2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی قوطی ارده کنجد خریدمااااااا با کلی اصرار و به به خیلی مقویه😂😂😂قسمت نیست بخورمش 😏مرسی لاله جون

تا قبل انتقال مشکل نداره
زود بخور تمومش کن 😂😂😂

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس hla b 27 برای رماتیسم ستون فقراته؟! برای من منفی بود. البته چندتا hla b با عددهای مختلف انجام داد ...

اره عزیزم هر نوع اچ ال ای بی مربوطه به یه نوع رماتیسم
مال شما آر اف مثبت بود؟
چون بقیه رو میدونم قبلا گفتین مثبته

شما علامت رماتیسم دارین اصلا؟
تورم مفاصل؟ که مربوط به رماتیسم مفصلیه
درد و خشکلی کمر صبح گاهی یا وقتی زیاد بخوابین ؟

بیشتر از رو شرح حال میشه نظر قطعی داد
چون ممکنه یکی اچ ال ای مثبت باشه اما این به معنی بیماریش نیست ، فقط ژنش رو داره اما بیماریش میتونه خاموش باشه
در واقع از این تست ها بیشتر برای تعیین نوع رماتیسم استفاده میشه نه برای تایید داشتن یا نداشتنش
اما وقتی ژن ها موجود نباشن یعنی بیمار اون نوع رماتیسم رو نداره و هرگز هم نمیگیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اول دکتر آگوارا نوشت اگه اشتباه نکنم داروخونه گفت خارجی ندارم سیلدنافیلد نوشت

احتمالا ویاگرا بوده
اینا همه اش مشابه هم هستن

سلام دوستاي خوبم ببخشيد كم ميام اينجا  متاسفانه اينقدر شرايط جسميم اين روزا بده كه روز و شبمو ...

تا 12 هفته و 6 روز میشه
بهتره دیر تر نشه چون چند روز خطا همیشه وجود داره

به سوال ديگه سن بارداري كدوم درسته؟؟؟؟؟؟ سني كه سونو نشون ميده يا سني كه دكتر برامون حساب ميكنه؟؟؟؟ ...

اونی که تو سونو ان تی میگن از همه معتبر تره
اما شما همین 4 روز بیشتر رو در نظر بگیر که اگه همین درست بود یه وقت زمان ان تی دیر نشه

سلام آنا جان بهتون تبریک میگم بابت بارداریتون.

درسته تازه عضو شدم ولی از اول این تاپیک همراهتون بودم...

خیلیا اینجا نتیجشون مثبت شد با شادیشون شاد شدم...

خواستم فقط ازتون تشکر کنم...منم از تجربیاتتون استفاده کردم گرچه هنوز مادر نشدم

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم
دوستاني كه آزمايشگاه انتقال خون، آزمايشهاي ايمني رو انجام دادن؛ تو برگه پذيرش سي دي ماركرهاي دوتايي ...

مال من نوشته بود هم تو نسخه هم تو برگه پذیرش ازمایشگاه 

سلام دوستاي خوبم ببخشيد كم ميام اينجا  متاسفانه اينقدر شرايط جسميم اين روزا بده كه روز و شبمو ...

عزیزم ایشالله همه این سختیا به زودی تموم میشن و به سلامتی بغلش میکنی.....

عزیزم برا غربال اول تا ۱۳ هفته و ۶ روز مهلت داری نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سوال ديگه سن بارداري كدوم درسته؟؟؟؟؟؟ سني كه سونو نشون ميده يا سني كه دكتر برامون حساب ميكنه؟؟؟؟ ...

عزیزم والا برا من هر دو یکیه.....

اما خوب تو فعلا اونی رو که بیشتره مد نظر قرار بده که دیرتر نری برا غربال و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com