تجویز میکنن.....

والا بعضیا دیدم به سرم اونم اولین تزریق حساسیت نشون میدن.....

توکلت به خدا باشه نهایت یه درد ۲۴ ساعتس یا جی سی اس اف یا سرم.....

به نظرم میارزه به نتیجه +!!!!!

چطور احتمال ۹۹ درصد.؟؟

خوب چرا نشه وقتی هنوز نمیدونی اسپرم هست یا نه......

فقط یه درصد احتمال داره اسپرم نباشه چرا داری با اون به درصد انرژی منفی میدی به خودت و همسرت.....

چون خیلی از آزواسپرمیا بعد بیوپسی دیدن اسپرم تو بیضه هست فقط خارج نمیشه.....

اره دیگه از اون نقاط بهتر و بیشتر جذب میشه 

لاله جون من امروز روز هجده بود رفتم سونو ضخامتم 7.9 شده بود گفتن آزمایش پروژسترون بدم که 6 بود گفتن انتقال نمیدیم باید زیر 1.2 باشه  این سیکل هم کنسل شد 

چرا آزمایش پروژسترون گرفتن؟

هر دفعه یکیش درست میشه مشکل جدید پیدا میشه  

خدایا شکرت😙
خدا کنه عزیزم..پس احتمال اینکه طبیعی باردار بشم هست؟

عزیزم طبیعیو نمیتونم بگم اما اونم بعید نیست......

اگه آزواسپرمی انسدادی باشه و بشه از طریق عمل مشکلو حل کرد و راه خروج اسپرمو باز کرد چرا که نه؟

غیر اونم اگه غیر انسدادی باشه و اسپرم تو بافت بیضه باشه از طریق بیوپسی اسپرم میگیرن و با میکرو مامان میشی.....

لاله جون من امروز روز هجده بود رفتم سونو ضخامتم 7.9 شده بود گفتن آزمایش پروژسترون بدم که 6 بود گفتن ...

عزیزم خوبه که جنینتو هدر ندادن.....

اگه به میزان پروژسترون و بالا بودنش شک کنن این تست رو میدن و بالا باشه انتقال نمیدن....

لاله جون من امروز روز هجده بود رفتم سونو ضخامتم 7.9 شده بود گفتن آزمایش پروژسترون بدم که 6 بود گفتن ...

نادی جون حتما حکمتی هست عزیزم مثبت فکر کن شاید صلاحت در اینه انشالله ماه آینده با شرایط عالی  جنیناتو انتقال میدی